Şimdi Ara

Yahoo! E-Mail Push Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yahoo! Mail kullanicisiyim ve yaklasik 2 haftadir push akamiyorum. Restore, sifirlama vs herseyi denedim. iCloud Mail kullandigim icin mail.app'de sorun olmadigina da eminin.
    Yabanci forumlarda da bu sorunla karsilasan epey kisi varmis.
    Herneyse, bu maili kullanan kisiler durum belirtirse sevinirim. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kullanıyorum ve bende bi sıkıntı yok.. arada bi takılma yapıyor ama o da 3-5 saat gibi kısa zamanlı oluyor.

yeni verileri al : anında ilet - elle şeklinde ayarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: groyeuw

ben kullanıyorum ve bende bi sıkıntı yok.. arada bi takılma yapıyor ama o da 3-5 saat gibi kısa zamanlı oluyor.

yeni verileri al : anında ilet - elle şeklinde ayarlı

Bende de o şekil ayarlı hocam. iCloud anında gelirken Yahoo! bazen geliyor bazen gelmiyor. İşin kötüsü acilen bakmam gereken e-maillerim oluyor; lakin doğru şekilde çalışmıyor.
  • Yahooda sorun var son zamanlarda. Bende de oluyordu, simdi gmailden aliyorum mailleri 15 dkda bir kontrol ediyor. İstersen hem icloudta hemde hotmail de push var onlari kullanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tym

Yahooda sorun var son zamanlarda. Bende de oluyordu, simdi gmailden aliyorum mailleri 15 dkda bir kontrol ediyor. İstersen hem icloudta hemde hotmail de push var onlari kullanabilirsin.

Peki Yahoo!'nun bu konuda bir açıklaması var mı? Varsa link verebilir misiniz hocam?
  • aynı sorun bende de var. gmail'i kendi application'ı ile kullandığım için onda bir sorun yok ama yahoo iphone'un kendi mail programıyla ciddi problem yaşıyorum push konusunda. sizde jailbreak var mı? Ben telefonu aldığımdan beri jailbreak ile kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştım ama son iki haftadır push ciddi anlamda sıkıntılı. problemin jailbreak kaynaklı olduğunu düşündüm restore denedim, bir iki mail anında geldi ama sonra yine push kafasına göre çalışmaya başlayınca tekrar jailbreak yaptım. telefon iphone 4 ios 5.1.1 jailbreak. absinthe 2.0.1 ile yapılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@l-el

aynı sorun bende de var. gmail'i kendi application'ı ile kullandığım için onda bir sorun yok ama yahoo iphone'un kendi mail programıyla ciddi problem yaşıyorum push konusunda. sizde jailbreak var mı? Ben telefonu aldığımdan beri jailbreak ile kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştım ama son iki haftadır push ciddi anlamda sıkıntılı. problemin jailbreak kaynaklı olduğunu düşündüm restore denedim, bir iki mail anında geldi ama sonra yine push kafasına göre çalışmaya başlayınca tekrar jailbreak yaptım. telefon iphone 4 ios 5.1.1 jailbreak. absinthe 2.0.1 ile yapılı.

Bende JB yok bende 2 haftadir bu sorunu yasiyorum bazen geliyor bazen gelmiyor hocam. Yurtdisi forumlarini okudum biraz cogu kisi ayni problemden sikayetci; fakat bir cozum yok. Gmail'in kendi uygulamasi gayet yerinde calisiyor, onun disinda iPhone'un Mail.app'i uzerinden @me.com uzantili mail adresimde cok rahat calisiyor push konusunda. Deneme amacli az once Hotmail ekledim o da rahat; fakat is Yahoo!'ya gelince push mail alamiyorum.

Gecici bir sorun olduguna dair bir yazili aciklama olsa 1-2 hafta katlanabilirim; ama eger hep boyle olacaksa Cloud mail asiri stabil.

iOS 5.1.1 kullaniyorum bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Cloud mail.ru hatası?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu durumda haklısınız tabi, bende mail bekliyorum bazen, yoğunlukta aklıma da gelmiyor el ile kontrol, 15 dakikada bir kontrol et seçeneğini de seviyorum açıkçası bu yüzden ciddi problem oluyor. aynen dediğiniz gibi, yahoo durumun farkında ve düzeltileceğine dair bir bilgi verse o zaman katlanalım tabi.
  • Geçen haftalar durum daha kötüydü, hiç çalışmıyordu. Şu anda 5 10 dk sonra geliyor. İnternette kullanıcılar belitmiş sorunları yahooya, yavaş yavaş çözülür.

• Bende bizzat iletisime gectim destek ile sorun cozuldu diye geri donus yapmislar. İsin komigi gelen mail push olarak dusmedigi icin 8 saat sonra gordum sorun devam ediyor yani :)

• Yazismalar devam ettim arkadaslar sirf hizli cevaplarindan oturu Yahoo!'dan vazgecemiyorum iste :)
    En azindan 20 cozum yolu onerdiler; lakin hicbiri calismadi. Sorunun kendilerinde oldugunuda kabul etmiyorlar. Apple'in forumlarinda konu 20 sayfayi coktan asti. İnsanlar sinirlenmeye basladi. Hizmeti iyi evet; ama calismayacaksa birakmanin da zamani gelmistir bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.