Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

Bıkmadınız Cem ile Şahan'ı karşılaştırmaya... Cem Yılmaz daha kaliteli, daha güzel ve kendi çabalarıyla daha güzel filmler yapyor tamam. Şahan'ı aşşalağınca ve onu izleyenleri aşşalayınca elinize ne geçiyor? Millet gülüp izliyorsa sorun nerde? Herkesin zevk meselesi bir mi? Bazısı Şahan'a güler bazısı Cem'e.. Devir böyle artık. Saçma da olsa, küfürlü de olsa millet gidip izleyip adamın cebini dolduruyorsa adam 10 tane de film çeker. Saw serisi 9 seri çekilecek. Milletin beğenmediği alacakanlık filmi 4-5 seri olacak. Millet böyle filmleri üst sıraya yerleştirirse, daha çok böyle filmler izleriz.

Caner senin böyle her konuya mesaj atma huyun nerden geliyor..Post mu kasmaya çalışıyorsun,yoksa heryerde benimde mesajım olsun mu istiyorsun..Şahan ı ve yaptığı şeyleri istediğim kadar eleştiririm yada aşağılarım..Ama ben Recep İvediği izliyenleri aşağılamadım..Yada orada izleyenlerde malın tekidir,kültürsüzlerdir tarzında mesaj mı yazdım.Zaten kendin söylemişssin,herkesin zevk meselesi bir mi diye.Sende Twilight ı millet beğenmiyor demişssin ama abd de 2. serisi olan new moon sadece tek günde 80 milyon dolarlık hasılat yaptı.Demekki sinemaya gidenlerin çoğu böyle düşünmüyor.Şahan için Kemal Sunal ın varisi diyen bir sürü adam var bu memlekette.Ama böyle diyenler kendi görüşleridir derim.Ama istersem onlarıda aşağılarım.Kimseyi ilgilendirmez.Senin dediğin gibi herkesin zevki farklıdır..En basitinden Robert pattisono çoğunluğu kızlar olmak üzere milyonlarca kişi çekici ve yakışıklı buluyor..Aynı şekilde çok yakışıklı olmayan(hatta çok çirkin) yada herhangibir özelliği olmayan birisi olarak görenlerde var.Gerçi ben kedi-ciğer ilişkisi diyorum ya neyse..Bu forumdakilerin çoğu twilight ı sevmiyor.Bunu diyenler arasında filmi beğendikleri halde sırf laf yememek için bende sevmedim diyenler var orası ayrı..Sonuçta twilight ı sevenlere,twilght kötü bir yapımdır diyemezsin.Sevmeyenlere ise iyi bir yapımdır diyemezsin.Zevk meselesi..Aynı xbox 360-ps3 yada akp-chp kavgası gibi bişey bu.Ama belli bir grup nasıl Twilight ı yerden yere vurup,Robert pattinson yeni Brad Pitt diyenleri eleştiriyor yada aşağılıyorsa,bende Recep İvedik filmini aşağılarım ve Şahan; Cem Yılmaz dan daha iyidir diyenleride eleştiririm veya aşağılarım.Karşı tarafta bana aynı şeyleri söyleyebilir..Bu arada twilight ı öylesine örnek olarak verdim.Film ne çok iyi nede çok kötü.Aynı şekilde Robert çok yakışıklı değil ama filmedeki karizması sayesinde bu noktada.O yüzden dolayı birçok kız bu adama hasta ve birçok erkekte kızlar bu adamı çok sevdiği için bu adamdan nefret ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 23 Kasım 2009; 6:31:39 >

• Hertürlü izlenir bu film,hem değişik konusu hemde cem yılmaz faktörü.
  • bakalım cem yılmazın bu filmi nasıl bi komedi izliyip görücez
  • inşallah film fragmandan daha iyidir.arogda fragman iyiydi film biraz vasattı.bu seferde tam tersi olsun.ne olursa olsun bir yapımda cem yılmaz imzası varsa ben o yapımı izlerim.tabi askerdeyiz çıkacağı zamanlarda ama olsun.
  • G.O.R.A.
    A.R.O.G.

