Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmden biraz önce çıktım.güldüğüm birçok sahne oldu.konu vasat işlenmişti.tamamen belden aşağı ve küfürlü sahnelere güldüm( ve güldük). bilirsiniz insanı güldürmek için gıdıklamanız bile yeterlidir...

oyunculuklar vasatın hemen üstü denilebilir.hep aynı oyuncuların yer alması , komedi unsurunu zayıflatıyor.cem yılmazın bu türde çokta başarılı olmadığını görebiliyoruz.ondan hokkabaz gibi harika filmler ve konular üretmesini şiddetle istiyorum.herkese iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 1 Ocak 2010; 23:45:32 >
  • 10/8
    Harika bir filmdi.Bol bol güldürdü.Bu film rekor kırar diye düşünüyorum.Cem yine yaptı yapacağını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Filme verdiğim paraya acıdım diyebilirim, küfürler ile insanı güldürmek bence bir marifet değil.

niye marifet arıosunki amaç güldürmek küfürlü yada küfürsüz gülüdürüosa olay bıtmıstır saçma salak şeylere takılmayın

Senin için salak olabilir ama bana görede senin bu yaklaşımın salakça. Konuşmalarına dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 1 Ocak 2010; 23:56:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Ben bugün 16.00 da izledim. İşte yorumlarım
    1 - Cem Yılmazın artık bu tarz komedileri bırakması lazım. İnsanların evde muhabbet ederken aklına gelen konuları, biraz ince espiriyle güçlendirdiği senaryolardan vazgeçip, daha derin konulara yol açması lazım. Bu tarz filmlerin zirvesini Gora ile yaptı ve bunun üstüne çıkması imkansız görülüyor.
    2 - Filmde 8-10 tane cidden çok çok komik sahne var (aklıma geldikçe hala gülüyorum) ama gerisi komik değil, zaman zaman da zorlama geliyor. İnce espiri için zorlamış kendini. Cem yılmaz filmlerinde sıkılmam Arog ile başladı Yahşi batı ile zirveye ulaştı. Tempo çok düşüyor, Demet Evgarın senaryoya sokulması ise çok zorlama olmuş.
    3 - Dekoru beğenenler var, tahminimce hiç Western izlememişler. Filmde dekor adına bir şey yok, tek bir geniş açı çekim yok. Gazetelerde abarttıkları kadar bir dekor yok. Bitki örtüsü ve vadiler, Vahşi batıyla alakası yok. Ne bir çöl, ne bir vadi görüntüsü var. Ben Safranboluluyum, ordaki araziye benziyor. İnandırıcılıktan çok uzak. 8 tane çadır var, olmuş sana Kızırderili köyü, 10 tane ev var olmuş sana kasaba.
    4- Aynı oyunculardan artık sıkıldım. Aynı roller aynı oyuncularda hep. Ozan güven yardımcı, Özkan ise kabile şefi rolünde. Yetti artık, muhabettine film çekiyorsa, evinde izlesin. Eğer sanat yapıyorsa, daha geniş yelpazede oyuncu seçeneği gerekiyor. Hadi kadrodan memnun ama farklı rollere kaydırsın onları.
    5- Hokkabaz gibi alternatiflere yönelmesi lazım. Para var, zeka var, yaratcılık var, çok daha iyi senaryolar yazabilir.

Sana katılıyorum ve ben de gerçekten anlamıyorum; Cem Yılmaz neden her filminde aynı oyuncular ile çalışıyor? Sürekli görmekten bıktım usandım artık! Gora, Arog, Yahşi Batı !! Yani bir, bilemedin iki filmde birlikte çalıştın 3.süne ne gerek var! artık iyice bıktırıyor. Sonuçta zaten vasat bir senaryo var, oyuncu kadrosu çok daha özenli seçilseydi film daha başarılı olurdu.

- Kasaba dekoru ve kostümler başarılı ama çekimler için aynı şeyi söylemek güç.

