Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: P.O.B.

Lazerli taharet musluğu icat edeceğim, kararlıyım...

Ufak bir çip ve wireless adaptörü yeterli. Akıllı evlere bu sistemi entegre edeceğim. Artık klozetlere de sıcak su tesisatı bağlanacak... Bileşenleri Android ve Ios işletim sistemli telefonlarımızla kullanabileceğiz. Taharet musluk suyu sıcaklığı ayarlanabilecek, lazerli sistem sayesinde su hedefi tam on ikiden vurup hijyenik bir tuvalet keyfi sağlayacak. Aynı zamanda klozet de istenilen sıcaklığa ayarlanabilecek. Ek olarak artık peçeteye ihtiyaç duymayacağız, bu hem doğa dostu hem de cebinizin dostu bir uygulama olacak. Klozet içerisindeki fan sistemi sayesinde tuvalet bölgeleriniz bir dakika içerisinde suyla temizlenip fan sistemiyle kurutulacak ve size sadece donunuzu çekmek kalacak. Eliniz deymeden, tertemiz bir tuvalet keyfi

Eğer temizlendiğimizden nasıl emin olacağız derseniz lazerli bok tespiti sistemi onu da sizin yerinize yapacak. Taharet bölgenizin temizlendiğinden emin olunmadan temizleme suyu kesilmeyecek. Ek olarak fan kurutur diye düşünüyorsanız onu da dert etmenize gerek yok, vücut sıcaklığı ve nemine göre teninizi nemli bırakacak bir nevi buharlı kurutma fanları entegre edilecek. Gelişen teknolojiyle beraber artık bu tuvalet derdinden kurtulmamız gerekiyor. Hayatımızda ilkel kalmış unsurlardan biri bu tuvalet meselesi.. Her şey düşünüldü, çocuğu ilk bıraktığınızda uçaklardaki gibi vakumlu sistem atıkları algılayarak çekecek..

Mukemmel bir buluş(çok ciddiyim). Ancak tuvalet kagidi firmalari bu bulusa izin vermezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

quote:

Ufak bir çip ve wireless adaptörü yeterli. Akıllı evlere bu sistemi entegre edeceğim. Artık klozetlere de sıcak su tesisatı bağlanacak... Bileşenleri Android ve Ios işletim sistemli telefonlarımızla kullanabileceğiz. Taharet musluk suyu sıcaklığı ayarlanabilecek, lazerli sistem sayesinde su hedefi tam on ikiden vurup hijyenik bir tuvalet keyfi sağlayacak. Aynı zamanda klozet de istenilen sıcaklığa ayarlanabilecek. Ek olarak artık peçeteye ihtiyaç duymayacağız, bu hem doğa dostu hem de cebinizin dostu bir uygulama olacak. Klozet içerisindeki fan sistemi sayesinde tuvalet bölgeleriniz bir dakika içerisinde suyla temizlenip fan sistemiyle kurutulacak ve size sadece donunuzu çekmek kalacak. Eliniz deymeden, tertemiz bir tuvalet keyfi

Eğer temizlendiğimizden nasıl emin olacağız derseniz lazerli bok tespiti sistemi onu da sizin yerinize yapacak. Taharet bölgenizin temizlendiğinden emin olunmadan temizleme suyu kesilmeyecek. Ek olarak fan kurutur diye düşünüyorsanız onu da dert etmenize gerek yok, vücut sıcaklığı ve nemine göre teninizi nemli bırakacak bir nevi buharlı kurutma fanları entegre edilecek. Gelişen teknolojiyle beraber artık bu tuvalet derdinden kurtulmamız gerekiyor. Hayatımızda ilkel kalmış unsurlardan biri bu tuvalet meselesi.. Her şey düşünüldü, çocuğu ilk bıraktığınızda uçaklardaki gibi vakumlu sistem atıkları algılayarak çekecek..

Mukemmel bir buluş(çok ciddiyim). Ancak tuvalet kagidi firmalari bu bulusa izin vermezler.

Yazılım bug'a girdiğinde yaşanılacak rezaleti tahmin bile edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

Yikamadan once fan calisirsa boklar totoda kuruyabilir en buyuk handikap bu gozukuyor.

• Millet k.cini yikamiyo yikayanada inanmiyo. Tokalasmayakmis. G.tunu yikamayan adam tokalasmasin zaten.

• tamam mokunu çıkarmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

Yikamadan once fan calisirsa boklar totoda kuruyabilir en buyuk handikap bu gozukuyor.

Yani bu olayın bir bug'ı olsa anca bu şekilde olurdu sanırım.
    Sizi IBB ilan ediyorum. Ilk Bug Bükücü.