Yahşi Batı

Ama Yahşi Batı aşırı komik olmayacak gibime geliyor.
  • Türk sinemasını aşan bir film geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet.58

quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

Fragman enteresan gerçekten.şu çok iyiydi;

"Macunu bulduk kıllısını aramayalım"

Ortaokul sıralarında yaptığımız çocuksu bi espriydi. ".. buldun kıllısını arama" derdik.Bana pek komik gelmedi fragman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoroglu -- 23 Kasım 2009; 13:00:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bıkmadınız Cem ile Şahan'ı karşılaştırmaya... Cem Yılmaz daha kaliteli, daha güzel ve kendi çabalarıyla daha güzel filmler yapyor tamam. Şahan'ı aşşalağınca ve onu izleyenleri aşşalayınca elinize ne geçiyor? Millet gülüp izliyorsa sorun nerde? Herkesin zevk meselesi bir mi? Bazısı Şahan'a güler bazısı Cem'e.. Devir böyle artık. Saçma da olsa, küfürlü de olsa millet gidip izleyip adamın cebini dolduruyorsa adam 10 tane de film çeker. Saw serisi 9 seri çekilecek. Milletin beğenmediği alacakanlık filmi 4-5 seri olacak. Millet böyle filmleri üst sıraya yerleştirirse, daha çok böyle filmler izleriz.

Caner senin böyle her konuya mesaj atma huyun nerden geliyor..Post mu kasmaya çalışıyorsun,yoksa heryerde benimde mesajım olsun mu istiyorsun..Şahan ı ve yaptığı şeyleri istediğim kadar eleştiririm yada aşağılarım..Ama ben Recep İvediği izliyenleri aşağılamadım..Yada orada izleyenlerde malın tekidir,kültürsüzlerdir tarzında mesaj mı yazdım.Zaten kendin söylemişssin,herkesin zevk meselesi bir mi diye.Sende Twilight ı millet beğenmiyor demişssin ama abd de 2. serisi olan new moon sadece tek günde 80 milyon dolarlık hasılat yaptı.Demekki sinemaya gidenlerin çoğu böyle düşünmüyor.Şahan için Kemal Sunal ın varisi diyen bir sürü adam var bu memlekette.Ama böyle diyenler kendi görüşleridir derim.Ama istersem onlarıda aşağılarım.Kimseyi ilgilendirmez.Senin dediğin gibi herkesin zevki farklıdır..En basitinden Robert pattisono çoğunluğu kızlar olmak üzere milyonlarca kişi çekici ve yakışıklı buluyor..Aynı şekilde çok yakışıklı olmayan(hatta çok çirkin) yada herhangibir özelliği olmayan birisi olarak görenlerde var.Gerçi ben kedi-ciğer ilişkisi diyorum ya neyse..Bu forumdakilerin çoğu twilight ı sevmiyor.Bunu diyenler arasında filmi beğendikleri halde sırf laf yememek için bende sevmedim diyenler var orası ayrı..Sonuçta twilight ı sevenlere,twilght kötü bir yapımdır diyemezsin.Sevmeyenlere ise iyi bir yapımdır diyemezsin.Zevk meselesi..Aynı xbox 360-ps3 yada akp-chp kavgası gibi bişey bu.Ama belli bir grup nasıl Twilight ı yerden yere vurup,Robert pattinson yeni Brad Pitt diyenleri eleştiriyor yada aşağılıyorsa,bende Recep İvedik filmini aşağılarım ve Şahan; Cem Yılmaz dan daha iyidir diyenleride eleştiririm veya aşağılarım.Karşı tarafta bana aynı şeyleri söyleyebilir..Bu arada twilight ı öylesine örnek olarak verdim.Film ne çok iyi nede çok kötü.Aynı şekilde Robert çok yakışıklı değil ama filmedeki karizması sayesinde bu noktada.O yüzden dolayı birçok kız bu adama hasta ve birçok erkekte kızlar bu adamı çok sevdiği için bu adamdan nefret ediyor..

Millet gidip 2 saat eğleniyorsa yapacak bir şey yok. Milleti zorla bu filme gitmeyin diye kimse zorlayamaz. Adam paranın kaynağını bulmuş bırakmaz işte. Böyle filmlerle sinema bir yere ilerlemez ama millet eğleniyorsa tartışmak boşuna. Millet izliyor adamlarda hep böyle filmler yapmya devam ediyor. Cem Yılmaz'ın hakkını veren veriyor zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Orijinalden alıntı: brky

bu film de arog gibi güldürmeyecek fazla bence. ha evet arog'ta espri kalitesi daha yüksekti, bir çok filme, bir çok güncel olaya gönderme vardı fakat bunlar beni güldürmüyor açıkçası. ben herhangi bir komedi filminde çok az göndermeye gülmüşümdür. bu benim huyum, herkesin böyle olacak diye bir şey yok. gora'da bildiğin gülebiliyorduk, dümdüz komediydi o. ha film direkt beşinci elemente göndermeydi orası başka...

