Şimdi Ara

yabangulunden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar oncelikle ben sizler kadar tecrubeli degilim fakat sizelerin sayesinde tecrubeyi ve kendimi iyi egitebilecegime inaniyorum gurbetten silaya kucaklar bayraminiz mubarek olsun
    sizden bilgisayarimi virustan korumak icin hangi programi yuklemem gerekir sizce narton antivirusmu , macafemi , kaspersky'mi bana yardimci olursaniz memnun olurum , ayrica nedeninide yazarsaniz memnun olurum

• evet yeni olduğun belli lütfen konuyla ilgili başlık yazın program tavsiyesi içinde kaspersky i öneririrm
  • peki neden kaspersky?
  • hepsini denedik ve gördük desem ve şu an sadece kaspersky kullanıyorum desem gerekli açıklama oldu heralde yani kısacası test edildi onaylandı
  • bende tesekur ederim desem allah senden razi olsun desem kabul edermisin
  • tabikide
  • peki bir tane daha soracam ama gulma olurmu cunku bilmiyorum tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sor niye gülelimki
  • bak bende kaspersky var normal yukledikten sonra update ' tini nereye koyacagiz yani c/programfiles nereye tam olarak yardimci olursan memnun olurum birde ben sizin yazdiginiz cevabi sayfayi yeniledikten sonra okuyabiliryorum daha dogrusu o zaman gorebiliyorum neden?
  • çünkü burası chat sayfası değilde ondan şimdi update dosyasını biyere atmayacaksın çift tıkla üstüne next neext diyerek yap yada internet bağlantısı varsa kurduğun makinada update menüsü vardır programda ordan da upload edebilirsin
  • çünkü biz bişi yazınca sayfanın yeni halini yüklemen gerekiyo... Yani yenile demen gerekiyo... Sen sayfanın eski halinde duruyosun... onun için yenile demen gerekir...

bilmiyom anlatabildim mi
  • tsk ederimde bende biliyorum chat olmadigini belki bende bir hata vardir diye sormustum peki simdi ben kasperi yukledim , ama update tikladim next falan cikmadi icinde bussuru .avc dosyalar var o kadar
  • tsk ederim binbasim anladim ne demek istediginizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yabangulu

tsk ederimde bende biliyorum chat olmadigini belki bende bir hata vardir diye sormustum peki simdi ben kasperi yukledim , ama update tikladim next falan cikmadi icinde bussuru .avc dosyalar var o kadar

Sorun falan yok tüm forumlarda böyledir

Ya da refresh yapma anasayfaya git bi daha gir topic'e

bu arada hoşgeldin aramıza

• bak bacım olması lazım orda next derken sana eminmisiniz kbul mü diye bişey var şu an bulunduğum makinada yok kaspersky update menüsünden yapabiliyorsun
  • tsk ederim siemens anladim ama seni fazla kizdirdim gibi geldi bana neyse ayriica binbasim sana tsk ederim allah razi olsun
    ama birseyi merak ettim siz neler yaptinizda binbasi ve yuzbasi oldunuz yildizlariniz cogalmis ben ise garip bir er baciniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yabangulu

tsk ederim siemens anladim ama seni fazla kizdirdim gibi geldi bana neyse ayriica binbasim sana tsk ederim allah razi olsun
    ama birseyi merak ettim siz neler yaptinizda binbasi ve yuzbasi oldunuz yildizlariniz cogalmis ben ise garip bir er baciniz?

Biz millete yardım ede ede mesaj sayımızı arttırdık... 1001 mesaj'da sende binbaşı olcan... Şimdi sen (10 mesajdı sanırım) onbaşı olcan...

bu arada internet bölümünde böyle sorular sorma... konu dışı var oraya istediğini sorabilirsin...

Ya da pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 5 Kasım 2005, 11:40:53 >
  • bakin ben kaspersky yukledim yuklemesinede nedense yukledikten sonra net sayfalari acmiyor yani herhangi bir suteyi acmak istedigim zaman hemen kapaniyor buraya bile programi remove ettikten sonra girebildim acaba diyiyorum bunun nedeni kasper sky olabilirmi arkadaslar?
  • Sen en iyisi Avast yükle Hem kolay hem güzel hem makineyi asla kasmaz

http://www.inndir.com/program.php?id=19173
  • tsk ederim binbasim peki deepfreez hakkinda sorabilirmiyim bilginiz varmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.