• Arkadaşlar sorunun çözümünü buldum. Biz Türklerin her yeri kıl dolu hatta götünün deliğine kadar kıl mevcut. Dolayısıyla sadece su ile temizlemek imkansız. Ya onlar gibi lazerle kıllarımızı aldıracağız ya da her tuvaletten sonra götümüzü şampuanla yıkayacağız. 2 adım atsak götümüz terliyor. Bu bilgiyi elden ele yayalım ülkede büyük bir kalkınma olur.
  • Artık yeni bir sistem getirmişler tuvaletin hemen yanında ayrı küçük bir tuvalet gibi sıcak su ile kıçınızı yıkayabiliyorsunuz ismi lips bi bilipsi mi neydi unuttum (denendi onaylandı) lokasyon: İtalya idi

Aletin adı: Bide imiş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WafenSS -- 28 Aralık 2016; 14:29:15 >
  • Eee hocam, bizimde forsumuz bu kadar😀. Trump mevzusunu bi 15-20 sene sonra tekrar gözden geçirelim inşAllah😉.

• İstediğiniz kadar peçeteyle temizleyin. O pislikten kurtulamazsınız siyah iç çamaşarı giyenler durumu farketmeyebilir kendi kokusuna da burnu alışmıştır durumu farketmez. Beyaz iç çamaşırı giyerseniz zamanla oturup kalktığınızda kalan pislik iç çamaşırınıza yapışır. Donlarınızdaki sarartılar ve üzerinizdeki kokunun sebebi peçeteyle temizlemektendir.

• Bende soruyu değiştiriyorum. Bazı insanlar taharet musluğuna rağmen nasıl bu kadar kötü kokmayı başarabiliyor
  • Aslında yabancıların tuvaletinde taharet muslugu yok dememek lazım çünkü müslüman olmayan ülkelerde yoktur, müslümanlığın yoğun oldugu ülkelerde taharet muslugu vardır. Temizlik imandan gelir diye boşuna dememişler.

• Dinimizde göt nasıl temizlenir bir araştırın .sünnet olan neymiş görün elin avrupalısına ders verin
  • WafenSS W kullanıcısına yanıt
    Bide

https://www.google.com.tr/search?q=bide&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQ5NiTwZbRAhWBWxQKHYKlCnwQ_AUIBygB&biw=360&bih=500

Aslında kullanım amacı farklı da neyse konu bu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 li yıllarda Avrupa'ya gittim. Temizliği orada gördüm. Her gün sabah ve akşam banyo. Her gün iç çamaşırı değiştirme. Hatta okulda öğretmenin her gün başka ayakkabı ve kıyafet değiştirmesine bile acayip şaşırmıştım. Bizde ise o zamanlar insanlar haftada 1 sefer iç çamaşırı bile değiştirmezlerdi. Banyodan banyoya. O yüzden Avrupalılar pis kokuyor lafına acayip gıcık olurum. Bunu diyen oradaki göçmen Türklerin yanına hatta arabalarına bile binemezsin kokudan. Ağır bir koyun kokusu. Neyseki şu anda görüyorum Yen'i nesil Türkiye dede temiz ve bakımlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya milletin merak ettiği şeye bak
  • K@FKASYALI kullanıcısına yanıt
    Sen televizyonda görüyorsun ben araplarla aynı üniversiteye gidiyorum aynı mekanlarda yemek yiyorum o kadar fazlalar ki kaçma imkanım olsa kaçarım yaptıklarına geçersem :

sınıfın içerisinde ayakkabılarını çıkartıp arkasından çoraplarını çıkartmak mı dersin
    çıkarttığı ayakkabıları yetmezmiş gibi ayak parmaklarını karıştırmak mı dersin
    mekanlar tıklım tıklım oluyor yanından birinin geçirson leş gibi kokuyor bakıyorsun arap ve bir kaç kez değil kaç kez denk geldim

yani sen televizyonlarda izlerken ben bunları yaşıyorum birader ondan lafı uzatma yazında suriyelileri kast etmişsin sokakta yaşayanları benim yazdıklarımın onlarla ilgisi yok o extrem bi olay , islam tarihi okursan arapların manevi yerlere sıçtığını batırdığını göreceksin bundan dolayı peygamberimiz temizlik , temizlik , temizlik demiştir.
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Senin gibi bir sincap üzerine alındı yorumumu görünce bir güzel gocundu ya...
    Orası yeterli benim için demek ki doğru bir şey söylemişim ki yarana tuz basmışım gibi cıyaklıyorsun :)
    Neyse gerek hitabet tarzın, gerekse düşüncelerin, zihinsel olgunluğa ulaşamadığını gösteriyor. Sen ve taharet musluğunu kendine dert edinmiş arkadaşlarını daha fazla muhattap almayım ben zira zaman kaybından başka bir şey değilsiniz. Hoşçakal. Acil şifalar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.