Şimdi Ara

Yağmur Kaydırıcı Rezaleti!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
51.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben genelde yazın kullanıyorum bu kaydırıcıyı gayet işe yarıyor ama sonbaharda genelde yağmurlu, boğuk yollarda kullanmayı çok sevdiğimden kullanmıyorum. Alıcan arabanın iç ısısını 20ddereceye, etraf ağaçlık ve yağmurda yağıyorsa gir suralara, araba çamur vs olsun
  • Demek ki her şeyde olduğu gibi 3-5 tl fazla verip,ne de olsa yağmur kaydırıcı demeden iyi marka ürün almak lazım.
  • Bu tarz ürünler kış ürünü diye satılmakta. Ancak bence 12 ay kullanılması gerekir. Çünkü sadece yağmura karşı değil özellikle yaz aylarında uzun yolda camlarınıza yapışabilecek sinek-böcek v.s. pislikleri camınızdan temizlemek oldukça kolay bir hale gelir. Ayrıca kış aylarında buzun cama yapışmasına engel olur. Ama bu söylediklerim nanoteknolojik kaplamalar için geçerlidir. Aslında insan bu ürünlerin faydalarını kullandıkça daha iyi anlıyor. Mesela yanınızdan ya da karşı şeritten gelen bir araç su birikintisine giriyor ve camınıza kova ile su atılmış gibi bir etki yaratıyor. Normal şartlarda böyle bir durumda sürücü panikleyebiliyor. Ancak nanoteknolojik yağmur kaydırıcı kullanıyorsanız bu durum size eğlenceli bile gelebiliyor. Uzun yolda giderken siz normal hızınızda ilerlerken diğer araçların camlarına baktığınızda silecekler son hızda çalışırken ve sürücüyü yolu görmek için cama yapışmış bir halde görüyorsunuz. İşte o zaman doğru bir ürün kullandığınızı daha iyi anlıyorsunuz. Ayrıca şunu da söylemeliyim, bizim gibi satıcı firmalar bir uygulama yaparlar ve hemen o uygulamanın videolarını internete koyarlar. İşte bizim ürün şöyle güzel, böyle güzel diyerek...Ama o etki sadece ilk bir kaç hafta içindir. Daha sonra dış etkilere maruz kalındığında o etki yavaş yavaş azalır. Bu üründen kaynaklanmaz camın yeterli derecede temizlenmemesinden kaynaklanır. 3 ayda bir camınızı alkollü bir bez ile silerseniz etki geri gelir. Ya da bildiğiniz cif ile ovun ve tazyikli su ile yıkatın. O zaman etki ilk günkü gibi geri gelir. Ben ürünümü 1 yıl 18 bin km etkili diye satıyorum. Ancak kendi araçım 2 yılı bitirdi ve şu an 3 ncü sezonuna giriyor etkisi biraz azalmakla birlikte halen devam ediyor. Yan ve arka camlar ise ilk günkü kadar etkili... Son olarak bu konuda yazabileceğim şey ise ürün fiyatları ile ilgili olacak. Çünkü kimi arkadaşlar en iyi mal en pahalı mal anlayışındalar. Ama o arkadaşlarımda bilsinler ki; o isimlerini verdikleri dünya markalarının hiç birisi nanoteknolojik ürün üreticisi değillerdir. Bu ürünleri de aynen bizlerin ithal ettiği üretici firmalardan almaktadırlar. Türkiye de bile şu anda bu ürünleri üreten sadece bir iki tane firma vardır. O yüzden x markaya da yaptırsan senin aracında kullanılan ürün ile benim ithal ettiğim ürün aynıdır. :) Sen sadece benim 15 tl ye sattığım ürüne 100 TL verdiğin için için rahatlasın diye ürünüm mükemmel diyerek kendini rahatlatıyorsun. Bir ürünü internetten alacaksanız o ürünün yorumlarına bakın. Ama ilk 10-20 yoruma bakmayın çünkü muhtemelen satıcı firmanın kendi yorumlarıdır. Ama o yorumlarında ayrıca altında yorum hakkındaki beğenenlerin ve beğenmeyenlerin sayısı vardır. Asıl onları takip edin. Ama ürün hakkında yorumlar çoğaldıkça zaten işin gerçeği ve hangi ürünün daha iyi olduğu ya da olmadığı ortaya çıkar...

