Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilader neyin tribini yaşıyorsun ki sen 😀 Bir konu hakkında insanlar fikrini belirtiyor burada ne konu hakkında olduğu önemli değil. Sen harcamıyorsun bu tür forumlarda. Gelmiş insanları küçümseyici yorum yapıyorsun. Hayır eline ne geçti bu yorumu yaparak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leş gibi kokuyorlar.kaç tane gavurla okey arkadaşınız kadar yakın durdunuz acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: drofsyaf

Gönderelim kral, Amerikaya gönderelim ama Birleşik Devletlere değil Orta Amerikaya Dominik Cumhuriyet'ne? 100.000 $ a vatandaşlık veriyormuş. Canlı Survivor'da izlersin bak iyi düşün&#128521;

Trump'ın yanına demiştin reyiz noldu şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga konuya bakar mısın bütün her şeyi bırakıp forumca bok tartışıyoruz
  • Bu konu neden bukadar çok tuttu
  • Bi yaşima daha girdim ülkemde afedersiniz kıçını yıkayan insanlar ne kadarda azmışık yeminle okurken dumura ugradim biri demiş aa nasil elini sürüyorsun baskasi demiş ölsemde elimi sürmem ne kullaniyosunuz söyleyinde bilelim.(Birazda İroni Yaptim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 28 Aralık 2016; 1:39:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teharet aldığı halde pis kokan yabancı olmayanlara ne demeli?

• Yabancilarin neden pis kokmadigi belli
    - Adamlar el surmuyor, en bastan diyeyim. Burda yazilanlari gorunce dehsete dustum..
    - Daha saglikli besleniyorlar ve bu da kisinin terinden tut vucut kokusuna kadar etkiliyor
    - kozmetik konusunda daha iyiler ve kozmetik alim gucu daha yuksek.
    - bakimlilar ve kendilerine dikkat ediyorlar.

• Naylon poşet eldiven giymek bence daha sağlıklı 100 tanesi 1.5 tl ben eldiven kullanıyorum hijyenik kullan at,ben biraz daha geliştirdim naylon eldiven ıslak mendil peçete sıvı sabun tam teşkilatla giriyorum en az elimi genede 2 sefer yıkıyorum
  • ne kadar ilgili bir toplum olduğumuz bu konudan anlaşıldı :)
    her şeyi bitirdik sıra yabancıların şeyini nasıl temizlediği olayına geldi
    40 sayfa yorum yazılmış ve popüler konular sıralamasında 2.liğe çıkmış :)
    dünya üzerinde bu kadar tuhaf başka bir millet var mı acaba ?
    misal yabancılarda "yahu bu Türkler tuvalette taharet musluğu kullanıyor ,elini pisliğe değiyor" şeklinde başlık açıp onlarca sayfa tartışıyor mu merak ettim doğrusu :)
  • Lazerli taharet musluğu icat edeceğim, kararlıyım...

Ufak bir çip ve wireless adaptörü yeterli. Akıllı evlere bu sistemi entegre edeceğim. Artık klozetlere de sıcak su tesisatı bağlanacak... Bileşenleri Android ve Ios işletim sistemli telefonlarımızla kullanabileceğiz. Taharet musluk suyu sıcaklığı ayarlanabilecek, lazerli sistem sayesinde su hedefi tam on ikiden vurup hijyenik bir tuvalet keyfi sağlayacak. Aynı zamanda klozet de istenilen sıcaklığa ayarlanabilecek. Ek olarak artık peçeteye ihtiyaç duymayacağız, bu hem doğa dostu hem de cebinizin dostu bir uygulama olacak. Klozet içerisindeki fan sistemi sayesinde tuvalet bölgeleriniz bir dakika içerisinde suyla temizlenip fan sistemiyle kurutulacak ve size sadece donunuzu çekmek kalacak. Eliniz deymeden, tertemiz bir tuvalet keyfi

Eğer temizlendiğimizden nasıl emin olacağız derseniz lazerli bok tespiti sistemi onu da sizin yerinize yapacak. Taharet bölgenizin temizlendiğinden emin olunmadan temizleme suyu kesilmeyecek. Ek olarak fan kurutur diye düşünüyorsanız onu da dert etmenize gerek yok, vücut sıcaklığı ve nemine göre teninizi nemli bırakacak bir nevi buharlı kurutma fanları entegre edilecek. Gelişen teknolojiyle beraber artık bu tuvalet derdinden kurtulmamız gerekiyor. Hayatımızda ilkel kalmış unsurlardan biri bu tuvalet meselesi.. Her şey düşünüldü, çocuğu ilk bıraktığınızda uçaklardaki gibi vakumlu sistem atıkları algılayarak çekecek..

• Hiçbiriniz bu işin aslını bilmiyorsunuz.
    Şimdi ilk part halloldu, sonradan elinizle tekrar mokları içeri dolduruyorsunuz itekliyorsunuz .
    Sonradan işaret parmağınızı içeri daldırıp dairesel haraketlerle döndürüyorsunuz, mokun yumuşadığını hissedeceksiniz.
    Ardından kıvama gelmişmi diye ucundan parmağınızın bakın, olduysa hazırdır, afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Yabancilarin neden pis kokmadigi belli
    - Adamlar el surmuyor, en bastan diyeyim. Burda yazilanlari gorunce dehsete dustum..
    - Daha saglikli besleniyorlar ve bu da kisinin terinden tut vucut kokusuna kadar etkiliyor
    - kozmetik konusunda daha iyiler ve kozmetik alim gucu daha yuksek.
    - bakimlilar ve kendilerine dikkat ediyorlar.

