Şimdi Ara

Yahya TAN Ayt için nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde ayt planımda kaftan gitmek vardı, kaf 1i bitirdim bir şeyler kattı ama çok uzun sürüyor birazda gereksiz açıkcası o yüzden başka yerden devam etmek isitiyorum, yahya tanın videolarını falan beğendim aranızda bu kanaldan giden var mı ? fonks ve lti hariç ayt konularını buradan halletmeyi düşünüyorum.eksik vs var mı, konuyu iyi kavratıyor mu ? şimdiden teşekkürler. (lti fonks için mikail h. plus kullanacağım)

• Aynı vaziyet bende de var. Tek fark kaf1 de çözmedim ben. KAF2 den başladım.Kafta temeli olmayan ilerleyemez. Fonk. başlıcam bende YouTube dan dinleyip KAF2 ile ilerlemeyi düşünüyorum. Yahya hoca hakkında yorumlar çok iddialı. Denicem Fonk.dinleyip kafa geçicem sanmıyorum ama umarım zaman kaybı olmaz. 👌🏾

Şuraya da linki bırakayım belki işini görür.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136898165#136898165

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-DH -- 28 Ocak 2019; 23:49:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı durumdayız ben de kaf3-4 yapacaktım ama Yahya Tan`dan dinlemeye başlıcam
  • temelsiz yahya tandan limit dinledim işime çok yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-DH

Aynı vaziyet bende de var. Tek fark kaf1 de çözmedim ben. KAF2 den başladım.Kafta temeli olmayan ilerleyemez. Fonk. başlıcam bende YouTube dan dinleyip KAF2 ile ilerlemeyi düşünüyorum. Yahya hoca hakkında yorumlar çok iddialı. Denicem Fonk.dinleyip kafa geçicem sanmıyorum ama umarım zaman kaybı olmaz. 👌🏾

Şuraya da linki bırakayım belki işini görür.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136898165#136898165
    Kaf 2de hangi dersleri dinledin hocam? Polinom 2.derexe denklem, parabolu dinlediyseniz beğendiniz mi? ( kaf 2 var elimde boşa gitmesin güzel anlatmışsa dinleyeyim bu dersleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• management inf systems kullanıcısına yanıt
    Dediklerini dinledim ve kotu degiller. Deger

• quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

aynı durumdayız ben de kaf3-4 yapacaktım ama Yahya Tan`dan dinlemeye başlıcam
    Aynen hocam daha mantıklı oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Dediklerini dinledim ve kotu degiller. Deger
    Tamamdır hocam teşekkür ederim

Valla hocam saydığınız derslerden hiçbirine başlamadım. Sadece Fonksiyonlar. Benim KAF alma sebebim anlatması değilde çok farklı soru tipleri tek kitapta diye aldım. Eğer temelim var diyorsanız KAF dan dinlersiniz sıkıntı yaşamazsınız. Ama yoksa büyük sıkıntı. İsterseniz dinlemeyi başka hocalardan soru çözümünü bu kitaptan yapın bence. Sonuçta AYT de kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar. AYT seviyesi için çok uygun bir kitap olduğunu düşünüyorum.

• MB-DH kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam tekrardan teşekkürler bu konular için kullanırım, temel yok ama önce başka kanaldan izleyip temel atıp geçerim artık.

Rica ederim. Size de teşekkürler. Bende öyle yapıcam mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-DH -- 29 Ocak 2019; 1:43:21 >
  • Ben sadece limiti dinledim yahya tandan açıkcası şuan soru kaçırmıyorum diyebilirim. Tabi farklı soru tarzları var ama temelden anladığım için zorlanmıyorum

• up
  • Fonksiyon adına herhangi bir temelim yoktu yahya hocanın 19 videsunu da izledim biraz uzun ama hakikaten iyi yararlı da oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halaskar_ -- 29 Ocak 2019; 11:18:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.