Şimdi Ara

Yağmur Kaydırıcı Rezaleti!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
51.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum bu aralar baya yağmur yağıyor havada pis olunca camlar çok kirleniyor. Bende bu sebeple migrosdan autokit marka yağmur kaydırıcı sprey aldım. Baktım gök gürlüyor aceleylen ön cam ve ön yan camlara uyguladım, uygulamaz olaydım. Görüş rezalet oldu, camın üzerinde sanki yağ tabakası var silecekler cam suyu falan banamısın demiyor, benzinlikte fırça vurdurdum geçmedi, camsil hiç fayda etmedi, kolonya ve bulaşık süngeri ile kol kası yaptım biraz düzeldi. En son benzikte bir yıkamacının tavsiyesi ile büyük oranda temizledim. Su - Sirke ve Bulaşık deterjanını karıştırıp bukaşık süngeri ile camlara uyguladım ardından su ile duruladım. Ön cam çok büyük oranda temizlendi yan camlarda bir miktar kaldı maalesef, olmazsa tekrar sileceğim yan camları.

Sonuç olarak yağmur kaydırıcı sprey kullanmayın, olaki kullandınız sirke harici çıkmıyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 19 Mayıs 2012; 17:36:57 >

• AUTOKIT yağmur kaydırıcı alma hatasına ben de düştüm carrefourdan 3 tl ye almıştım.Geçen sene uzun yola çıkmadan önce süreyim dedim ,sürmez olaydım camda dediğiniz gibi yağlı bir film tabakası oluşturdu.Alkollü mendillerle uğraşa uğraşa zor çıkardım.Sonrasında bir tek duşakabin camına sürdüm sonra da attım.Bir daha ucuz hiçbir ürün kullanmam bana iyi ders oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

AUTOKIT yağmur kaydırıcı alma hatasına ben de düştüm carrefourdan 3 tl ye almıştım.Geçen sene uzun yola çıkmadan önce süreyim dedim ,sürmez olaydım camda dediğiniz gibi yağlı bir film tabakası oluşturdu.Alkollü mendillerle uğraşa uğraşa zor çıkardım.Sonrasında bir tek duşakabin camına sürdüm sonra da attım.Bir daha ucuz hiçbir ürün kullanmam bana iyi ders oldu.
    Bende almıştım önceki aracımda.Yüksek hızlarda işe yarıyordu onun dışında 5 para etmez bir ürün.
    Ben fazla uygulamamıştım. Çıkarması kolay olmuştu. Tavsiye etmem.
  • Ben carpexinkini almistim arka ama surmustum sadece cok ise yaramadi ama fena degildi,oyle rezalet degildi, ama bugu onleyici kışın cok isimi gordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Ben carpexinkini almistim arka ama surmustum sadece cok ise yaramadi ama fena degildi,oyle rezalet degildi, ama bugu onleyici kışın cok isimi gordu
    ne gerek var sileceğiniz yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.MAN

Alıntıları Göster
    Gereksiz bir ürün. Yüksek hızlar haricinde işe yaramıyor ve çıkarması da ayrı bir dert .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Gereksiz bir ürün. Yüksek hızlar haricinde işe yaramıyor ve çıkarması da ayrı bir dert .

Alıntıları Göster
    Carpexin yağmur kaydırıcısını kullanırım her kış. Her kış iki kez uygulama yaparım mutlaka.

Tek kelime ile müthiş bir ürün. Temiz cama yoğun bir şekilde püskürtülüp temiz bir cam bezi ile iyice durulanır. Başka hiçbir işleme gerek yok, sonuç muhteşem. 30 km/h hızla bile su damlacıkları top halinde kayıyorlar.

Yağmurun yağmasını dört gözle bekler, camda kendine kendine kayan su damlacıklarına bakıp keyfe dalarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYA KORUMA SONRASI YAĞMUR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hiçte gereksiz birşey değil. Kaliteli ürünler düşük hızlarda bile suyun cam yüzeyine yayılmasını engelliyor ve boncuklar halinde akıp gitmesini sağlıyor.Hem silecek ömrünü uzatıyor hem görüşü iyileştiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Hiçte gereksiz birşey değil. Kaliteli ürünler düşük hızlarda bile suyun cam yüzeyine yayılmasını engelliyor ve boncuklar halinde akıp gitmesini sağlıyor.Hem silecek ömrünü uzatıyor hem görüşü iyileştiriyor.

Alıntıları Göster
    Kalitesiz buğu çözücü de benim başıma bela olmuştu. Bu tip ürünleri ya iyisini almalı ya da hiç bulaşmamalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: IV.MAN

Alıntıları Göster
    onun yerine cila kullanın daha çok işe yarar ,ama bu seferde silecekler etkisiz kalıyor,en iyisi hiçbiri sadece silecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Bende almıştım önceki aracımda.Yüksek hızlarda işe yarıyordu onun dışında 5 para etmez bir ürün.
    Ben fazla uygulamamıştım. Çıkarması kolay olmuştu. Tavsiye etmem.

Benim kullandığımın markası carpex'ti.
    Arkadaşımla birlikte uygulamıştık, ikimizde memnun kalmadık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Carpexin yağmur kaydırıcısını kullanırım her kış. Her kış iki kez uygulama yaparım mutlaka.

Tek kelime ile müthiş bir ürün. Temiz cama yoğun bir şekilde püskürtülüp temiz bir cam bezi ile iyice durulanır. Başka hiçbir işleme gerek yok, sonuç muhteşem. 30 km/h hızla bile su damlacıkları top halinde kayıyorlar.

