Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu herkesi kendi sanıp konuşanlara sinir oluyorum onlara kalsa her gün banyo yapalım hergün farklı kıyafet giyelim filan
  • realistik yönetmen kullanıcısına yanıt
    off koptum ya hay sen çok yaşa :D
  • 3. gün la hala popüler mi bu konu?
  • hocam bende anlamadım adımda atmıyorsunuzu bile hemen yanında bende diyorum o taharet musluğunu koysanız ne olur diye maliyeti ne ki neyse ama bunun sıcak su bonusu var
  • Efsanevi konunun gündemde kalması adına..

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

O da birsey mi ben elimi totomun icinde gezdiriyorum ic-dis komple temizleniyo ohh mis. Tokalaştigim insanlar umrumda degil totom temiz olsun yeter ki.

Genelde insanlar sağ elle tokalaşır, tuvalette sol elini kullanırsın, kaldı ki öyle olmasa bile sanki bkunda ölümcül bakteri var, zaten normalde senin içinde olan bir şey zararlıysa zaten zarar verir şimdiye kadar. Ayrıca sanki bir kere ele bulaşınca bir daha çıkmıyor.

Yanlış düşünüyorsunuz hocam senden çıkması zararlı olmadığı anlamına gelmiyor, bağırsak o bakterilere karşı dayanıklı ve koruyucu ancak diğer organlarımız değil.

Yani teorik olarak mıçtığın boku yersen zehirlenirsin

Bir de şöyle düşünün o bakteri bağırsağa nasıl geldi büyük ihtimalle ağızdan geldi, ya da düşük bir ihtimalle kan yoluyla bulaştı. Zaten en kötü ihtimal o bakteriyi tekrar yutsan bile yine aynı şeyler olacak.

• konuya bir yorum yazıp sileyim

sadece kağıt ile silmek temizlik değil pisliktir.

alaturka tuvalet kullananlar mecbur elleri ile yıkayıp kağıt ile kurulayacaktır.

klozet kullananlar (ben mecbur) zaten klozetlerimizde taharet için musluk yapmışlar bu musluk el değdirmeden yıkamaya yarıyor zaten. bi güzel 30 saniye kadar su tutuyorum, ardından kağıt havlu ile kuruluyorum. hiç bir şekilde el değmiyor, hemde su ile çok daha hijyenik oluyorsun. sadece kağıt havlu ile silenler temizlikten bahsetmesin. duş alsanızda elinizle orayı yıkamanız gerekecek? su tutup kağıt havlu ile kurulamaktan daha temizi yok, alaturka da mecbur zaten el ile yıkıyorsunuz. bende evimden başka hiçbir yerde mecbur kalmadıkça tuvalete gitmem.

ayrıca klozet kullanan biri olarak, alaturka her zaman klozetten sağlıklıdır. alaturka da hiç bir yere oturmuyorsunuz gayet temiz mikropsuz. ve boşaltım açısından çok daha sağlıklı.

klozet evinizde bile olsa ne kadar temizliğini de yapsanız her zaman mikropludur. ben elimden geldiği kadar oturmadan önce klozet kenarlarını ıslatıp kağıt havlu ile kurutup otururum.

ayrıca memlekette tuvalet eğitimi görmemiş ne kadar çok insan varmış, otobüse binmek istemezsin...

• Ömrü hayatımda banyoda duş almak hariç popoma hiç elimi sürmem...

Tuvalet kağıdı diye birşey var... MAŞA VARKEN ATEŞE EL SÜRMEK gibi birşey bu... Oturursun taret alıyorsan nişanlarsın elini sürmeden tuvalet kağıdı ile temizlersin...

Benim gibi birazda ruh hastasıysan vucut şampuanı yada saç şampuanı yada sabunu tuvalet kağıdına sürüp daha güzel temizlersin...

Taret yokmu ozaman musluk bulursun kağıdı ıslarsın ve temizlersin... Bu kadar basit...

Sen diyorsun ki adam tuvalet kağıdı ile siliyor acaba poposu kokmuyormu...

Arkadaş bende sana soruyorum sen o elinle poponu avuçluyorsun yada şap şap su vuruyorsun 7 düvel sesini duyuyor o tırnakların arasından nasıl çıkacak o pislik...

Birde o pis elinle musluğu açarken vanaya sürüyorsun oralarda bakteri oluyor...

