Şimdi Ara

Yağmur Kaydırıcı Rezaleti!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
51.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nanolu ürünlerde kuş pislediği zaman cama ve o camda misal 3-4 gün kaldığı zaman etkisini o bölgede yitirmesine sebep olur mu ? Nasiol Glasshield veya sizin markanızda örneğin.
  • nereden aldığımı hatırlamadığım yağmur kaydırıcıyı aracıma az önce uyguladım, sonra burayı okuyunca epey tedirgin oldum

bakalım yağmur yağınca ne olacak
  • Su kaydırıcısını kullanmadım ama autokitin lastik basıç ölçerini aldım tekzenden bir kere kullandıktan sonra elimde ekran camı açıldı iç mekanizma dağıldı ve yayı fırladı. Dış haznesi bu kadar adi olur ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En gereksiz seylerden birisi yagmur kaydirici camin anasini belliyor resmen onunuzu goremiyorsunuz yag tabakasindan

• Silecegin ulasamadigi kör noktalara suruyorum yanlizca. Özellikle arka camda tek silecek olduğundan
    çok ise yariyor.

• 444 veya double up hangisini bulursam kullanıyorum her iki markadanda memnunum. Bir kez italyan malı bir yağmur kaydırıcı aldım boşyere para vermişim camsilden farkı yok. Benim gibi benzikliklerde arabaya aceleyle su tutuyorsanız. 3 ayda bir aracınızın camına yağmur kaydırıcı uygulayın su kireçli olsa bile camda durmadığından temizlemeniz kolay oluyor
  • Gereksizlik abidesi. Silecek niye var. Neymiş ömrü uzayacakmis. Yazın zaten güneşin altinda ölüp gidiyor. Görevini yapinca mi eskiyecek

• Beyler silecek ne işe yarıyor peki?
  • Düşük hızlarda kullanılıyor silecek. Düzgün ürün kullanınca( gtechnic, crystal concept, nasiol ) hiç silecek kullanmıyorsunuz neredeyse. Hızlanınca yukarı çıkan yağmur damlalarını seğrediyorsunuz. Ucuz yollu uygulaması kolay ürün tavsiyem.
    "Crystal Concept Glass Guard"

www.detailingdukkani.com
    Araç Dışı & Motor Ürünleri : Araç Bakım ve Detaylı Temizlik Ürünleri
    http://www.detailingdukkani.com/urun/crystal-concept-glass-guard-yagmur-kaydirici---250ml_3554.aspx?CatId=276

• Ben de kışın beylikdüzündeki bauhausdan kaydırıcı aldım, satıcı başka bir şey önerdi, ikili şişeli olan bir şey, ben kendi beğendiğimi aldım, uyguladım, 1 hafta aracın camlarını hergün sildim ve yıkadım, anca bu pislik bulaşık şeyi çıkartabildim.. Bir daha, ankaranın dikmeni..
  • Markasini bilmiyorum ama bir arkadasim almis bunlardan, benim arabaya uyguladik. On camda otomatik silecek olayini bozuyor. Normalde saglikli calisan sistem sapitti. Sensor yagmur damlalarini saglikli algilamiyor herhalde. Ustelik ikimizim arabasinda da ayni sorun oldu. On cam icin degil de yan camlar icin siddetle tavsiyemdir. Ayna gorusunu muazzam artiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Markasini bilmiyorum ama bir arkadasim almis bunlardan, benim arabaya uyguladik. On camda otomatik silecek olayini bozuyor. Normalde saglikli calisan sistem sapitti. Sensor yagmur damlalarini saglikli algilamiyor herhalde. Ustelik ikimizim arabasinda da ayni sorun oldu. On cam icin degil de yan camlar icin siddetle tavsiyemdir. Ayna gorusunu muazzam artiriyor.

Nasıl çıkarılır ki camdan?

• Ben Würth marka yağmur kaydırıcı almıştım gayet işe yarıyor.

Ama önemli olan uygulamasını doğru yapmak yoksa hiçbir halta yaramıyor.

Önce camı güzelce temizleyip kurulamak gerekiyor.

Sonra yağmur kaydırıcıyı mikrofiber bezle camın her tarafını silip tekrar kurumaya bırakıyorsunuz işlem tamamdır.

Bazı arkadaşların dediği gibi ön cama sürmek gereksiz olabilir ama yan ve arka camda çok iyi işe yarıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.