Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ve tek yorumum Cem Yılmaz bir daha film çekene kadar Türk Filmine para verme devri bitmiştir benim için. Arkadaş o nasıl bir çekimdir yahu!!! İzlediğimiz yabancı filmler gibi, bütçesini bilmiyorum ama hatrı sayılır bir para harcandığı kesin çekimlere.

Çok ince espriler vardı, Arog kadar güldürmedi ama konu vs çok güzel işlendi.
  • Evet bende biraz önce filmden geldim. Benim gibi salonda herkes çok büyük hayal kırıklığı yaşadı. Komedi filmi dedik Cem Yılmaz dedik, zor da olsa bilet buldum, sonuç tam bir fiyasko.

Filmin neredeyse tamamında salonda çıt çıkmadı, hiç gülen yok!! Doğrusu çok eleştirilen Arog dan sonra bunu beklemiyordum, bu yılda yine Recep İvedik - Şahan kazandı.
  • Kimi film güzel ve güldürüyor kimi hayal kırıklığıydı diyor hangisi doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Ocak 2010; 20:54:14 >
  • ara verildi şimdi ilk yarı güzeldi. Yer yer küfür var ama küfürler konuşmada geçiyor komiklik yok yani şimdi iknci seans başlıyor ilk seans 10/8 alır güldk baya :d
  • İnce espriler var ama o kadar az ki, filmi kurtarmaya yetmiyor. Gereksiz yere çok uzatılmış sahnelerle dolu. Zafer Algöz oyunculuk olarak tek öne çıkan isim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

İnce espriler var ama o kadar az ki, filmi kurtarmaya yetmiyor. Gereksiz yere çok uzatılmış sahnelerle dolu. Zafer Algöz oyunculuk olarak tek öne çıkan isim.

Katılıyorum hocam çok iyi değil ama fena da değil.Bi de bizim gittiğimiz salondaki ses sistemi iyi değildi
  • @rider30
    hödüü hödüü kazandı diyosun yani.film namına ne emek var şu ivedikte anlayabilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 1 Ocak 2010; 21:34:58 >
  • Cevahirde izledim bu gün akşam 5 seansında'salon 10'da o'kadar büyük perdede izlemek gerçekten harika.Keşke diğer filmlerimizede bu filmler gibi her bakımdan 10 numara olsa.Karakter seçimleri olsun,dekor olsun,oyunculuk olsun herşeyi ile 10 numara ama bende ilk yarının sonlarına doğuru çok sıkıldım demiyimde az da olsa sıkılmıştım.Ama genel olarak paraını verdiğinize pişman olmuyorsunuz diye bişlirim kesinlikle gidin.

Bu arada bence 2 çekilir gibi spoilir olduğu için söylemiyorum ama sonunda aziz ve lemi çine doğuru yola çıkıyorlardı film tutarsa çin versiyonu gelebilir.

10/8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Cevahirde izledim bu gün akşam 5 seansında'salon 10'da o'kadar büyük perdede izlemek gerçekten harika.Keşke diğer filmlerimizede bu filmler gibi her bakımdan 10 numara olsa.Karakter seçimleri olsun,dekor olsun,oyunculuk olsun herşeyi ile 10 numara ama bende ilk yarının sonlarına doğuru çok sıkıldım demiyimde az da olsa sıkılmıştım.Ama genel olarak paraını verdiğinize pişman olmuyorsunuz diye bişlirim kesinlikle gidin.

Bu arada bence 2 çekilir gibi spoilir olduğu için söylemiyorum ama sonunda aziz ve lemi çine doğuru yola çıkıyorlardı film tutarsa çin versiyonu gelebilir.

10/8

17.15 seasında mıydın? Salon 10'daydım bende 17.15'te. Kız arkadaşımla 2'li koltuklarda 4. sıradaydık salon fulldü.

Bence çekilmez, bende orda devam filmi mi olacak acaba dedim ama sadece kısa bir bölümdü bana göre.

• Bence burdaki yorumları haketmiyor dizi, bizim salonda hiç gülen olmadı demişsiniz ama biz baya güldük özellikle ilk yarı çok iyiydi ikinci yarı hemen bitti gibi geldi bana.