Daha sağlıklı mı besleniyorlar? Hamburger ve pizza manyağı adamlar neyden bahsediyorsun? Adamlar sabah akşam domuz yiyor jambonunu bifteğini filan, domuz etinin sindirimi ne kadar zor bilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

quote:

Orijinalden alıntı: investigation

quote:

Orijinalden alıntı: promise89

quote:

Orijinalden alıntı: investigation

Konuya farklı yaklaşayım.

Prag'da okurken, dersten çıkıp otobüs durağına doğru giderken, durakta şort giymiş klasik (sarışın, uzun boylu, uzun saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü) çok güzel üç kız bekliyordu; aynı otobüse bineyim diye hızlı adımlarla ilerledim, otobüs durağa yanaştı, hemen arkalarından otobüse bindim, her yer dolu olduğundan, ayakta yanlarında durdum, davulun sesi uzaktan değil yakından da hoş geliyordu, yani yaklaştıkça güzelliklerinde bir noksanlık yoktu.Ama o ne koku öyle, domuzun etinin neresini yediniz öyle, yoksa domuzu komple mi yediniz, yoksa siz domuzsunuz da yoklukta serap diye sizi mi görüyorum acaba şeklinde nefes almadan sayıklarken daha ilk durakta inip temiz hava alma ihtiyacımı nasıl anlatırım bilemiyorum.....

Şöyle belki olabilir :

"Ne hasta bekler sabahı,
    Ne taze ölüyü mezar
    Ne de şeytan bir günahı
    Seni beklediğim kadar." NFK

Tipik yobaz keko. Yani domuz eti pis kokuyor kokereç yese birşey demezsin. Ulan domuz hadi pis, hayvağının bağırsağını yiyosun o kokmuyor öbürü mü kokuyor. Şimdi bu kekoya sorsan bir ton kokereç yemiştir.. Bunlara ne desen az.. Birşey dersen ban yersin.. Sonra avrupa birliğine niye almıyorlar Bu tarz tipler olduğu sürece ben de almam.

Karşındaki adamın kim olup olmadığını bilmeden atıp tutma!

Hayatım boyunca sakatat ürünü yemedim diyebilirim, bir defa kokoreç denedim sevmedim.

Kroluk, yobazlıkla ne alakası var bir insanın kokmasının. Yenen yiyecekler, bazı sağlık sorunları vs. etkileyecek diyeceğim ama bunu anlayacak kafa olmalı karşıdakinde önce.

Yaw bırak senin gibi tipler yüzünden avruplılar uzak duruyor. Haklı da. Neymiş domuz eti yemiş kötü kokmuş E sen peki niye ozmn kokereç deniyosun. Bak kokereç dediğin hayvanının dışkısının çıkmadan önce geçtiği yer. Onu deniyosun SOrun yok, avrupalı domuz yedi mi berbat kokuyor!! Yaw bunları göndercen suriyeye, irana, arabsitana nereyeyse orda artık Kokereç mi deniyorlar, yok bağırsak mı dürüyorlar . Ben ülkemde bu tarz tipler İSTemiyorum.

Yav, hehehe

• Belarius B kullanıcısına yanıt
    Seks yaparken kadın totona dokunsa zevkten uçarsın. Bağladığın şeye bak, ne kadar homofobiksiniz arkadaş
  • Bu konu nasıl bu kadar sayfa olur?

• Beyler evim de 2 adet wc var hem normal hem klozet 35 yasindayim bu yasima kadar hep normal wc kullandim klozet mecbur kalmadikca kullanmadim tahiret alamiyorum klozet te temiz olmuyor du ama bu yorumlari okuyunca girdim evdeki klozete saat gecenin 3bucugunda buyuk abdest ten sonra actim tahiret muslugu sonra sildim tuvalet kagidina hala pis tekrar oturdum su tuttum tabi sag ve sola kaydim tazyikli suya tekrar sildim wc kagidina tekrar pis hemde bayyaa indim asagidaki normal tuvalete dogru durust buyiklerimizin ogrettigi gibi sol elimle tahiret aldim sonra wc kagidi tertemiz oluyor kimseyi kandirmaya gerek yok klozet temiz tutmuyor arkadas disarda belki mecburiyettten 10 defa filan kullanmak zorunda kaldim klizet hepsindede sonunc ayni

Ve klozet hemoroid yapar tazyikli su devamli
  • Yav şurada normal olan yani elle temizlemeyi iğrenç bulanlar gitsinler bi ebeveynlerine sorsunlar nasıl yapılır diye

Suç onlarda zaten bu yaşa kadar size öğretmemişler neyse uzun zaman önce televizyon da Dr Oz un programına denk gelmiştim ve orada yabancıların bu konudan dolayı yataklarında çeşitli pis bakteri ve mikrop oluştuğunu söylüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor

• IslakBanyoTerliği kullanıcısına yanıt
    Su ile beraber olunca evet yayılmayacak
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.