- Hokkabaz filmini çok beğenmiştim. Bence de artık Cem Yılmaz bu tarzda filmler çekmeli çok daha başarılı olacağından eminim.

• Arog'dan da kötüyse nerlere gidelim ah ah
  • ceyhun yılmaz filmin muhteşem oldugunu,cem yılmaz a yakıştıgını söyledi
    beğenerek izlemiş
  • rexx'te izledim bugün 17.45 , 4 arkadaşla birlikte ve yorumlarım:
    oyuncular: 9/10
    -
    -Ozan Güven komedi filminde oynamamalı artık.
    -Zafer Algöz muhteşemdi. gerçekten çok iyi bi oyuncu, filmi kurtaran adam diyebilirim.
    -cem yılmaz iyiydi, mimikleri, konuşması, herşeyiyle harikaydı.
    -demet evgar da güzeldi. en iyi türk kadın komedyen şuanda zaten.
    -özkan uğur da gayet iyiydi.

senaryo: 8.0/10
    senaryo daha etkileyici olabilirdi. ama bir komedi filmi için gayet iyiydi. vahşi batıyla ilgili olan ve üzerinde durulmayan pek bişey yoktu. kızılderili köyü, kasaba, kilise, şerif, düello vs. oldukça doluydu denilebilir.
    ama giriş biraz kötüydü denilebilir. elmas götürme yerine daha güzel bişey bulunabilirdi.

yönetmen ve yapım:9.0/10
    o kasaba ruhunu tam veremedi, ya da kızılderili köyünü tam hissettiremedi. ama kostümler oldukça iyiydi.
    daha iyi çekim yeri seçebilirlermiş. 1 tane kaktüs görmedim (ya da tam hatırlamıyorum, ama varsa da çok azdır) mesela. bu gibi şeyler eksikti.
    yapım başarılıydı.

kısacası izlediğim en iyi komedi filmiydi, başından sonuna kadar güldük. gora dan da güzeldi. ve filme sadece komedi filmi diye bakmamak gerek. bu kadar kaliteli ve para harcanmış, farklı kültüre bürünülen kaç komedi filmi var ki?
    ucuz şahan gökbakar, şafak sezer filmlerinin aksine gerçekten heryerinde kalite kokan bir yapımdı. tebrikler cmylmz, tebrikler yönetmen, yapım ekibi :D

9/10

• izledim fena değildi. goradan kötü arogtan iyi.
  • Filmi ikinci yarısında oyuna dahil olan Zafer Algöz kurtartı.Adamın "itne" demesi bile yeter.

" Babayın düşmanını ... "
  • Ben sadece komedi filmi olarak düşünülmemesi taraftarıyım. Şu bir gerçek ki Cem Yılmaz en pahalı ve görsel açıdan kaliteli filmleri yapmaya çalışıyor. Elbette bu eforu Nuri Bilge Ceylan'ın ki gibi deneysel değil ama Hollywood-vari olmaya yakında. Arog filmindeki görsel efektler hepinizi şaşırtmıştır diğer Türk filmlerine kıyasla. Yılmaz hem bu tür gelişmişliğe önem vererek gözlerime bayram yaptırıyor hem de komedi-macera türü filmler sunuyor. Komedinin yanında bir macera olduğu garanti. Bu açılardan bakıldığında oldukça iyi bir çalışma olarak görüyorum. Elbette "çarpıcı" değil ama takdire şayan.
  • Çak

Film bence çok komikti beni epey bi güldürdü arog dan daha iyi olmuş kanımca...
  • 2 saat once geldım fılımden. tek kelımeyle super cok guldum gozumden yaşlar geldı dıyebılırım ınce super espırıler var bıdaha gıdebılır acıkcası. bence cok emek harcanmıs kurgusu cok ıyı yapılmıs sanırım filmin devamıda gelıcek . mutlaka gıdın ufak not olarak da; fılm bıtınce hemen kalkmayın ayaga kamera arkasını da ızleyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 2 Ocak 2010; 3:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