Yağmurun yağmasını dört gözle bekler, camda kendine kendine kayan su damlacıklarına bakıp keyfe dalarım.

Uygulamasındamı bir hata yaptım diyeceğim ama nasıl bir hata yapabilirimki, temiz bir bezle camı sildikten sonra, bol bol sıktım süngerle cama yaydım, ardından kuru bir bezle silip suyla yıkadım. Sonuç tam bir facia oldu, sanki cam değilde güneşin altında kalıp saydamlığını yitirmiş şeffak plastik gibi oldu. Sirke ile zor çıkardım valla hatta yan camlarda kaldı yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Uygulamasındamı bir hata yaptım diyeceğim ama nasıl bir hata yapabilirimki, temiz bir bezle camı sildikten sonra, bol bol sıktım süngerle cama yaydım, ardından kuru bir bezle silip suyla yıkadım. Sonuç tam bir facia oldu, sanki cam değilde güneşin altında kalıp saydamlığını yitirmiş şeffak plastik gibi oldu. Sirke ile zor çıkardım valla hatta yan camlarda kaldı yine.

merhabalar üstadlarım,

bende Carpex'in yağmur kaydırıcısını kullanıyorum gerçekten müthiş bir ürün. Öncelikle camlarımızı yıkayıp kuruluyoruz sonrasında hav bırakmayan yani çok emici olmayan bir bez ile (kağıt mendil olabilir) tüm cama aralıksız sürüyoruz sonrasında ise birkaç dakika bekledikten sonra nemli bir cam bezi ile silip temizliyoruz. Ve yağmur yağmasını dört gözle bekliyoruz :) Yağmur yağdığı zaman çok güzel bir şekilde su damlacıkları kayıyorlar. Ucuz olanlar nasıldır bilemiyorum ancak carpex'te okadar pahalı birşey değil 6.90 fiyata almıştım ben ve uzun bir süre işini görür.

iyi akşamlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: adminastor22

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

merhabalar üstadlarım,

bende Carpex'in yağmur kaydırıcısını kullanıyorum gerçekten müthiş bir ürün. Öncelikle camlarımızı yıkayıp kuruluyoruz sonrasında hav bırakmayan yani çok emici olmayan bir bez ile (kağıt mendil olabilir) tüm cama aralıksız sürüyoruz sonrasında ise birkaç dakika bekledikten sonra nemli bir cam bezi ile silip temizliyoruz. Ve yağmur yağmasını dört gözle bekliyoruz :) Yağmur yağdığı zaman çok güzel bir şekilde su damlacıkları kayıyorlar. Ucuz olanlar nasıldır bilemiyorum ancak carpex'te okadar pahalı birşey değil 6.90 fiyata almıştım ben ve uzun bir süre işini görür.

iyi akşamlar dilerim...

Alıntıları Göster
    Carpex'in yağmur kaydırıcısına mükemmel diyenler Glass Guard denese ne diyecek kim bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Carpex'in yağmur kaydırıcısına mükemmel diyenler Glass Guard denese ne diyecek kim bilir.

Alıntıları Göster
    Autokit tarzı dandik ürünler alacağınıza aracınızı Meguiar's Ultima Wash Wax ile yıkayın, su kaydırıcılığı çok daha iyi olur.
  • quote:

Autokit tarzı dandik ürünler alacağınıza aracınızı Meguiar's Ultima Wash Wax ile yıkayın, su kaydırıcılığı çok daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Kalitesiz ürünler kullanıp sonra da skaın kullanmayın çok gereksiz ürün demekte harbiden komik olmuş.Alırsanız dandik ürün görmezsiniz faydasını tabi.NAno life ın yağmur kaydırıcı ürününü kullanın ve kullanma talimatına uygun olarak uygulayında görün ne kadar çok işe yaradığını.Ne kadar kaliteli olduğunu google da araştırararak görürsünüz.Defalarca ödül almış.Ben kullanıyorum gerçekten çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Kalitesiz ürünler kullanıp sonra da skaın kullanmayın çok gereksiz ürün demekte harbiden komik olmuş.Alırsanız dandik ürün görmezsiniz faydasını tabi.NAno life ın yağmur kaydırıcı ürününü kullanın ve kullanma talimatına uygun olarak uygulayında görün ne kadar çok işe yaradığını.Ne kadar kaliteli olduğunu google da araştırararak görürsünüz.Defalarca ödül almış.Ben kullanıyorum gerçekten çok memnunum.

Alıntıları Göster
    3.sınıf oto bakım ürünleri almayın aldırmayın.özellikle büyük marketlerde satılanlara aldanmayın.ucuz olduğunu düşündüğünüz ürünler hepsi para israfı.ben glass guard kullanıyorum mükemmel sonuç veriyor.biraz araştırma ile her ürünün iyisini daha iyi rakamlara bulabilirsiniz.

camı temizlemek için de ipa kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

3.sınıf oto bakım ürünleri almayın aldırmayın.özellikle büyük marketlerde satılanlara aldanmayın.ucuz olduğunu düşündüğünüz ürünler hepsi para israfı.ben glass guard kullanıyorum mükemmel sonuç veriyor.biraz araştırma ile her ürünün iyisini daha iyi rakamlara bulabilirsiniz.

ipa yi ac abi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

valla aklıma geldi de üşendim uzun uzun yazmaya

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sileceğin silmediği kör noktalara uygulanabilir aslında

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.