Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktı ince espiri etkili degil, madem öyle alın küfür diyerek kalitesini düşürmüş o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Cem yılmaz araba koleksiyonuna bir kaç parça daha ekler bu film hasılatı sayesinde

Enayisi bol olan ülkede,Şahan Recep İvedik 3 ü çekiyor..Bırakında Cem Yılmaz da koleksiyonuna bi kaç araba daha eklesin..Şahan sadece belden aşşağı,özelliklede cinsel ağırlıklı konularda güldürebiliyor..Cem Yılmaz onun yaptığı belden aşağı muhabbetlerin yarısını yapsa,izleyici rekoru kırar..Ama Cem Yılmaz burda hatalı..Halkın çoğunun ince espiriyi anlamadığı bir ülkede böyle filmler değil,Şahan nın çektiği gibi filmler çekmesi lazım..En basitinden kaçınız kız arkadaşınız ile Recep İvedik 2 ye gitti..Daha doğrusu filmin konusu kız arkadaşınızla gidilebilecek bir film miydi?Şahsen Recep İvedik 2 de geçen konu ve sözler nedeniyle,kız arkadaşın yada ailen ile gidilebilecek bir film değildi..

E hadi yapsın o zaman kırsın rekor, o istemiyo mu kıramayı, istiyo ama yapamıyo demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtztkn

Şimdi benim anlayamadığım birşey var yorumları okuyorum da sanırım ülke nüfusunun %75 i sinema uzman sinema eleştirmeni.

Yani nasıl bir beklenti içerisinde gidiyorsunuz film'e anlamış değilim.

Cem Yılmaz ı bilenler az çok nasıl tarz da film çektiğini bilirler.

Argo kelimeleri kullanmasını iyi biliyor cem yılmaz.

Sanki filmi izleyenlerin %90 ı hayatında hiç küfür etmiyor. Cem yılmazında dediği gibi sanki herkez belgesel izliyor hayatında.

Şüphe yokki küfürlü sahnelerde güldü herkez benim izlediğim salon kahkahalara boğuldu o sahnelerde.

Kötü müydü değildi aksine komikti işte güldük eğlendik.

Herkezde bir ince espiriler vardı sözü aldı başını gidiyor.

Sorsanız ki bir tane söyleyin film den kimseden ses çıkmaz.

İnce espiri denilenler amerikan sistemine yapılmış olan göndermeler.

Farkettiyseniz bu filmde cem yılmaz unttuğumuz türklüğümüzüde biraz hatırlatmaya çalışmış bizlere.

Bırakalım bence bu gereksiz yorumları kimsede kendini sinema eleştirmeni falan sanmasın.

Madem herkez bu kadar iyi biliyor nasıl komedi yapılacağını neden Cem Yılmazdan başkası yok bu piyasada?

Gitmeyen arkadaslar varsada hiç kafalarını karıştırmasınlar gidip izlesinler gayet keyifli 2 saat geçireceksiniz emin olun.

+1907

• bu filime gidip gitmeme konusunda kararsızım
  • arkadaşlar ben dün gittim filme güzel bi film güldürüyo falan ama asla recep ivedik filmleri kadar komik olamaz'!! bu arada recep ivedfik filmlerine küfürle güldürüyo diyenleri çok komik buluyorum çünkü recebin yapısı bi kere komik adam küfür etmesede kaç kişiyi güldürür
  • recep küfürle güldürüyo diyenlere soru
    yahşi batıda küfür hariç nerde güldünüz acaba ?

Arogu çok sevmiştim hatta recep ivedik2den daha çok.

yanlız yahşi batıyı recep ivedik 3 fragmanının üstüne verdiler cinemada o kısacık fragmanda yahşi batının tamamından fazla güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

recep küfürle güldürüyo diyenlere soru

yanlız yahşi batıyı recep ivedik 3 fragmanının üstüne verdiler cinemada o kısacık fragmanda yahşi batının tamamından fazla güldüm

Küfür dısında bir sürü gülünecek yer vardı

Siyu kısmına çok güldüm,özkan uğur'un son anda herşeyini kaybettiği sahne de süperdi

Bu tip çok sayıda küfürsüz güldüren kısım da vardı

• Yukarıda bir arkadaş Cem Yılmaz için, "rekor kırmak istiyor ama yapamıyor, beceremiyor" demiş. Türkiye'de sinema anlayışı çok farklı maalesef. Cem Yılmaz kadar zeki bir insanın Türkiye'de rekor kırma çabasında olmadığından eminim. Çünkü Recep İvedik gibi saçma ve gereksiz bir film bu ülkede en çok izlenen film oluyorsa, bu ülkede rekor kırmak için bazı seviyelerin altına inmek gerekiyor demektir.

