Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes sevmiş bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

FORUMU YAHSI BATININ PARALI YORUMCULARIMI BASMIS NEDIR?GULMEKTEN OLDUM DIYENLER VAR!!!!
    1-dun cocuklar ıle ankara maltepe park saat :16.00 senasına gıttık.Bır kere komedı fılmı 2 saatte en az 30-40 kere ınsana kahkaha attırmalı.Ben 2 yada 3 kez bırakın kahkaha atmayı ancak gulebıldım.Bendemı bır garıplık var dıye etrafıma sınemaya baktım yıne gulen yoktu.
    2-cogu oyuncu yapmacıktı(basta bıyıklı kovboy)
    3-notum:10 uzerınden ancak 4 tur
    4-Gulmek ıcın Ivedık 3 u bekleyecegız

Kişisel görüşüm, şu hali ile bile Recep İvedik'den on kat daha güzel.
  • Çoğu kişi filmdeki çok ince çok harika esprilere gülmedi, film başlamadan önce Kutsal Damacana 2 nin fragmanında Şafak Sezer'in "b.kunu yiyim abi" demesiyle bütün salon yarıldı.

Argo olunca bir gülesi geliyor insanların demek ki
  • Ozan Güveni niye sevmediniz yav. Bence bu filmde çok çok iyi oynamıştı. Cem Yılmazla süper bir ikili oluşturdu

Ben Müptelası mıyım da 1.000 doları g.tüme sokuyorum
  • @spawn12 kardeşimle birlikte filme dün gittik gerçekten paranızın hakkını veren bir yapım olmuş tebrik ediyorum tüm ekibi Kısaca özetlemem gerekirse film bana göre komedi unsuru olarak Gora kadar iyi değil ama Arog'dan iyi. Bu benim düşüncem tabi katılmayanlar olabilir Ozan Güven'i ben pek beğenmedim, vasat bir oyunculuk performansı gösterdi filmde ve komik adam tiplemesine uygun olmayan biri olduğunu düşünüyorum. Demet Evgar ise sıradan bir performans sergiledi onun oyunculuk konusunda ne kadar yetenekli olduğunu biliyorum ama bu filmde ki performansı sıradandı bana göre. Cem Yılmaz, Özkan Uğur ve Zafer Algöz bence muhteşemdiler ve filmi sürükleyen kişiler bunlardı diyebilirim. Özellikle Zafer Algöz'ün espirilerine çok güldüm.
    Ama en çok güldüğüm yer Cem Yılmaz'ın kızıldereliler tarafından üstünde ki kıyafetleri çıkartılırken sarfettiği sözler oldu Kızılderelilerin Lemi ve Aziz'in üstündekileri çıkarttıkları sahne de Cem Yılmaz'ın 'S.kmeseler bari' dediği anda tüm salon bir an için koptu diyebilirim
    Elbette güldüğümüz bir çok sahne oldu ama filmin ağırlaştığı anlar da olmadı değil. Böyle anlarda biraz sıkıldım ama genel olarak komik bir film yapıldığı düşüncesindeyim ve filme epey emek harcandığı da kostümlerden, kasaba inşa etmelerinden ve çekimlerden belli oluyor. Gerçekten kaliteli bir film olmuş ben 10 üzerinden 8 veriyorum bu filme ve gidin gülün, eğlenin diyorum herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 2 Ocak 2010; 13:18:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

bende filmi dün cevahirde salon 8 de 12.45 te izledim filmde güzel sahneler dışında çok çok ince esprilerde var mesela kentucky sahnesini bile salonun yüzde 90 nı anlamadı ben daha ne diyim o sahnede gülen bir kaç kişiydi salona baktıgımda diğerleri gayet ciddi modda

kesınlıkle bızım gıttıgımız sınemada da kentucky sahnesıne sadece 3 5 kısı güldü aynı şekilde kızılkayalar ve bambi sahnesine de...ve bunun gıbı daha bır cok sahne var turkce dıl secenegı dövüş oyunu başı gıbı vs vs fazlasıyla ınce espiri vardı,cogu ınsanın yakalıyamadıgı sahne var acıkcası . yanı olay ınsanlar kufure guluyo kardesım dıye kestırıp atılmaması gerek . cem yılmazın dıger fılımlerıne gore bu fılımde çıtasını bayağa bır yukseltmıs. gora da herkes guluyodu ızlerken arogda bıraz azalma oldu yahsı batıda hepten azalmıs sadece anlıyabılenler guluyo

• Gidip paranıza ve vaktınıze kıymayın
  • Cem yılmaz araba koleksiyonuna bir kaç parça daha ekler bu film hasılatı sayesinde
  • bu seneninde kaymağını recep ivedik alacak gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Çak

Film bence çok komikti beni epey bi güldürdü arog dan daha iyi olmuş kanımca...

