Şimdi Ara

Yakalandım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şimdi anlatacağın şey kesinlikle yalan değildir 5 dk önce başıma geldi. pc nin başında oturuyordum biraz xxx videolara bakayım dedim sdece bakıyorudum izlemiyordum bile. neyse çavuş kalkık durumdaydı ben de hafif oynuyorum tabi herkes içerde zannediyorum geldiklerinde duyarım diye rahttım. meğerse yeğenin bakıcısı genç kız yan odadaymış. bi ses duydum kafamı çevirdim göz göze geldik. ben hemen toparlandım falan ama 1-2 sn öyle baktı yani ne yapacağımı bilemedim. hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum ne yapacağım şimdi arkadaşlar özür falan da dilenmez nasıl bakıcam ben kızın gözüne lütfen yardım edin

• Ayıp vallahi ayıp teklif etmedin mi gel beraber izliyelim diye
  • Benim Başıma Gelmesinde ne olursa olsun
  • arkadaşlar lütfen biraz ciddi yorumlar atın yalan söylemiyorum.
  • erkek adamsın olmaz bişey

(ibretlik paylaşım diyesim var)
  • bakmış sana izlemiş sende fırsatı kaçırmışın lan...

zaten istemese o kadar da bakmaz çevirir kafayı görmek istemese

kaç yaşında kız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 6 Eylül 2010; 17:50:23 >
  • ramazan ramazan izlersen oyle olur kasayı yan yatır virus geldi de :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamı vurdum acil sorum var
    12 yıl önce açıldı
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vla kardeş ben geçmiş olsun diyeyim
  • İyi olmuş iyi bir daha izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

erkek adamsın olmaz bişey

(ibretlik paylaşım diyesim var)

/>

• sorun izleme değil çavuşu gördü hali hazırda yani ses duyma falan da değil. elim ayağım kesildi birden çok koruktum 18 yaşında koca adamm bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.
  • cool story bro
  • Git kıza yalvar.Kimseye söyleme ne istersen yaparım de.Baktın söylemem demiyor.Diz çök kapan ayaklarına lütfen kimseye söyleme ne istersen yapıcam de.
  • Orucu zaten açmışsın sen.Bence kızın yanına git ve kulağına mssehhhhfffesss diye fısılda gerisini o yapar.

EK:Beyler adam zaten çavuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sispanzer -- 6 Eylül 2010; 17:54:29 >
  • ya kimseye söyleyeceğini zannetmiyorum ama ben bu olaydan nasıl kurtulucam nasıl yüzüne bakıcam? az muhabbetimiz vardı içine sçtım bıraktım lan elim kopaydı da girmeyeydim o siteler anasını satıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lääz Rockit

beyler şimdi anlatacağın şey kesinlikle yalan değildir 5 dk önce başıma geldi. pc nin başında oturuyordum biraz xxx videolara bakayım dedim sdece bakıyorudum izlemiyordum bile. neyse çavuş kalkık durumdaydı ben de hafif oynuyorum tabi herkes içerde zannediyorum geldiklerinde duyarım diye rahttım. meğerse yeğenin bakıcısı genç kız yan odadaymış. bi ses duydum kafamı çevirdim göz göze geldik. ben hemen toparlandım falan ama 1-2 sn öyle baktı yani ne yapacağımı bilemedim. hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum ne yapacağım şimdi arkadaşlar özür falan da dilenmez nasıl bakıcam ben kızın gözüne lütfen yardım edin

Yakalandım Arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Griffen -- 6 Eylül 2010; 17:56:18 >

• beyler az daha ciddi cevaplar verin lütfen kafayı yemek üzereyim
  • Yüzüne gayet rahat bak hiç bir şey olmamış gibi hatta muzur şekilde gülümse daha bi çekici olur..
  • İzlemeye devam et koçum. Brazzers şifreni bizzat abin olarak vereceğim.
  • kız benden büyük 24 yaşında ama aileler falan baya samimi. şimdi ana babası eve de geliyor ne yapacam ben nasıl bakıcam yüzlerine o utanç öldürüyor beni şu an, hiçbişey yapmayıp normal mi davransam bu sefer nolur bilmiyorum napmalıyım beyler bir yardım edin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.