Rakamlara baktığımızda çıkardığım bir sonuç: Türkiye'de binlerce insan bir yıl boyunca sadece bir kere sinemaya gidiyor. O da Recep İvedik2'ye.

Sorarım size, böyle bir ülkede seviyesizliği devam ettirmeye çalışan Şahan mı haklı, yoksa buna karşı gelip seviyeyi artırmaya çalışan Cem Yılmaz mı haklı?
  • merak etmeyin arkadaslar film gercekten cok harika. gittim altıma kacırana kadar güldüm. bu yorumu objektif yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

bende filmi dün cevahirde salon 8 de 12.45 te izledim filmde güzel sahneler dışında çok çok ince esprilerde var mesela kentucky sahnesini bile salonun yüzde 90 nı anlamadı ben daha ne diyim o sahnede gülen bir kaç kişiydi salona baktıgımda diğerleri gayet ciddi modda

kesınlıkle bızım gıttıgımız sınemada da kentucky sahnesıne sadece 3 5 kısı güldü aynı şekilde kızılkayalar ve bambi sahnesine de...ve bunun gıbı daha bır cok sahne var turkce dıl secenegı dövüş oyunu başı gıbı vs vs fazlasıyla ınce espiri vardı,cogu ınsanın yakalıyamadıgı sahne var acıkcası . yanı olay ınsanlar kufure guluyo kardesım dıye kestırıp atılmaması gerek . cem yılmazın dıger fılımlerıne gore bu fılımde çıtasını bayağa bır yukseltmıs. gora da herkes guluyodu ızlerken arogda bıraz azalma oldu yahsı batıda hepten azalmıs sadece anlıyabılenler guluyo

yok yav bizim salon yarıldı. ayrıca
    atın altından kelebek çıkarması
    da inanılmaz inceydi ama salonun yarısı koptu. iyi bi oran.
    çünkü gerçekten inceydi

bu arada 1-2 yeri kaçırdım, sözlükten tamamlicam inş . insan gülerken kaçırıyor 1-2 sahne insanlık hali.

bu arada, iyi bi salonda, hemcinsiniz 1-2 arkadaşla izleyin. sevgiliyle, babayla fln gitmeyin, .ıçtırtıcı yerler var, rahat olmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.M -- 3 Ocak 2010; 12:00:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gqhsoon

Baktı ince espiri etkili degil, madem öyle alın küfür diyerek kalitesini düşürmüş o zaman

halk "yanık külotlu corap kokuyo burası" diyen adama yarılırken rekor kırmak ölçüt olabilir mi?
    bilmeden konusmamak gerek. filmde ince göndermeler cok fazla.
  • zafer algöz ,özkan uğur ve uğur polat beni en çok güldüren oyunculardı.hele back berry(uğur polat ) resmen yardırdı.
    filmi zafer algöz götürmüş diyebiliriz harika bir oyunculuk çıkartmış özkan uğur da iyi bir performans göstermiş.malesef filmin sonlarında
    ancak 1-2 dakika görebiildiğimiz uğur polat keşke filmde daha uzun bir süre alsaymış.filmde en fazla güldüğüm yerler bu üçlünün bulunduğu
    sahnelerdi.küfürle yada argo ile pek bir problemim olmamasına rağmen bu film de rahatsız oldum gerekli gereksiz her yerde
    bir küfür var biraz receep ivediği anımsattı ve hiç güldürmedi açıkcası(gerçi salon koptu ama)
    cem yılmaz denince film olarak aklıma herşey çok güzel olacak ,hokkabaz (zorlarsak belki gora)gelecek.diğerleri olmamış peki çocuk olmuşmu
    sen benim filmime olmamış diyosun ama.
    10/6

• Film çok komikti.Gerçekten gülmek isteyenler gitsin .
    Bazı markalara da gönderme yapmışlardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikami Teru

quote:

Orijinalden alıntı: mrtztkn

Şimdi benim anlayamadığım birşey var yorumları okuyorum da sanırım ülke nüfusunun %75 i sinema uzman sinema eleştirmeni.

Yani nasıl bir beklenti içerisinde gidiyorsunuz film'e anlamış değilim.

Cem Yılmaz ı bilenler az çok nasıl tarz da film çektiğini bilirler.

