Şimdi Ara

Yahoo!Mail'a Gelenleri Gmail'a otomatik aktarabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yahoo!Mail adresime gelen e-postaları yahooya girmeden gmaila yönlendirmenin bir yolu var mı? yani direk Gmaila gelebilir mi?
    yahoo hesabıma erişemiyorum da sayfa yarıya kadar gelip a248.e.akamai.net bekleniyor yazıyo altta ve öylece kalıyor saatlerce

• yönlendirme desteği varsa yapabilirsin

yeni alınan hesaplarda olmuyor biliyorum

gmailine aktivasyon maili gönderecek onu onaylaman lazım
  • oldukça eski bir mail adresi benimki ama giremiyorum nedense. bunu yapabilmem için login olmam gerekiyor heralde değil mi?
  • Yok kardeş,forward özelliği yahoo mail plusda var.Boşa uğraşma
    http://mailplus.mail.yahoo.com/help
    19.99$ yıllığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 3 Eylül 2006; 19:08:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alaybaz83

Yok kardeş,forward özelliği yahoo mail plusda var.Boşa uğraşma
    19.99$ yıllığı

bilmeden konuşmayalım

benimki free yahoo , hesap alırken en başta promosyona evet demek gerekiyordu.

Yahoo!Mail'a Gelenleri Gmail'a otomatik aktarabilirmiyim?

• mail seçeneklerinde mi var bu özellik? ordan mı girdin yani?
  • Spynet sana muhalif bir şey söylemedim.Üstüne alınmışsın sanırım.Ne demek bilmeden konuşmuyalım.Arkadaş mailim eski diyor.Eskiden yahoo.com.tr mi vardı?Arkadaşınki yahoo.com büyük ihtimalle.Sen çok biliyorsunda niye ilk postunda niye "yönlendirme varsa yapabilirsin"dedin?Neden yahoo.com.tr yi anlatmadın?Benim bahsettiğim yahoo.com ve linkini verdim .Yahoo.com.tr yi bir ara bende denedim pop desteği var demesine rağmen pop desteği vermemişti.Şimdi nasıl bilmiyorum.Benim bahsettiğim yahoo.com senin bahsettiğin yahoo.com.tr yada yahoo.com.uk.Sana yakışmıyor.Bilmeden konuşan biri varsa oda sensin bana kalırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 3 Eylül 2006; 19:59:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gmail ve not senkronizasyonu
    11 yıl önce açıldı
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Edit:forumdaki hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 3 Eylül 2006; 19:57:32 >
  • pardon ya .com uzantılara vermiyor bu desteği benimki .se uzantılı idi.

.com.tr şu an bu desteği veriyor

bende bi ara yahoo eposta'mı iptal ettirmiştim .com lu idi ama pop3 'ü yoktu

quote:

Yok kardeş,forward özelliği yahoo mail plusda var.Boşa uğraşma
    19.99$ yıllığı

sen niye söylemedin diğer uzantılarda olduğunu

quote:

Spynet sana muhalif bir şey söylemedim.Üstüne alınmışsın sanırım.Ne demek bilmeden konuşmuyalım.Arkadaş mailim eski diyor.Eskiden yahoo.com.tr mi vardı?Arkadaşınki yahoo.com büyük ihtimalle.Sen çok biliyorsunda niye ilk postunda niye "yönlendirme varsa yapabilirsin"dedin?Neden yahoo.com.tr yi anlatmadın?Benim bahsettiğim yahoo.com ve linkini verdim .Yahoo.com.tr yi bir ara bende denedim pop desteği var demesine rağmen pop desteği vermemişti.Şimdi nasıl bilmiyorum.Benim bahsettiğim yahoo.com senin bahsettiğin yahoo.com.tr yada yahoo.com.uk.Sana yakışmıyor.Bilmeden konuşan biri varsa oda sensin bana kalırsa

• Senden böyle bir tepki alacağımı bilsem söylerdim .Neyse arada yanlış anlaşılma oldu
  • benimki com uzantılı arkadaşlar yani bu destek yok öle mi? ok o zaman yapabilecek bişey yok heralde
  • alaybaz83 arkadaşın dediği gibi .com uzantılı olanlara vermiyor bu hizmeti

bende de .com dışındaki diğer uzantıların hepsinde var bu hizmet

quote:

Orjinalden alıntı: VaLeG

benimki com uzantılı arkadaşlar yani bu destek yok öle mi? ok o zaman yapabilecek bişey yok heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.