Bildirim
Yabancıya araç satışı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim seninkine benzer bir durumum var; biri TC olmak üzere çift vatandaşlık taşıyorum.
Şu ana dek bu yöntemi kullanmadım ama bildiğim TC vatandaşının vergi muaafiyeti olmadan o arabayı alması mümkün değil. İki seçenek var; ya gümrük ve benzeri vergileri ödüyorsun ( -ki astarı yüzünden pahalıya gelir) ve kullanıyorsun yada aracı TC dışında yabancı uyruk taşıyan biri kullanıyor. Onun da belirli dönemlerde ya ülke dışına çıkış yapıyor göstermesi lazım ( mesela limandan çıkış işlemini yapıyor, diğer kapıdan giriyor ama para gidiyor tabeee) yada oturma ve çalışma müsadesi olan bir yabancı kullanabiliyor. -
bu gumruk olayi biraz sakat, deneyimlerimden biliyorum :) peki yabanci uyruklu tr de arac almak istese yine anahtar teslim fiyattan mı satıyorlar?
deutr; sana izmirle ilgili bir soru sormustum su lpg topic inde daha cevaplamadin, gormedin galiba :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- araç kaç el değiştirmiş sorgulama
- downpipe muayeneden geçer mi
- güneş yanığı pasta cila ile geçer mi
- ehliyette gözlük ibaresini sildirmek
- soğuk havada fan neden çalışır
- silence s04 türkiye fiyatı
- buzda en iyi kış lastiği
- renault duster fiyat listesi
- chery fiyat listesi 2025
- byd han 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X