Dizide çok ince espriler yanı sıra güzel esprilerde var ama inceler daha fazla bazı esprilere 5-10sn sonra gülenler oldu yada herkes gülerken ben gülmediğim yerler yada sadece benim koptuğum yerler oldu.Film her yönüyle ele alırsak 10/8den aşağı bir not almaması gerekiyor bence.Recep'in fragmanı vardı film başında , sıktı artık recep parmağını sokmuş bi adamın burnuna karıştırıyor bana hiç komik gelmiyor tek kapı cemyılmaz yine , bence güzel bir film yapmışlar tebrik ediyorum verdiğim parayı aldığımı düşünüyorum.
  • heç yahşi bir film olamamış.

kötü diyemem ama iyi de diyemem.

recep bu sefer fark atacak gibi.recebe laf atanlar cmylmz ın kıçından bir sürü eşya çıkarmasına kopuyorlar.garip bir milletiz.

şunu da belirteyim, filmden önce recebin fragmanı vardı, recebin fragmanında yahşi batının tamamından fazla gülünmüştür heralde.
  • Yahşı Batı'yı 1 saat önce izledim oldukca vasat buldum...

Filmde vahşi batı çok güzel yansıtılmış paradan kaçmamış cem yılmaz ama senaryo bana göre vasat kalmış neden mi ? filmde çok sağlam 1-2 kere gülüyorsunuz oda küfür kaynaklı bunun dışında klasik 3-5 espiri + küfür gene küfür "skr git a.. bebesi , g.t k.d.gum.. ib.esi" gibi konuşmalara gülen bir millet olduğumuz için aman ne güldük ne güldük diyebilirsiniz... AROG filminde küfürü kısan cem yılmaz gene ağızları açmış..

Dediğim gibi film setini çok beğendim atlar,kostümler,mekanlar 10/9 verdim ama diyaloglar yani senaryo için pek çalışmamış cem yılmaz basmış küfürü sonra çok kızdığım bişi daha tamam filmin sponsoru olur ama film içinde 40 kere gösterilmez , göstermek derken filme senaryo olarak bağlı colaturka " neyse ipucu vermeyim benim genel notum cem yılmaz'ı da sevdiğim için 10/7..... herkeze iyi seyirler...

• @CatSK
    cem orada o işi ciddiyetle yapmıyor fakat recep orada recep olarak yapıyor yani bi tane aksiyon filmdeki düblör ile arogdaki ucan kaleci döblörünü aynı kefeye koymamak lazım , bilmem doğru bir örnek verebildim mi
  • verilen puanlara gel hepsinde pay paydadan büyük herkes bayılmış demekki
  • Bugün 19:15 seansında seyrettik filmi. İşin gerçeği Cem Yılmaz'dan bu kadar vasat bir film beklemiyordum. Film küfürleri sayesinde seyrettiriyor açıkçası. Bunun dışında dekor, yaratılan ortamlar, gerçekten farksız olmuş. Bu anlamda parayı hakediyor. Ama konu varmı derseniz, hayır konu diye birşey yok. Sahneler arası geçişlerde kafanız karışıyor. Zaten seyircide sadece küfürlü olan sahnelerde güldü.
    Bence Cem Yılmaz artık espiri anlayışını değiştirmeli. Basit ve küfür içeren espiriler artık para etmiyor.
    Bu filme sadece Cem Yılmaz olduğu için gittik ama hayal kırıklığına uğradık. Benim beklentim Recep İvedik 3'e kaldı. Umarım o bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
    Bu arada filmin dev kartonetinde Cem Yılmaz'ın tırnaklarına dikkat eden oldumu? Ben inanamadım, Cem Yılmaz tırnaklarını yiyiyor hemde öyle-böyle değil... Dibine kadar yiyip bitirmiş... Keşke photoshop ile müdahale etselermiş. Çok çirkin...

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Bugün 19:15 seansında seyrettik filmi. İşin gerçeği Cem Yılmaz'dan bu kadar vasat bir film beklemiyordum. Film küfürleri sayesinde seyrettiriyor açıkçası. Bunun dışında dekor, yaratılan ortamlar, gerçekten farksız olmuş. Bu anlamda parayı hakediyor. Ama konu varmı derseniz, hayır konu diye birşey yok. Sahneler arası geçişlerde kafanız karışıyor. Zaten seyircide sadece küfürlü olan sahnelerde güldü.
    Bence Cem Yılmaz artık espiri anlayışını değiştirmeli. Basit ve küfür içeren espiriler artık para etmiyor.
    Bu filme sadece Cem Yılmaz olduğu için gittik ama hayal kırıklığına uğradık. Benim beklentim Recep İvedik 3'e kaldı. Umarım o bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
    Bu arada filmin dev kartonetinde Cem Yılmaz'ın tırnaklarına dikkat eden oldumu? Ben inanamadım, Cem Yılmaz tırnaklarını yiyiyor hemde öyle-böyle değil... Dibine kadar yiyip bitirmiş... Keşke photoshop ile müdahale etselermiş. Çok çirkin...