Lafım sana değil ama Cem Yılmaz ın bu kadar eleştirilme nedeni Recep İvedik gibi sürekli belden aşşağı espiriler yapmaması mı acaba??Arog da bende öyle çok gülmedim ama yinede güzeldi.Recep İvedik gibi seviyesiz değildi..Eğer Cem Yılmaz da belden aşşağı olan bi senaryo yazarsa,Recep İvediği 2 ye katlar..Eğer Şahan yiyorsa belden aşşağı espiri yapmadan milleti güldürmeyi çalışsın.Tabi yapabilirse.Cem Yılmaz yine kendi kalitesinde devam ediyor ve çok ince espriler yapıyor,tabi anlayana...

bel altı esprilere nasıl benim yazımdan ulaştınız hayret? başka şeyler güldürezmez mi? gora'da yok muydu başka şeyler? arog'ta neredeyse tüm göndermeleri anlamışımdır, ama gülmedim. ama bazı insanlar sırf göndermeleri anladılar ya, bilgiler ya çok komikti, herkes anlayamaz diyor. ben buna şaşırıyorum. göndermenin nesine gülünüyor anlamış değilim.

• Macunu bulduk kıllısını istemiyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: irish

Sanatını beğeniyorum...

Tam olarak hangi sanatını?

Oyuncu...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Sanatını beğeniyorum...

Tam olarak hangi sanatını?

Oyuncu...

Ben o oyunları bilirim. Ohoooo ben daha ne oyunlar bilirim erolbüyükburç.gif

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz

• Bu filim gişe yapar çünkü Cem Yılmaz pazarlama sanatini biliyor.

Bu da Vahşi Batı oyunu :)
  • Cem yılmaz 1
    Recep İvedik 2

2 ' side Palyonçonun teki Tipe Bak Vahşi BatıymışŞŞ ulen bikerede Adam akkıllı film Yapın Komiklikliklerine Tükürem ya bunların Sinemaya gidipte 1 tek filmlerine para verip izlemem

Arog Goro Vahşi Batı nerde salakça filmler var Hep bnlar Anlamadgm bizim millette çok svyr bi tarz filmleri o yzdn hep geride kalıyoz adam akkıllı filmler Akıllı zeki insanlardan çıkar zaten Küfür Et espiri HİHİH Çok komikkk
  • Zeka dolu esprileri oluyor hep bu adamın recep ivedik gibi boş değildir eminim.
    Fragmanınıda beğendim bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5gladio

Cem yılmaz 1
    Recep İvedik 2

2 ' side Palyonçonun teki Tipe Bak Vahşi BatıymışŞŞ ulen bikerede Adam akkıllı film Yapın Komiklikliklerine Tükürem ya bunların Sinemaya gidipte 1 tek filmlerine para verip izlemem

Arog Goro Vahşi Batı nerde salakça filmler var Hep bnlar Anlamadgm bizim millette çok svyr bi tarz filmleri o yzdn hep geride kalıyoz adam akkıllı filmler Akıllı zeki insanlardan çıkar zaten Küfür Et espiri HİHİH Çok komikkk

İlk önce Türkçe yaz ondan sonra eleştirini yap

• quote:

Orijinalden alıntı: 5gladio

Cem yılmaz 1
    Recep İvedik 2

A.R.O.G.'da kaç tane küfürlü espri vardı?

O halde Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan, Yeşim Ustaoğlu filmlerini seviyorsun sen daha çok

• Kesinlikle gidicem bu filme
  • Bu filme gitmicezde hangi filme gitcez uzun zamandır güzel bi komedi filmi izlememiştim
  • Fragmanını izledimde esprileri çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Belki film dolu dolu ve çok daha iyi esprilerle süslenmiştir. Hatırlarsanız A.R.O.G'da Cem Yılmaz'a gelen en büyük eleştirilerden biri A.R.O.G'daki neredeyse tüm komik sahnelerin fragmandakilerden ibaret olduğuydu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.