Ne arogmuş arkadaş.İyice itin biryerine soktunuz filmi.Tekrar izleyin arog'u her sahnesinde komedi var.Müthiş bir film.
  • Recep ivedik gibi vasat belden aşağı,sırf küfür,argo espirilerden oluşmuş bir film rekor kırdığı için ben bu filme kesin gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal3ty -- 2 Ocak 2010; 16:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Çak

Film bence çok komikti beni epey bi güldürdü arog dan daha iyi olmuş kanımca...

Ne arogmuş arkadaş.İyice itin biryerine soktunuz filmi.Tekrar izleyin arog'u her sahnesinde komedi var.Müthiş bir film.

Ben arog kötü dedim mi acaba... son çektiği film o olduğu için kıyasladım arog ada gittim ondada çok eğlendim emin olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Cem yılmaz araba koleksiyonuna bir kaç parça daha ekler bu film hasılatı sayesinde

Bu yorum Şahan için daha fazla geçerli ayrıca alır mı alır, bizi ilgilendirir mi ilgilendirmez.
  • GORA çok güldürdü,AROG GORA kadar çok güldürmedi,içimden bir ses Yahşi Batı'nın iksinin arası olduğunu söylüyor.
  • Filmi az önce izledim bence filme gidin oldukca güzeldi
    Birde ince espriler gene vardı ama vatandasımız anlamadı mesela hiç kimse siyu esprisini çakmadı :(
  • Yarın buna gitsem iyi olur aslında. Yorumlar fena değil.
  • quote:

Cem yılmaz araba koleksiyonuna bir kaç parça daha ekler bu film hasılatı sayesinde

Enayisi bol olan ülkede,Şahan Recep İvedik 3 ü çekiyor..Bırakında Cem Yılmaz da koleksiyonuna bi kaç araba daha eklesin..Şahan sadece belden aşşağı,özelliklede cinsel ağırlıklı konularda güldürebiliyor..Cem Yılmaz onun yaptığı belden aşağı muhabbetlerin yarısını yapsa,izleyici rekoru kırar..Ama Cem Yılmaz burda hatalı..Halkın çoğunun ince espiriyi anlamadığı bir ülkede böyle filmler değil,Şahan nın çektiği gibi filmler çekmesi lazım..En basitinden kaçınız kız arkadaşınız ile Recep İvedik 2 ye gitti..Daha doğrusu filmin konusu kız arkadaşınızla gidilebilecek bir film miydi?Şahsen Recep İvedik 2 de geçen konu ve sözler nedeniyle,kız arkadaşın yada ailen ile gidilebilecek bir film değildi..

• ben filmi beyendim. küfür vardı ama beni hiç rahatsız etmedi güzel espiriler vardı
  • quote:

valla haklısın filmin seyirciye verdiği mesaj açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

FORUMU YAHSI BATININ PARALI YORUMCULARIMI BASMIS NEDIR?GULMEKTEN OLDUM DIYENLER VAR!!!!
    1-dun cocuklar ıle ankara maltepe park saat :16.00 senasına gıttık.Bır kere komedı fılmı 2 saatte en az 30-40 kere ınsana kahkaha attırmalı.Ben 2 yada 3 kez bırakın kahkaha atmayı ancak gulebıldım.Bendemı bır garıplık var dıye etrafıma sınemaya baktım yıne gulen yoktu.
    2-cogu oyuncu yapmacıktı(basta bıyıklı kovboy)
    3-notum:10 uzerınden ancak 4 tur
    4-Gulmek ıcın Ivedık 3 u bekleyecegız

e tabi herkesin komedi anlayışı farklı..ben cem yılmaz'ın dikkat gerektiren süper esprilerini severim..sen şahan'ın böğürmesini seversin ve gülersin..

keşke bi de şu recep ivedik çıktıktan sonra onun gibi gülmeye çalışan aşmış insanlar olmasa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düdüklü leblebi -- 2 Ocak 2010; 19:45:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.