Merhaba geçen sene motul 8100 eco-nergy 5w30 5 litre yağı 250 liraya almışım bu sene 350 lira olmuş n11den almıştım kontrol ettim sahte değil orijinal üründü her ne kadar insan biraz da şüpheleniyor kendim izmitte oturuyorum dün de motulun internet sayfasındaki izmitte olan yetkili satıcılardan birini aradım usta bana 600 tl dedi ek: bakımları kendim yapıyorum geçen senelerde 600 700ü bulurken bu sene 1000 lirayı geçicektir diye düşünüyorum araç accent era 2010 dizel < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exommas -- 14 Nisan 2022; 12:6:31 > |
Yağ Fiyatları
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynı yağın 4 lt sini 264 Liraya aldım Yağ çarşısından.
Bütün kontrolleri yaptım gerçek gibi, hiç yoktan kutusu gerçek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lubex alıyorum, sahte mi diye endişem olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl hocam memnun musunuz hangi araçta kullanıyorsunuz?
-
Shell Türkiye'ye ait bir istasyondan Shell motor yağı almak bence en doğrusu. Sahte olma ihtimali çok düşük diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integral77 -- 14 Nisan 2022; 23:41:31 >
1.6 TDCi Mondeo'da Lubex Primus kullanıyorum ve memnunum. Ses, yakıt tüketimi olarak gayet iyi. DPF uyumlu ve Ford'un standartlarını karşılıyor.
Piyasada en çok Castrol ve Motul'un taklitleri var. Lubex yerli bir ürün ve TSK'da da kullanılıyormuş.
Bir kere deneyin, memnun kalmazsanız değiştirirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Castrol magnatec a5 ile aynı ürün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Markaların resmi sitelerinden almak en güvenlisi, sahte çıkma olasılığı yok. Ben 2 senedir aşağıdaki Mobil'in resmi satış sitesinden alıyorum mesela.
www.liquimolyturkey.com
LIQUI MOLY - Liqui Moly Motor Yağları, Katkılar ve Servis Ürünlerihttps://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly
-
Artık markalar kendi satıyor. Motulun da kendi sitesi var girin oradan alın. Sahte derdi olmaz.
Ben de lukoil in kendisinden satın aldım. Sahte derdim kalmadı.
Merhaba,
Ürünlerimizin sahtelerinin satışı marka olarak gerek operasyonel gerekse hukuki çalışmalarımızı yürüttüğümüz ve çok önem verdiğimiz konu. Ayrıca sizlerin de bildiği gibi sahtecilik sorunu tüm ürünlerin satışında karşılaşılabilen bir problem.
Size önerimiz linkini paylaştığımız Yetkili Castrol Distribütörleri’nden alım gerçekleştirmeniz olacaktır.
https://www.n11.com/magaza/castroldistributor
https://www.hepsiburada.com/magaza/castroldistributor
İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yağ çarşısı,Fzrulman, Baysal civata,limonoto, Hepsiburada satıcılarıından defalarca yağ aldık ve 150 bin km civarı kullandık. Herhangi bir sorun yaşamadım bu satıcılarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tsk’da kirpilere koyuyorlar 15w40 varil varil geliyordu
Teşekkür ederiz. Güzel bir hatırlatma oldu.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
Sanayi ile internet arasında %30 civarında fiyat farkı var.
İnsan güvenemiyor.
Mobil1'den de böyle bir mesaj bekliyoruz
-
Mobil-oil satıcı adı olarak var hb,n11 gg . Kendi sitesi de cleanpex
Son 3 senedir tam 6 adet motul econergy yag aldim onceki senelerde 90 tl civarina aliyodum gecen sene 130 bu sene 2 ay once 170e aldim. Tabiki kuponlarla aliyorum. 170 aldigim yag kuponsuz 220 tl idi. Son aldigim Yedekte duruyo sonraki alimda 300 tl bayilirim en az. Bugune kadar hicbir sorun yasamadim. Satıcı olarak "uygunavar" saticisindan aliyorum genelde
hocam bende n11den bir satıcıdan alıyordum ama bu sene motulun kendi sitesinden alıcam 5 litre ay çicek yağı 200 tl olmuş motulun o yağı 300 350 tl olması imkansız gibidir diye düşünüyorum bu piyasada her şeyi yapıyorlar kutu falan artık hikaye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exommas -- 16 Nisan 2022; 0:27:57 > -
Bende de 2014 1.4 Accent Blue var,yağı her zaman Liqui Moly nin türkiye sayfasından alıyorum,sahte çıkma derdi olmuyor.
Merhaba. Ford Focus otomatik aracıma 4 lt Castrol Magnatec 5W-30 konuyormuş aldığım belgeye göre. Ürünlerinizde farklı seçenekler var. Hangisini seçmeliyim?
-
Ne zaman açıldı bu hocam ?
-
Epeydir var. N11 üzerinden lukoilin kendi syfasından aldım ama lukoilin kendi web sitesi de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Shell Türkiye'ye ait bir istasyondan Shell motor yağı almak bence en doğrusu. Sahte olma ihtimali çok düşük diye düşünüyorum. |
Benzer içerikler
- yüzde 20 faturalı araç ne demek
- en iyi dizel yakıt 2024
- uzun mesafe araç taşıma fiyatları
- araç ses yalıtımı tavsiye
- astra k 1.4 turbo
- byd u9
- ds elektrikli
- seres hangi ülkenin
- renault espace 2024
- pejo rifter 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X