Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben çok güldüm ama salonda en fazla 20 kişi gülmüştür insanlar anlamıyordamı gülmüyor orasını bilemem ama bence gayet güzeldi 10/8
  • Hiç bir zaman bu forumdaki yorumları aldırmayın o kadar söylüyorum
  • Bence gayet güzeldi.Zaman kaybı diye nitelendirilebilecek filmlerden değil.
    Puan verecek olursam 7.5/10 uygun olur.
  • torrente ne zaman düşer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

torrente ne zaman düşer ?

Arog'un düşmesi baya uzun sürmüştü. Bu da öyle olacaktır büyük ihtimalle.
  • Yarın İstinye 18.45'te gireceğim yazarım yorumumu.
  • Az önce babam aradı gidermiyiz dedi az vakit geçirebildiğim için babamla gideriz dedim mecburen yarın gideceğiz heralde pek istemiyorum gitmeyi ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Ya Taner abi başında yazsana hıncal uluç diye bende senin yazın zannettim okudum o buruşuğun yazısını

genelde sonlarına yazılır
  • Çak

Kız arkadaşımla gittik , güzeldi eğlendik baya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 9 Ocak 2010; 17:57:51 >
  • vasat hıc beklemezdım
  • Gora ile kıyaslanınca boş bir filmdi. bunun haricinde eğlendiriyor. 10/5 ha bir de cem yılmaz neden sesini öyle değiştirme gereği duymuş anlamadım böyle buğulu buğulu sanki. normal bir şekilde konuşsa daha iyi olurdu bana itici geldi.
  • Gerek çekim kalitesi,esprileri olsun muazzam bir filmdi.Buradaki bir cok yorumu direk karalama olarak görüyorum.Gidin izleyin kendi kararınızı kendiniz verin.Cem Yılmaz ın normal sinemamızdan 1 2 gömlek üstün film yapması herkesin hosuna gitmiyor demekki.
  • Bir apaçi ağlıyor gözleri yaşlı
  • Bende bu filmi pek beğenmedim. Gora, Arog, Yahşi Batı üçlüsünden en iyisi Gora'ydı bence.

Ama her türlü Recep ivedik fimlerinden kat kat daha iyi.
    Recep ivedik'e film demek bile ayıp, rezalet.
  • ilk açılış günü gittiğim için salonun kalabalığı vs sebeplerden çok fazla kaçırdıgım sahne olmustu. 2. kez izlediğimde o ince yerleride çok rahat anladım. aslında filmde çoğu kişinin eğitim düzeyi gibi sebeplerden yaptığı ince esprileri anlamaması üzüyo insanı. biz kentuckyliyiz lan gibi bi sahnede kfcnin beyaz amcasının geldiği sırada etrafımda bi allahın kulu gülmezken ben gülüyodum sade. adam kfc diyince etine bakıyo biraz araştrsa lan bu beyaz kafa kim dese filmdede anlar bunun kim oldugunu. filmde sıkan sahne çok fazla oldugu kadar sizi gülmekten çatlatıcak sahnelerde var. recep ivedikteki gibi gidip adamın pantolonunu aşağı çekerek güldürücek bi insan değil cem yılmaz. ayrıca kıyas olarak aldıgınız recep ivedikteki çekim kalitesizliğini şu ana kadar hiçbir filmdede görmedim. yönetmenin şahandan torpilli oldugu açıkça ortada.

kimsenin yorumuna kanıp amann film kötü gitmeyin gibi bi mantıga girmeyin içinde izleme niyeti olan gitsin izlesin. bi kaç dar görüşlü recep ivedik fanları filme kötü diyecek diye bu kadar uğraşılmış bi film kaçırılmaz. adamlar herşeyi yapmış kendi gözünle git izle beğenip beğenmemek sana kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Bir apaçi ağlıyor gözleri yaşlı

• En güzellerinden bir tanesi de:

Tavuk ekmek satarken rakipleriyle kavga başlayınca,rakipler "Biz Kentucky'liyiz!" diye çıkışıyorlar.
    Bkz:
    KFC
  • 2-3 sahnesine güldüm övdükleri kadar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

En güzellerinden bir tanesi de:

Tavuk ekmek satarken rakipleriyle kavga başlayınca,rakipler "Biz Kentucky'liyiz!" diye çıkışıyorlar.
    Bkz:
    KFC

Kaçırdığınız bir şey var.. tamam bu espriler Cem Yılmaz'ın süper zeka esprileri ama filme uymuyor kardeşim.... Filmde bu kaliteli espriler ne yazık ki güldürmüyor...Bu Cem Yılmazın Stand Up'larında güldürecek espriler.... Filme bunlar koyulunca film film olmaktan çıkmış...kopuk kopuk, Cemyılmazın bu tür esprileri sıkıştırmaya zorlamaya çalışmasıyla karman çorman olmuş bir gösteri gibi bir şey olmuş... Gora ve Arog'la uzaktan yakından alakası yok yani...Arif'in komik serüveni diye en azından komik olmakla beraber sürükleyicilik,macera içeren bir film olmaktan ayrılarak filmin doğasına uygun olmayan zorlama espriler yüzünden roller gerçeklikten uzaklaşarak garip bir hal almış...ne yazık ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Kaçırdığınız bir şey var.. tamam bu espriler Cem Yılmaz'ın süper zeka esprileri ama filme uymuyor kardeşim.... Filmde bu kaliteli espriler ne yazık ki güldürmüyor...Bu Cem Yılmazın Stand Up'larında güldürecek espriler.... Filme bunlar koyulunca film film olmaktan çıkmış...kopuk kopuk, Cemyılmazın bu tür esprileri sıkıştırmaya zorlamaya çalışmasıyla karman çorman olmuş bir gösteri gibi bir şey olmuş... Gora ve Arog'la uzaktan yakından alakası yok yani...Arif'in komik serüveni diye en azından komik olmakla beraber sürükleyicilik,macera içeren bir film olmaktan ayrılarak filmin doğasına uygun olmayan zorlama espriler yüzünden roller gerçeklikten uzaklaşarak garip bir hal almış...ne yazık ki...

Filmin karışık olduğu doğru,bu yüzden tekrar izlemeyi düşünüyorum.
    Gerçeklikten uzaklaşılmış derken haklsınız.
    Zaten amaç gerçeğe uygun olup tarih dersi vermek değil.
    Biz de biliyoruz kolayı Aziz ile Lemi icat etmedi.Biz de biliyoruz Kenan isimli kızılderili yok.
    Filmi Gora ile zaten kıyaslamam bile.
    Ama Arog'dan kat be kat iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissedCall -- 10 Ocak 2010; 16:33:31 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.