Şimdi Ara

Yağlı Yolda Kaza Yaptım. Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normal 60,70 ile giderken trafik ışıklarında bekleyen araçları gördüm , frene asıldığım halde tutmadı ve önümde ki kamyona çarptım. Rahat 15 mt yakın sürüklendim yol yokuş aşağı idi.

Çarptığım kamyon askeri araç idi , karşı taraf da bir sorun olmadı ama bende far gitti, ön kaputun ucu yamuldu.

Trafik polisi geldi, tutanak tuttu , o anın heyecanı, korkusu endişesi derken çok dikkat etmedim polis yağdan bahsetmeyerek GÜVENLİ VE YETERLİ MESAFEDEN IZLEMEMEK suçunu işlediğimi yazmış

Bu durumda ne gibi sorunlar yaşarım,

Elimde resim ve video var yağlı olduğuna dair,

Kaskom ve trafik sigortam var.

Şuan ne yapacağımı bilmiyorum , akıl vermenize ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 13 Ocak 2023; 0:33:9 >

• rapora itiraz ediceksin o zaman birde böyle olaylarda belediyeye sanırım alacak davası açabiliyordun örnegin yolda çukura düşünce vb gibi olaylarda

• https://www.kutlayhukuk.com/
    Yol Bozukluğu veya Yol Hatası Nedeniyle Trafik Kazalarında Sorumluluk
    https://www.kutlayhukuk.com/blog/post-yol-bozuklugu-veya-yol-hatasi-nedeniyle-trafik-kazalarinda-sorumluluk
  • Polis o şekilde tutanak tuttuysa extradan evinize trafik cezası gelir kamera kayıtları ile itiraz edebilirsiniz
    Araçla ilgili hasarı zaten kaskodan yaptırırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik polisi kimse çağırmadığı halde olay yerine mi geldi?

• işin içinde askeri araç varsa polisi onlar çağırmıştır. Askeri araçla karşılıklı tutanak tutamazsın.

• Tutanağı o şekilde imzaladıysanız daha sonrasında bir şeyler koparma şansınız sıfıra yakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tutanak anında belirtmeniz gerekirdi ilk beyana göre siz kusurlu çıkacaksınız. Tutanağa elinizdeki delillerle itiraz edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl sonuçlandı hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.