İyi hasta olmuyorsunuz temriye falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 28 Aralık 2016; 15:11:48 >
  • Türkler taharet musluğu olmasına rağmen daha kötü kokuyor onu ne yapıcaz ?
  • Eu de Perfume
  • yabancıların pis kokup kokmadığını bilmem ama hayatımda malesef sokakta yaşayan evsiz düşkünler dışında bok kokan bir insan görmedim. 40 yaşımdayım, kendi ülke insanını, kendi ailesindeki eski nesil insanları dahi bu kadar yeren bir gençlik görmedim.
    yazmayacaktım ancak 2 gündür gündemde olan bu başlığa yazmak zorunda hissettim kendimi.
    şöyle şeyler okudum; "koku duymak istiyorsan halk otobüsüne bin. muhahahah" "türkler pis kokar" vs. vs.

vasatlar koalisyonu sizi ya!
  • demekki neymiş. yabancılara varmadan bizimkilerde pis geziyormuş. su tutmayla tuvalet deliğindeki pislik bile gitmez çoğu zaman.(deliği tutturun beyler esprisini duyar gibiyim.) klozetteysen ele ne hacet. alaturkadaysan elsiz rezalet.
  • Konuya her girişimde bağırsaklarda bir hareketlenme oluyor.

• Temizlik insanın kendisindendir yabancı türk arap diye ayırt etmemek lazım bu birazda görgü ve yaşam tarzıyla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Ömrü hayatımda banyoda duş almak hariç popoma hiç elimi sürmem...

Tuvalet kağıdı diye birşey var... MAŞA VARKEN ATEŞE EL SÜRMEK gibi birşey bu... Oturursun taret alıyorsan nişanlarsın elini sürmeden tuvalet kağıdı ile temizlersin...

Benim gibi birazda ruh hastasıysan vucut şampuanı yada saç şampuanı yada sabunu tuvalet kağıdına sürüp daha güzel temizlersin...

Taret yokmu ozaman musluk bulursun kağıdı ıslarsın ve temizlersin... Bu kadar basit...

Sen diyorsun ki adam tuvalet kağıdı ile siliyor acaba poposu kokmuyormu...

Arkadaş bende sana soruyorum sen o elinle poponu avuçluyorsun yada şap şap su vuruyorsun 7 düvel sesini duyuyor o tırnakların arasından nasıl çıkacak o pislik...

Birde o pis elinle musluğu açarken vanaya sürüyorsun oralarda bakteri oluyor...

İyi hasta olmuyorsunuz temriye falan...

Hijyen üstüne ihtisas yapmış insanlar dışkı ile temastan sonra geleneksel sıvı veya kalıp sabun kullanımı ile ellerin kesinlikle temizlenemeyeceğini, bunun ancak anti bakteriyel ameliyat öncesi hekimlerin kullandığı temizlik araçları ile mümkün olabileceğini söylüyorlar. Hele bir de tırnakların uzun olduğunu hesaba katarsanız doğu toplumlarınin başının belası hepatitin neden bu kadar yaygın olduğunu tahmin etmek hiç de zor olmaz.

Temizliğe aşırı düşkün yabancılar Müslümanlar ile tokalaşmak dahi kaçınırlar. İşin komik yanı yabancı toplumlara, farklı kültürlere kapalı yurdum insanının dışkısını avuçlamasını temizlik, marifet olarak görmesi.

Beyler peçete var, ıslak mendil var bunun türlü türlü çeşitleri var, merak etmeyin kimse arkası pis şekilde dolaşmaz, zaten kaşınır.

Türkiye'nin tüm devlet üniversitelerinin toplam bütçesi 25 milyar tl iken sadece Harvard'in bütçesi 120 milyar tl civarında bence biraz daha böyle "boktan" mevzulara kafayı takarsak geleceğimizi karanlığa teslim edeceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• klozetde tam totomuzun arkasında musluk var zaten açınca tazyikli bi şekilde su fışkırıyo sonra tuvalet kağıdı ile kurut
  • Her sabah kalktığımda mıçarım genelde. Sonrasında taharet muslugunu açıp elimi degdirmeden temizlerim. Sonra ıslak mendille birkaç kez temizlerim. Ardından tuvalet kağıdıyla son temizlik ve kurulamayı yapar dusumu alır cıkarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 16

Yeni nesil bebeler ananızdan babanızdan taharetlenmeyidemi öğrenmediniz len, kendi bokundan korkan bebeler, boklu götle gezmeyi medeniyet sanan sanal nesil, alafranga denen zulum kenefleri icad oldu böyle oldu. En sağlıklısı ve temizi alaturka keneftir, kabalar ayruldığından fazla pislik bulaşmaz, önce kağıtla güzelce sil sonra gıcırdayana kadar derinlemesine yıka sonra kurula tabi mutlaka sol elinle sonrada güzelce ellerini yıka, müslüman adam böyle yapar, sedece kağıtla silersen boklu donla gezersin bu kaçınılmaz.

Tam Arap zihniyeti

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.