Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1881

Konuyla alakasız ama bir şey sormak istiyorum:

Cidden A.R.O.G.'ta beğenmediğiniz ne vardı?
    Bence muazzam orijinal espriler içeriyordu. Hadi beğenilmeyebilir de rezalet, berbat, hayalkırıklığı gibi ifadeler sanki biraz ağır kaçıyor gibi.

Haklısın hocam.Özellikle "tahta" esprisinin farklı bir şekilde tekrar kullanıldığı sahnede baya kopmuştum.Tabi sadece o sahne değil ama o aklımda kalmış

• filmde sigorta reklamında ki Sincap Necmi de var

"Bu benim anamın resmi"
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

Tabi bir de Demet Evgar...

Cıkcıkcık

• Cem Yılmaz filmin izlenilmesi için yeterli sebep.
  • Fragman güzel.. İzlenesi bir film olduğu ortada
  • Fragman enteresan gerçekten.şu çok iyiydi;

"Macunu bulduk kıllısını aramayalım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Tabi bir de Demet Evgar...

Cıkcıkcık

Sanatını beğeniyorum...

• Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Sanki fragmanı yeterli değilmiş gibi ama güzel bir film gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

Fragman enteresan gerçekten.şu çok iyiydi;

• Fragmanı çok hoşuma gitti. Burada yabancıları sevmezler, yerlileri hiç sevmezler.
  • quote:

Sanatını beğeniyorum...

Tam olarak hangi sanatını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

Fragman enteresan gerçekten.şu çok iyiydi;

• Espriler zayıf geldi bana
  • Demet Evgar'ın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum.Bu filmde olmamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Fragmanı çok hoşuma gitti. Burada yabancıları sevmezler, yerlileri hiç sevmezler.

• -Türkler Kızılderili diyorlar doğru mu?
    -Şşşşşş! Öyle bi'şey değil lan o. Kızılderililer Türktür derler.

Bir ana muhabbetidir gidiyor ne iş
  • bu film de arog gibi güldürmeyecek fazla bence. ha evet arog'ta espri kalitesi daha yüksekti, bir çok filme, bir çok güncel olaya gönderme vardı fakat bunlar beni güldürmüyor açıkçası. ben herhangi bir komedi filminde çok az göndermeye gülmüşümdür. bu benim huyum, herkesin böyle olacak diye bir şey yok. gora'da bildiğin gülebiliyorduk, dümdüz komediydi o. ha film direkt beşinci elemente göndermeydi orası başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

bu film de arog gibi güldürmeyecek fazla bence. ha evet arog'ta espri kalitesi daha yüksekti, bir çok filme, bir çok güncel olaya gönderme vardı fakat bunlar beni güldürmüyor açıkçası. ben herhangi bir komedi filminde çok az göndermeye gülmüşümdür. bu benim huyum, herkesin böyle olacak diye bir şey yok. gora'da bildiğin gülebiliyorduk, dümdüz komediydi o. ha film direkt beşinci elemente göndermeydi orası başka...

Lafım sana değil ama Cem Yılmaz ın bu kadar eleştirilme nedeni Recep İvedik gibi sürekli belden aşşağı espiriler yapmaması mı acaba??Arog da bende öyle çok gülmedim ama yinede güzeldi.Recep İvedik gibi seviyesiz değildi..Eğer Cem Yılmaz da belden aşşağı olan bi senaryo yazarsa,Recep İvediği 2 ye katlar..Eğer Şahan yiyorsa belden aşşağı espiri yapmadan milleti güldürmeyi çalışsın.Tabi yapabilirse.Cem Yılmaz yine kendi kalitesinde devam ediyor ve çok ince espriler yapıyor,tabi anlayana...

• quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Orijinalden alıntı: brky

bu film de arog gibi güldürmeyecek fazla bence. ha evet arog'ta espri kalitesi daha yüksekti, bir çok filme, bir çok güncel olaya gönderme vardı fakat bunlar beni güldürmüyor açıkçası. ben herhangi bir komedi filminde çok az göndermeye gülmüşümdür. bu benim huyum, herkesin böyle olacak diye bir şey yok. gora'da bildiğin gülebiliyorduk, dümdüz komediydi o. ha film direkt beşinci elemente göndermeydi orası başka...

Lafım sana değil ama Cem Yılmaz ın bu kadar eleştirilme nedeni Recep İvedik gibi sürekli belden aşşağı espiriler yapmaması mı acaba??Arog da bende öyle çok gülmedim ama yinede güzeldi.Recep İvedik gibi seviyesiz değildi..Eğer Cem Yılmaz da belden aşşağı olan bi senaryo yazarsa,Recep İvediği 2 ye katlar..Eğer Şahan yiyorsa belden aşşağı espiri yapmadan milleti güldürmeyi çalışsın.Tabi yapabilirse.Cem Yılmaz yine kendi kalitesinde devam ediyor ve çok ince espriler yapıyor,tabi anlayana...

Bıkmadınız Cem ile Şahan'ı karşılaştırmaya... Cem Yılmaz daha kaliteli, daha güzel ve kendi çabalarıyla daha güzel filmler yapyor tamam. Şahan'ı aşşalağınca ve onu izleyenleri aşşalayınca elinize ne geçiyor? Millet gülüp izliyorsa sorun nerde? Herkesin zevk meselesi bir mi? Bazısı Şahan'a güler bazısı Cem'e.. Devir böyle artık. Saçma da olsa, küfürlü de olsa millet gidip izleyip adamın cebini dolduruyorsa adam 10 tane de film çeker. Saw serisi 9 seri çekilecek. Milletin beğenmediği alacakanlık filmi 4-5 seri olacak. Millet böyle filmleri üst sıraya yerleştirirse, daha çok böyle filmler izleriz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.