Şimdi Ara

YAĞ YAKMAK İÇİN EN İYİ KARDİYO ZAMANLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yağ oranım yüksek %19-20 lere kardiyo yu hangi saatlerde ne zaman nasıl yapsam kas kaybetmeden yağ yakabilirim sadece. Birde antrenman programının önemi varmı değiştirmem gerekirmi bölgesel çalışıyorum hafdara da 3-4 gün.

• Biraz gucunuze gore degisir, mesela kac kilosunuz ve kac kilo bench kaldiriyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Biraz gucunuze gore degisir, mesela kac kilosunuz ve kac kilo bench kaldiriyorsunuz?
    85-86 kiloyum zorlarsam ilk harekete de koyarsam 40 kg benc yapabilirim. Barbel raw da aynı. Bicesps için 16- 18 dumblerler le gire biliyorum.
  • Fark edecegini sanmiyorum, orani azaltmak istiyorsan kalori aciginda olmak gerek bu yuzden de yediklerini hesaplamalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bu konuda ingilizce kaynakları araştırırsanız pek çok araştırma var. Ne zaman ve ne şekilde (aç karnına/tok karnına) yaptığınızın pek bir önemi yok. Kendinizi ne şekilde rahat hissediyorsanız o zaman yapın yeter ki düzenli olsun

www.ncbi.nlm.nih.gov
    Body composition changes associated with fasted versus non-fasted aerobic exercise. - PubMed - NCBI
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25429252

Egzersiz olarak ben genelde bisiklet tercih ediyorum, bunun dışında kürek çekme makinası da çok etkili ayrıca sırt kasarını da iyi çalıştırıyor. HIIT kardiyo çok etkili diyorlar ama denemedim ona çok yorum yapamayacağım.

• Sabah koşusu iyi diyorlar genelde. Akşam koşsak yağ ile beraber kasta kaybedermiyiz acaba.

Birde antrenman programı zayıflama zamanında önemlimi bunun için özel ağırlık çalışması mı yapmalıyım yoksa, aynı bölgesene devam edeyim mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz123 -- 4 Şubat 2020; 10:42:40 >
  • öyle saatlerce bisiklette koşu bandında vakit geçirmediğin sürece kas kaybetmezsin...ben her antrenman sonu 20 dk bisiklet veya koşu yapıyorum yetiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.