Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Film ilk yarı güzeldi. fazla espri yoktu ama sıkmadı. İkinci yarı özellikle özkan uğur'dan sonra film süper oldu. Verdiğiniz parayı kesinlikle hakeden bir film diyebilirm. Arog'a gülmeyenler bunda kesin gülerler eminim. Küfür var. Yine çok ince espriler var. O yüzden dikkat gerektiren bir film. Birde çok büyük bi emek var ortada. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınız varsa buyrun
  • abicim filmde cemin olması yeter zaten tipi bile komik adamın konuşması ve zekasını da ekleyin bide buna Türkiyenin Jim carrey si işte.Yalnız tek eleştirim hep aynı kadroyu koruması hata mesela ozan güven artık kötü şekilde sırıtmaya başladı filmlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16
    Çöp Bir film sabah 08.00 seansına gittik 5 arkadaş, 2 dayıoğlu 3 kankam -hiç birimiz beyenmedik yani vasat ,Onun için cem G.O.R.A Dakıi başarıyı (ne) AROG Da nede Bunda gösterebilmiş

belki uyanamamışsınızdır bilader, sabah 8 ne ya :S
  • sabahın 8 inde bi insanın filme gitmesi enteresan hem de namazı kıldıktan sonra.onu geçtim sabahın 8inde gülmeyi beklemesi daha da enteresan
  • bende filmden gelıorm cok süperdi film ince espriler vardı baya güldüm kesınlıkle gitmenizi öneririm.
    Helal olsun adamlar yapmış dedirtti
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

sabahın 8 inde bi insanın filme gitmesi enteresan hem de namazı kıldıktan sonra.onu geçtim sabahın 8inde gülmeyi beklemesi daha da enteresan

Etliyle sütlüye karşmamak lazım
  • Eski filmle de bağlantı kurmuşlar hafiften.

Aziz:Kimim ben?
    Lemi:Komutan Logar.
  • bende gitcem ama fragmanı çok kötüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

bende gitcem ama fragmanı çok kötüydü

Fragman kötü diye filminde kötü olması mı gerek? Esprileri fragmana koysalardı beğenip gidecektiniz filme sonra dicektiniz tüm esprileri fragmana koymuşlar filmde başka bir şey yoktu deyip bu sefer filmi beğenmeyecektiniz. Ayrıca filmde küfür vardı diyenleride anlamıyorum. Küfürden bahseden başka millet var mı acaba? Küfür hayatın içinde de var filmde de var. Yabancı filmlerde durmadan fuck geçiyor altta lanet olsun yazıyor kimse anlamıyor film süper oluyor bizim filmlere gelince küfür ile güldürdü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Fragman kötü diye filminde kötü olması mı gerek? Esprileri fragmana koysalardı beğenip gidecektiniz filme sonra dicektiniz tüm esprileri fragmana koymuşlar filmde başka bir şey yoktu deyip bu sefer filmi beğenmeyecektiniz. Ayrıca filmde küfür vardı diyenleride anlamıyorum. Küfürden bahseden başka millet var mı acaba? Küfür hayatın içinde de var filmde de var. Yabancı filmlerde durmadan fuck geçiyor altta lanet olsun yazıyor kimse anlamıyor film süper oluyor bizim filmlere gelince küfür ile güldürdü oluyor.

+1

Yabancı filmlerin çoğu türkçeye çevrilirken söylenilern küfürler yazılmıyor yada anlamadığımıız için bize küfür söyleniyor gibi gelmiyor.Ancak küfür çoğu filmin özünde var bunu kimse inkar edemez... Sadece TÜRKÇE değil : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil! -- 1 Ocak 2010; 18:49:34 >

• quote:

quote:

fragmanı kötü diye filmde kötüdür diye birşey denmemiş zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

quote:

fragmanı kötü diye filmde kötüdür diye birşey denmemiş zaten..

Ben de ona göre bir yorum yapmadım zaten. Komedi filmlerinde genellikle böyle olur. A.R.O.G filminde genellikle dediğim gibi yorum oldu. Esprilerin çoğu fragmandaydı filmlde başka bir şey yoktu gibi yorumlar. Bu sefer esprileri fragmana koymak istememiş olabilirler.

• Film senaryo olarak çok güzel gerçekten. Olayları iyi bağlamış Cem Yılmaz. İnce espriler boldu. Ama genel olarak çok gülmedim diyebilirim. Kahkaha atıcağınız yerler gerçekten kısıtlı. Küfür vardı, hatta güldüren öğelerde onlardı. Bazı esprileri çok uzatmışlar defalarca yaptılar bazılarını. Genel olarak puanlama yaparsam, 10 Üzerinden 6 veririm bu filme. Birazda isminden kurtarıyor Cem Yılmaz. Yani bu filmi başkası yapmış olsaydı çok farklı şeyler yazıyordum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Ocak 2010; 19:03:58 >
  • Filme verdiğim paraya acıdım diyebilirim, küfürler ile insanı güldürmek bence bir marifet değil.
  • 13:15'de girdik filme 7 kişi olarak. Gayet beğendim ben. Baya gülecek sahne vardı. Filmin sonunda kamera arkası görüntüleri de izlenmesi gereken bi bölüm.

Bizimkiler tavuk satarken " Ayıp olmuyor mu ama .... ben Kentucy'liyim" diye kavga çıkaran adamlardan sonra gelen beyaz saçlı adam KFC'nin simgesindeki adam. Sinemadayken farketmemiştim ama sonradan arkadaşlar söyleyince baya güldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Filme verdiğim paraya acıdım diyebilirim, küfürler ile insanı güldürmek bence bir marifet değil.

niye marifet arıosunki amaç güldürmek küfürlü yada küfürsüz gülüdürüosa olay bıtmıstır saçma salak şeylere takılmayın
  • Zafer Algöz olmasa güldürmesi zordu filmin, komik yerleri yok muydu? Vardı tabi ama Zafer Algöz çok iyi olmuş.
  • 10 üzerinden 6,5 oda Cem olayın içinde olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Zafer Algöz olmasa güldürmesi zordu filmin, komik yerleri yok muydu? Vardı tabi ama Zafer Algöz çok iyi olmuş.

+1

Filmdeki en iyi oyunculuk Zafer Algöz'de.
    Çoklu rolleri de en iyi Zafer Algöz oynadı.
  • Bugün yine Cem Yılmaz'ın bir filmini ilk izleyenlerden oldum daha öncede olduğu gibi.

Bence Cem Yılmaz'ın en en iyi filmiydi. Espiriler yine çok profesyonelce, ince ve öküz gibi güldürtüyor. Bi ara gülerken gıcık tuttu 1 dk öksürdüm durmadan. Çekimler, konu, ortam, oyunculuk, senaryo, fikirler ve Western filmlerden aktarmalar süper ötesiydi. Kalite kokuyordu.

Filmde bir sürü espiri olduğu için Arog da yazdığım gibi hepsini tek tek yazamıcam...

Ayrıca filmde bol argo ve küfür vardı. Arog daki kuruluktan sonra çok iyi geldi. Recep İvedikteki gibi küfürlerin kabalığına değilde inceliğine güldürtüyor tam tersine. Bence Türkiye'de Cem Yılmaz'ın yaptığı tüm filmlerde küfür olması şart. Renk katıyor filme.

Puanım 10/10

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.