• Nasiol glash sheld nasildir arkadaslar bilen varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en az bir buçuk yıl gidiyor glasshield doğru uygulayınca. ayrıca sabah oluşan camdaki buzlanmanın da çok kolay temizlenmesini sağlıyor. şu amatör videoda var etki. ben gayet beğenmiştim yağmur kaydırıcı olarak nasiol glasshield i.http://www.youtube.com/watch?v=NAhwMa37GSQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslamacia

en az bir buçuk yıl gidiyor glasshield doğru uygulayınca. ayrıca sabah oluşan camdaki buzlanmanın da çok kolay temizlenmesini sağlıyor. şu amatör videoda var etki. ben gayet beğenmiştim yağmur kaydırıcı olarak nasiol glasshield i.http://www.youtube.com/watch?v=NAhwMa37GSQ

cama yazık buzluyken okadar silecek çalıştırılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

quote:

Orijinalden alıntı: aslamacia

en az bir buçuk yıl gidiyor glasshield doğru uygulayınca. ayrıca sabah oluşan camdaki buzlanmanın da çok kolay temizlenmesini sağlıyor. şu amatör videoda var etki. ben gayet beğenmiştim yağmur kaydırıcı olarak nasiol glasshield i.http://www.youtube.com/watch?v=NAhwMa37GSQ

cama yazık buzluyken okadar silecek çalıştırılmaz

camda zaten çatlak var hocam muhtemelen gözden çıkartmış onu arkadaş hehe.

• Autokit markasini kesinlikle almayin.
    Adinin adisi. Her ürünü adi. Telefon tutucusunu aldim takmadan kirildi. Led ampulunu aldim biri yanıyor diğeri az yanıyor. Herseyi adi. Uzak durun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamada hata yapıyorsunuz. Bu spreyler pasta cila gibidir ve bu şekilde uygulanır. Kuru cama uygulanır kuru bez ile iyice silinir cam parlatilır. Yağmurun kayması için araç yaklaşık en az 60-70 ile gitmeli daha düşük hızlarda kullanılacaksa uygulanmaması daha doğru.

• Böyle yan ürünlere hiç gerek yok,
    Kalitelisinden cilalı şampuan alıyorsun, bununla hem aracını yıkıyorsun, hem aracının boyasını koruyorsun, aracın kaportasıda çok fazla kir pislik tutmuyor.
    Ben Würt'ün ürününü kullandım memnunum ama mutlaka diğer cilalı şampuanlarda aynı görevi yapar, sadece ben kullanmadığımdan tavsiye etmedim.
  • meguiars nxt wax 2.0 cilayi vuruyorum cama ki gelince 10nr kaydiriyor yagmuru butun kis gidiyor. hatta iyi hatirlattin yarin yapiyim.

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt
    Ampulde OSRAM'dan şaşmayın
  • Bende kakiteli pahali bi marka kullandım ama camin icine etti yag tabakasi 1 senede cikti

• Carpex automix astonish vb. gibi dandik ürünleri kullanmayin, nano yağmur kaydırıcı kullanin farkı görün.

• Gerçek kaydırıcılar kullanmak gerek böyle dandik ürünler kullanılırsa böyle sonuçlarla karşılanabiliniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • autokit mağduru olarak nasiol glass shield alın ve görün farkı pahalı ama 10 numaradır tuningciler de kullanıyor
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    bu tarz sorunları olanlar camı asetonla silsinler hemen çıkar ama dikkat edin kaportaya gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piastre -- 8 Kasım 2014; 5:01:15 >
  • Bu ürünü Reklamlarda gördüm !! sizce araçlarda uygulansa ne sonuç verir,

Fiyatıda uygun gibi.

Yağmur Kaydırıcı Rezaleti!!!
  • Cavalier79 C kullanıcısına yanıt
    Face'deki vileda sayfasına bakarsanız kullanan müşterilerin ürün hakkındaki yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünün kendi sayfasında haftada bir kullanılması gerektiği yazılı. Yani her yola çıktığınızda uygularsanız belki sonuç elde edersiniz. Ama kullananda bir yağ tabakası bıraktığından şikayetçi bu da silikon bazlı bir ürün olduğunu gösteriyor. Yani piyasada 3-4 TL ye satılan yağmur kaydırıcılarla aynı teknoloji olduğunu düşünüyorum.
  • Değerlendirme ve bilgilendirme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.