Argo kelimeleri kullanmasını iyi biliyor cem yılmaz.

Sanki filmi izleyenlerin %90 ı hayatında hiç küfür etmiyor. Cem yılmazında dediği gibi sanki herkez belgesel izliyor hayatında.

Şüphe yokki küfürlü sahnelerde güldü herkez benim izlediğim salon kahkahalara boğuldu o sahnelerde.

Kötü müydü değildi aksine komikti işte güldük eğlendik.

Herkezde bir ince espiriler vardı sözü aldı başını gidiyor.

Sorsanız ki bir tane söyleyin film den kimseden ses çıkmaz.

İnce espiri denilenler amerikan sistemine yapılmış olan göndermeler.

Farkettiyseniz bu filmde cem yılmaz unttuğumuz türklüğümüzüde biraz hatırlatmaya çalışmış bizlere.

Bırakalım bence bu gereksiz yorumları kimsede kendini sinema eleştirmeni falan sanmasın.

Madem herkez bu kadar iyi biliyor nasıl komedi yapılacağını neden Cem Yılmazdan başkası yok bu piyasada?

Gitmeyen arkadaslar varsada hiç kafalarını karıştırmasınlar gidip izlesinler gayet keyifli 2 saat geçireceksiniz emin olun.

+1907

Kusura bakma da unuttuğumuz hangi Türklüğümüzü hatırlatmış merak ediyorum.
    Manavdan elma çalışımızımı hatırlatmış, g.tümüze eşya sokuşumuzumu hatırlatmış, dalavere dümen yaparak şeriften para aşırmayı mı hatırlatmış.
    Ayrıca eleştiri yapmak için eleştirmen olmak gerekmiyor.
    Benim eleştirim Cem yılmaz zekası, kaynakları, gücü, parası ölçüsünde kaliteli işler yapmıyor.
    Dekoru öven var, 10 ev 6 çadır 10 da at dekor denilen.

• quote:

Orijinalden alıntı: rowle

Fragmanını izledimde esprileri çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Belki film dolu dolu ve çok daha iyi esprilerle süslenmiştir. Hatırlarsanız A.R.O.G'da Cem Yılmaz'a gelen en büyük eleştirilerden biri A.R.O.G'daki neredeyse tüm komik sahnelerin fragmandakilerden ibaret olduğuydu.

2 gün önce filmi gittim izledim. Aslında beklediğim gibi çıktı, tam bir komedi filmi denemez. Yapılan esprilerin kalitesi beni memnun etmedi açıkçası. Yaratıcı pek az espri vardı ve gelebilecek esprileri önceden tahmin edebilmenizde olası.

---spoiler---

buck berry meselesi mesela.

---spoiler---

Ancak yinede film kaliteli, verilmek istenen mesaj oldukça güzel. Özellikle Amerikan Başkanı'yla olan konuşma gerçekten hoş olmuş.

• Filme dün gittim.

Beklediğimden iyi çıktı diyebilirim.
    Hollywood filmlerinde bulunan standart nesnelere yine el atmış ve iğnelemiş Cem Yılmaz.

Filmin ilk yarısı bittiğinde bune yav küfürden başka birşey yok keşke Avatar'a gitseydik diyenler vardı.
    Ne bekliyordunuz ki diyordum içimden.
    Felsefi bir film mi olacaktı ciddiyet mi olacaktı.

Filmin çekimleri sahneler ve müzikler gayet güzel ve yerindeydi.
    3-5 çocuk esprisinden başka kötü bir yanı yoktu.

Normalde hiç sevmiyorum böyle filmleri ama iyiydi
    Gidin gülün eğlenin.

• Filmde en komik sahne KFC sahnesiydi salonda 5-6 anlayan çıktıysa genede iyi ama kimse gülmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Filmde en komik sahne KFC sahnesiydi salonda 5-6 anlayan çıktıysa genede iyi ama kimse gülmedi

En çok KFC'nin açılımının bilinmemesinden kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

recep küfürle güldürüyo diyenlere soru

Al sana Hd Recep İvedik 3 fragmanı..Bana burda nerelere güldüğünü söyler misin..Şimdi demegoji amacıyla hepsine güldüm deme ihtimaline karşı;o zaman en çok güldüğün 3-4 sahnesinin zamanlarını söyle..Ayrıca sinemada Yahşi Batı dan çok,Recep İvedik 3 fragmanına daha çok güldüm diyenlerde cevaplasın bu soruyu..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.