2 saat once geldım fılımden. tek kelımeyle super cok guldum gozumden yaşlar geldı dıyebılırım ınce super espırıler var bıdaha gıdebılır acıkcası. bence cok emek harcanmıs kurgusu cok ıyı yapılmıs sanırım filmin devamıda gelıcek . mutlaka gıdın ufak not olarak da; fılm bıtınce hemen kalkmayın ayaga kamera arkasını da ızleyın

Cevahir Megaplex Salon 7 23:30 seansı

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

2 saat once geldım fılımden. tek kelımeyle super cok guldum gozumden yaşlar geldı dıyebılırım ınce super espırıler var bıdaha gıdebılır acıkcası. bence cok emek harcanmıs kurgusu cok ıyı yapılmıs sanırım filmin devamıda gelıcek . mutlaka gıdın ufak not olarak da; fılm bıtınce hemen kalkmayın ayaga kamera arkasını da ızleyın

Filmin başındaki Recep İvedik fragmanına daha çok güldüm ben nedense.Recep İvedik de küfür olmamasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Adam uzay filmi yaptı.

Taş Devri filmi yaptı.

Romantik film yaptı

Western Yapıyo.

Bide korku filmi yapsın.

Cem Yılmaz tek basına Türk Sinemasını bi yerlere getirmeye calısıyo! ya helal olsun be adama.

+2010
  • FORUMU YAHSI BATININ PARALI YORUMCULARIMI BASMIS NEDIR?GULMEKTEN OLDUM DIYENLER VAR!!!!
    1-dun cocuklar ıle ankara maltepe park saat :16.00 senasına gıttık.Bır kere komedı fılmı 2 saatte en az 30-40 kere ınsana kahkaha attırmalı.Ben 2 yada 3 kez bırakın kahkaha atmayı ancak gulebıldım.Bendemı bır garıplık var dıye etrafıma sınemaya baktım yıne gulen yoktu.
    2-cogu oyuncu yapmacıktı(basta bıyıklı kovboy)
    3-notum:10 uzerınden ancak 4 tur
    4-Gulmek ıcın Ivedık 3 u bekleyecegız
  • bende filmi dün cevahirde salon 8 de 12.45 te izledim filmde güzel sahneler dışında çok çok ince esprilerde var mesela kentucky sahnesini bile salonun yüzde 90 nı anlamadı ben daha ne diyim o sahnede gülen bir kaç kişiydi salona baktıgımda diğerleri gayet ciddi modda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 2 Ocak 2010; 9:46:18 >
  • fılmı ızledım pek bırsey beklemıyordum zorakı guldum desem yerıdır..fazla bırsey beklemeyın 10/3 notum..recep ıvedık fragmanı daha komık ınanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonnyMontanA

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Adam uzay filmi yaptı.

Taş Devri filmi yaptı.

Romantik film yaptı

Western Yapıyo.

Bide korku filmi yapsın.

Cem Yılmaz tek basına Türk Sinemasını bi yerlere getirmeye calısıyo! ya helal olsun be adama.

+2010

Türk sineması bir yerlere bu filmler ile gelir mi? Yapmayın lütfen. Bu filmlerle geleceği bir yer varsa, o yere gelmesin.
    Gerçek film Hokkabazdır, gerisi olmasa da olur filmlerdir.
    Cem Yılmaza da hak veriyorum, 6 çadır, iki totem, 10 uzun saç ile kızılderili köyü yapıyor, millet beğeniyor, iç anadolu bitki örtüsünü vahşi batı diye kaktırıyor, onu de beğeniyorlar. Seneye Çin versiyonunu çeker Vanda, onu da yersiniz.

• Dün akşam kanal d de full reklamını yaptılar yahşi batı ve cola turka'nın ard arda çıkınca sıkıldı insan cidden film yorumlara göre güzel zaten hangi cem yılmaz ın yaptıgı film
    kötü olmuşturki.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.