Şimdi Ara

Yahoo Mail Adresime Giremiyorum, Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 sene önceki adresime girmeye çalışıyorum. Çünkü başka bir hesabım buna bağlıymış o hesaptaki şifremi unuttum kayıtlı mail adresi de bu olduğu için giriq şifremi değiştirmek zorundayım.

Yahoo mail Şifre doğru, sorduğu soruya da doğru cevap veriyorum ama sonunda başka bir cihazdan girdiğimi kastederek güvenlik gerekçesi ile maile girmeme izin vermiyor. İyi de bu başka cihaz benim eski bilgisayarım ise onu çoktan sattım artık yeni bilgisayardan giriyorum neden izin vermiyor veya bu sorun nasıl aşılır?

Bütün araştırmalarım bir yere varmadı en son çare buradan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Tarayıcıları da değiştirdim hepsi ile denedim sonuç aynı.

Looks like we can't get you in your account on this device. Please try signing in from the device you use most often.

Görünüşe göre bu cihazla sizi hesabınızdan alamayız. Lütfen en sık kullandığınız cihazdan oturum açmayı deneyin.

Yahoo Mail Adresime Giremiyorum, Acil Yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 10 Mayıs 2017; 17:24:2 >

• Bu olayı çözebilecek bir arkadaş var mıdır acaba? Benim de aktif kullandığım yahoo mail im "üzgünüz, bu e-postayı tanımıyoruz." diye hata veriyor... farklı tarayıcıdan, mobilden ve mobil veriden de denedim sonuç aynı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.