Şimdi Ara

Yağmurda araç sürmek!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
7.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu maili bi arkadaş bayramda bana da göndermiş. CC' ye katılıyorum, zaten zeminin sorunlu olduğu durumlarda CC kullanılması mantıklı değil. Bununla beraber, CC aktifken viraja giriş esnasında, frenliyerek daha yavaş girildiği için, CC devreden çıkıyor, gaza basıldığında tekrar aktif oluyor.

Sarı sis farları, diğer renklere oranla daha iyi bir görüş sağlıyor. Eskiden R9' um vardı, sis farlarını sonradan taktırdığım için, yeri ön tamponun altında idi. Sanırım, yere daha yakın olduğu için, Megan' dan daha iyi görüş sağlıyordu.

Güneş gözlüğünü ise, uygun trafikte denemekte fayda var, olabilir. Şöyleki; G. gözlüğü ile araç kullanırken hep dikkatimi çekiyor, sizin de dikktatinizi çekmiştir: kokpitteki LCD ekranlarda, gölgeler vs. gözüküyor. Gözlüğü çıkardığınızda, çıplak gözle bu lekeler vs. gözükmüyor.

Saygılar.

• ek tecrübeler varsa paylaşalım
  • bilgiler için teşekkürler
  • cc var ama çok kullandığım birşey değil zaten ama yinede aklımızda bulunsun ,birde kendime güneş gözlüğü yaptırayım en derecelisinden , teşekkürler
  • sisli havalarda ön sis farınız yoksa uzunları yakıp da giderim demeyin sakın, kısalarla devam edin uzunlar tamamen yolu görmenizi engeller
  • Yağmurlu havada güneş gözlüğünü deneyeceğim teşşekkür ederim paylaşımın için

Fakat yağmurlu havalarda CC kullanmayın uyarısını malesef ilk defa duyuyorum okurken kanım dondu diyebilirim çünkü bende yağmurlu havalarda stabil ve ani gaz tepkilerinden kaçınmak içn CC ile sürüyordum aracı.

Sorum şu ki Traction control'lü araçta bu sorun yaşanır mı bana yaşanmaz gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis-83

sisli havalarda ön sis farınız yoksa uzunları yakıp da giderim demeyin sakın, kısalarla devam edin uzunlar tamamen yolu görmenizi engeller

+

Hatta kısalara ayar verebiliyorsanız en yere verin...(sanırım 0)
  • Yağmurda ve tozda çakıl vb. yer ve zamanda, özellikle kontrol kaybı anında yapılacak en iyi şeyin mümkün olduğunca freni kullanmamak ve debriyaj direksiyon ve gerekli durumda gaz kombinasyonu kullanmak olduğunu düşünüyorum.
  • bilgiler için teşekkürler
  • arkadaş söyledi şimdi bende googledan bakayım dedim doğruymuş
  • ee sonuç?deneyen oldu mu gözlüğü ya da cc yi?
  • Sağanak yağmurlu havada güneş gözlüğü görüşü ciddi olarak iyileştirir.
    Ayrıca tipi varken de güneş gözlüğü çok faydalı hem görüşü arttırıyor hemde sürekli beyaza bakan gözler yorulmuyor.
  • konuyu hortlatanlara teşekkürler güzel bilgiler öğrenmiş olduk
  • Forumda eskilerde olduğu gibi bilgi paylaşımı olduğunu görmek sevindirici. Teşekkürler bilgiler için.
  • konuyu paylaşan arkadaşa ve hortlatana sonsuz teşekkürler
  • çok güzel bilgiler teşekkürler
  • Yagmur yagmasini bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.