aynen katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Cevahirde izledim bu gün akşam 5 seansında'salon 10'da o'kadar büyük perdede izlemek gerçekten harika.Keşke diğer filmlerimizede bu filmler gibi her bakımdan 10 numara olsa.Karakter seçimleri olsun,dekor olsun,oyunculuk olsun herşeyi ile 10 numara ama bende ilk yarının sonlarına doğuru çok sıkıldım demiyimde az da olsa sıkılmıştım.Ama genel olarak paraını verdiğinize pişman olmuyorsunuz diye bişlirim kesinlikle gidin.

10/8

Ben E sırası 6 koltuktaydım kız arkadaşımla gidemedim işi çıkmış bende kenim gittim tek tabanca ama bu film tutarsa gelir tabii ama tutmaz ise biraz zor gerçekten.
    17.15 seasında mıydın? Salon 10'daydım bende 17.15'te. Kız arkadaşımla 2'li koltuklarda 4. sıradaydık salon fulldü.

Bence çekilmez, bende orda devam filmi mi olacak acaba dedim ama sadece kısa bir bölümdü bana göre.

• quote:

Basit ve küfür içeren espiriler artık para etmiyor.

.....

quote:

Zaten seyircide sadece küfürlü olan sahnelerde güldü.

Demekki türkiyede para ediyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Basit ve küfür içeren espiriler artık para etmiyor.

.....

quote:

Zaten seyircide sadece küfürlü olan sahnelerde güldü.

Demekki türkiyede para ediyormuş...

İnsanlar bu filme küfürler için değil, Cem Yılmaz için gidiyor. ve hatta benim gibi birçok insan Cem Yılmaz'ın her filmde çıtayı bir kademe daha yukarıya taşıyacağı düşüncesi ile gidiyor.

Eğer küfür Türkiye'de para ediyorsa ve insanlar sadece küfür duymak için filmlere para veriyorsa buna hiç gerek yok. Çarşıya-pazara çık, daha yaratıcı küfürler havada uçuşuyor...

• Ben bugün 16.00 da izledim. İşte yorumlarım
    1 - Cem Yılmazın artık bu tarz komedileri bırakması lazım. İnsanların evde muhabbet ederken aklına gelen konuları, biraz ince espiriyle güçlendirdiği senaryolardan vazgeçip, daha derin konulara yol açması lazım. Bu tarz filmlerin zirvesini Gora ile yaptı ve bunun üstüne çıkması imkansız görülüyor.
    2 - Filmde 8-10 tane cidden çok çok komik sahne var (aklıma geldikçe hala gülüyorum) ama gerisi komik değil, zaman zaman da zorlama geliyor. İnce espiri için zorlamış kendini. Cem yılmaz filmlerinde sıkılmam Arog ile başladı Yahşi batı ile zirveye ulaştı. Tempo çok düşüyor, Demet Evgarın senaryoya sokulması ise çok zorlama olmuş.
    3 - Dekoru beğenenler var, tahminimce hiç Western izlememişler. Filmde dekor adına bir şey yok, tek bir geniş açı çekim yok. Gazetelerde abarttıkları kadar bir dekor yok. Bitki örtüsü ve vadiler, Vahşi batıyla alakası yok. Ne bir çöl, ne bir vadi görüntüsü var. Ben Safranboluluyum, ordaki araziye benziyor. İnandırıcılıktan çok uzak. 8 tane çadır var, olmuş sana Kızırderili köyü, 10 tane ev var olmuş sana kasaba.
    4- Aynı oyunculardan artık sıkıldım. Aynı roller aynı oyuncularda hep. Ozan güven yardımcı, Özkan ise kabile şefi rolünde. Yetti artık, muhabettine film çekiyorsa, evinde izlesin. Eğer sanat yapıyorsa, daha geniş yelpazede oyuncu seçeneği gerekiyor. Hadi kadrodan memnun ama farklı rollere kaydırsın onları.
    5- Hokkabaz gibi alternatiflere yönelmesi lazım. Para var, zeka var, yaratcılık var, çok daha iyi senaryolar yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safkar14 -- 1 Ocak 2010; 23:42:59 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.