Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cem Yılmaz'ı sadece komik basit filmler yapmakla eleştirenler hiç mi Hokkabaz filmini izlemedi? Adam stand-up çı asıl işi güldürmek komedi filmleri yapıyor ne var ki bunda
  • Ne Zaman Vizyonda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Yine sinemada film izlicez desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: Hero*

Ne Zaman Vizyonda ?

1 Ocak 2010
  • hiç yoktan bi işte emek varsa özenle çalışma varsa o film sinemada izlenmeyi hak eder bence cem yılmaz çıktı okadar para harcadı uzay da geçen bi film yaptı çokta güzel oldu görsel efektler olsun makyajlar olsun mekanlar olsun A.R.O.G türkiyede şuana kadar yapılmamış görsel efektler kullandı bence buda para ve zaman gerektirir oldukcada emek.Yapmasa nolurdu yine izlenirdi ama yaptı adam türk sinemasına bişiler katıyor yahşi batı adam film için bi kovboy kasabası yaptı emek ve para yazık değilmi bukadar emeğe paraya sadece bunlarda değil seneryosu espirileri...adam bi işi yapmak için yapmıyo yada para kazanmak için değil güzel olsun diye bişiler yapmaya çalışıyor yapıyorda bence bu adamlara destek vermessek filmlerine gittmessek recep ivediğe kolpaçinoya nebilm düşük seviye (sözde)komedi filmlerine muhtaç kalırız.bunun için iyi olsun kötü olsun o adamı yada böle işler yapmaya çalışan başka insanları gider izlerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Orijinalden alıntı: Hero*

Ne Zaman Vizyonda ?

1 Ocak 2010

Teşekkürler.
  • Cola Turka Yahşi Batı’nın Harbi Kolası oldu!

Yahşi Batı’nın Harbi Kolası Cola Turka, 50 çifti filmin galasına davet ediyor!

Senaryosu Cem Yılmaz tarafından yazılan ve çılgın iki Türk’ün Vahşi Batı’daki cesur, mücadeleci, akıl almaz hikayelerini anlatan “Yahşi Batı” filminin vizyona girmesine kısa süre kala, Cola Turka filmi merakla bekleyenleri heyecanlandıracak bir kampanya düzenliyor.

Cola Turka, kapaklarından çıkan şifreyi 4577’ye göndererek ya dawww.yahsibatininharbikolasi.com sitesine girerek kampanyaya katılan 50 çifti filmin galasına gönderiyor. Cola Turka, ayrıca kampanyanın tüm katılımcılarına da her gün kontör ya da karşılığı dakika veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Cola Turka Yahşi Batı’nın Harbi Kolası oldu!

Yahşi Batı’nın Harbi Kolası Cola Turka, 50 çifti filmin galasına davet ediyor!

Senaryosu Cem Yılmaz tarafından yazılan ve çılgın iki Türk’ün Vahşi Batı’daki cesur, mücadeleci, akıl almaz hikayelerini anlatan “Yahşi Batı” filminin vizyona girmesine kısa süre kala, Cola Turka filmi merakla bekleyenleri heyecanlandıracak bir kampanya düzenliyor.

Cola Turka, kapaklarından çıkan şifreyi 4577’ye göndererek ya dawww.yahsibatininharbikolasi.com sitesine girerek kampanyaya katılan 50 çifti filmin galasına gönderiyor. Cola Turka, ayrıca kampanyanın tüm katılımcılarına da her gün kontör ya da karşılığı dakika veriyor.

Bugün görmüştüm bu haberi.

• Son 2 gün..
  • Bileti bugün aldım. ilk gün gidicem. yorumları yazarım.

Cem Yılmaz'dan 3D film bekliyoruz. Yaparsa o yapar.
  • Bilet falan almadım şuan ama kesin gideceğim
  • megaplex'e bilet aldım cumartesi gününe yine 2 km bilet kuyruğu çekip en önün en köşesindeki koltuktan bilet almak istemiyorum çünkü
  • 2000li yıllarda en iyi komedi filmleri cem yılmaz ve yılmaz erdoğan'a ait bence. başka da yok nerdeyse devam etmeliler bir şekilde.
  • gala bugündü galiba?
  • ilk gösterim günü için bileti geçen hafta almıştım bakalım 1 ocakta gidiceğiz :)
  • Merak ediyorum. AROG'u çok geç izlemiştim. Bunu geç olmadan izlemek gerek
  • Arogdan bir sahne aklıma geldi maçda kaleci sakatlanınca parmakları birbirine giriyodu hala oynlayabilirim demişti
  • Eleştirmenlerin çoğu filmi beğenmemiş ve pek güldürmediğini söylüyorlar..Cem Yılmaz film 3 milyonu geçer demiş ama 2 milyonu bile zor görücek bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

Eleştirmenlerin çoğu filmi beğenmemiş ve pek güldürmediğini söylüyorlar..Cem Yılmaz film 3 milyonu geçer demiş ama 2 milyonu bile zor görücek bence..

eleştirmenler de bi şekilde para kazanmak zorunda sonuçta napalım. eleştirmenlerle bizim komedi zevkimiz aynı mı bi kere belki değil.

Arog'da bu yüzden fazla tutulmadı her gazetede bi eleştirmen ağır eleştiriler yaptı. Millet önyargılı gitti filme. Kimse esprileri anlamak için uğraşmadı herkes herşeye gülücek sandı.
  • Giden bir arkadaş yor mudur aranızda ya? Arkadaşlarım gidelim gidelim diye tutturdu ama yorum almadan gitmeyi pek düşünmüyorum açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.