Bildirim
Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Afişler fena değil.. Beğendim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: .Silence.
arog gibi hayal kırıklığına uğratacaktır.
Arogda niye hayal kırıklıgına ugradın? -
gene çok güzel olmuş fragmandaki seslendiren adam da harika -
inşallah g.o.r.a gibi başarılı olurrrrr -
İnşallah a.r.o.g gib bundada hayal kırıklığına uğramayız. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
quote:
Orjinalden alıntı: ***Respect***
quote:
Orjinalden alıntı: Ne[M]esis
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Bu adam ne yaparsa yapsın izlenir. Türkiye'de öyle bir potansiyele sahip. Ki bence hakediyor da. Türkiye'de gerçek komedi yapan ender insanlardan.
+1 oraya çıkıp bööyt demiyo en azından
+1
+1
+1
-
Cem Yılmaz'a böyle konularda hep güvenmişimdir.Bu sefer de beni yanıltmayacaktır. -
Konuyla alakasız ama bir şey sormak istiyorum:
Cidden A.R.O.G.'ta beğenmediğiniz ne vardı?
Bence muazzam orijinal espriler içeriyordu. Hadi beğenilmeyebilir de rezalet, berbat, hayalkırıklığı gibi ifadeler sanki biraz ağır kaçıyor gibi. -
Fragman bi enteresan olmuş. Garip ne biliyim.
Alışmadığımızdan galiba.
Merakla bekliyorum. -
Türkiye gibi biyerde dram çekip izlettirmek çok zor. Buna örnek verebileceğimiz filmlerin başında Hokkabaz gelir. Güzelim film çok kötü yorumlar aldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lordmaster
Türkiye gibi biyerde dram çekip izlettirmek çok zor. Buna örnek verebileceğimiz filmlerin başında Hokkabaz gelir. Güzelim film çok kötü yorumlar aldı.
Hokkabaz çok güzeldi hocam.Sonunda ağlmaştım,sonrada gülmüştüm Öyle bi garip oldu ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 21 Kasım 2009; 9:48:09 > -
Hokkabaz ve Arog ikisi de çok güzel filmlerdi bence.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdém53
Hokkabaz ve Arog ikisi de çok güzel filmlerdi bence..
Katılıyorum..Herşey Çok Güzel Olucak filmi harici bütün filmlerini sinemada izledim.Bu filmide ilk güm izlicem -
Fragmandan edindiğim ilk izlenim Türk kültürünün farklı ortamlarla olan etkileşimi üzerinde durulması şahsen artık komik gelmediği; Her yeni filmde daha orjinal bir bakış açısı beklentim vardı ama nasıl olsa madeni bulmuşuz sonuna kadar kullanalım demişler. -
framan hiç komik gelmedi ama o zamanki osmanlı ve amerikan zamanı ile ilgili bi filme benziyor... -
Burada yabancıları sevmezler, yerlileri hiç sevmezler...
Türkler kızılderili mi? O öyle değil kızılderililer Türk...
1881...
yakari...
Gibi hoş göndermeler var.
Tabi bir de Demet Evgar... -
fragman güzel.. -
Adamlar yapmış. Ulan helal olsun!
Fragmanı izleyenler anlayacaktır. -
:/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X