Şimdi Ara

Yakın Zamanda Turkcell'e Hat Taşıyan Oldu Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genel cevap maksimum 4 gün içerisinde olarak geçiyor ama bunun gerçek olayı nedir?

Örneğin bu akşam TİM de başvuruyu yapsak ne zaman gerçekleşir taşıma?

27 si akşamı yapılan başvuru muhtemelen 28inde sonuçlanmaz ama 29 mu 30 mu olur? Sanki mantıklı olanı 30 gibi ama var mı yakın zamanda taşıma yapan?

• 25.01.20 12.54 itibariyle hat taşıma başvurumu yaptım. 27.01.20 04.40 ta taşıma işlemi tamamlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 günde açıldı benim hattım
  • 3 günde açıldı. taşıma işlemi hangi gün/saat gerçekleşeck diye sms geliyor
  • 2 günde taşınan da varsa 3 güne göre düşünmemek gerek demekki.

Teşekkürler arkadaşlar.

26 sında fatura kesim tarihi olduğu için 25inde yaparım başvuruyu ve en erken 27 si sabahı olur geçiş. Olmadı 28e sarkar 1 gün farkeder.

Teşekkürler bilgiler için tekrar.
  • İnternet ten başvuru ile geçiş işlemi kaç gün sürer.?

• 537li numaram 2günde acıldıydı vodafonedan tasıdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslüm_32

İnternet ten başvuru ile geçiş işlemi kaç gün sürer.?
    Netten başvurunca gecikiyor, önce kurye adresine gelecek, sonra işlemi sıraya alacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Netten başvurunca gecikiyor, önce kurye adresine gelecek, sonra işlemi sıraya alacaklar.

Alıntıları Göster
    Bu arada netten sadece Faturalıya geçiş başvurusu alıyolar. Faturasız için işlem yapamıyosun bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosphorusf

25.01.20 12.54 itibariyle hat taşıma başvurumu yaptım. 27.01.20 04.40 ta taşıma işlemi tamamlandı.
    size öncesinde bir mesaj geldi mi ? Yani 25inde taşıma işlemi başvurunuzla alakalı?

29.01.20 de taşıma işlemi yaptırdım bayiden TTden Turkcelle. Taşımaya dair mesaj bile gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

size öncesinde bir mesaj geldi mi ? Yani 25inde taşıma işlemi başvurunuzla alakalı?

29.01.20 de taşıma işlemi yaptırdım bayiden TTden Turkcelle. Taşımaya dair mesaj bile gelmedi.

Alıntıları Göster
    Ben daha öncede defalarca yaptım bu işi. 5 gün fln sürüyodu ama son durumu merak ettiğim için konu açtım.

Her taşımada mutlaka sms bilgisi gelir taşınacak tarih ve saat ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Ben daha öncede defalarca yaptım bu işi. 5 gün fln sürüyodu ama son durumu merak ettiğim için konu açtım.

Her taşımada mutlaka sms bilgisi gelir taşınacak tarih ve saat ile ilgili.

Alıntıları Göster
    onaydan sonra geliyor onu biliyorum ama taşıma işlemi başvuruya alındı gibi bir mesaj geliyor mu onu merak ediyorum.

Yani bayiye gittiğinde işlem yapınca sms düşüyor mu hemen onu soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

onaydan sonra geliyor onu biliyorum ama taşıma işlemi başvuruya alındı gibi bir mesaj geliyor mu onu merak ediyorum.

Yani bayiye gittiğinde işlem yapınca sms düşüyor mu hemen onu soruyorum.

Alıntıları Göster
    Düşmüyor diye hatırlıyorum.
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Turkcell bayisinde başvuru yaparken dijital imza kullandığınız belgelere şu adresten ulaşabilirsiniz diye mesaj geldi. Yaklaşık 1 gün sonra da onay mesajı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bosphorusf

Turkcell bayisinde başvuru yaparken dijital imza kullandığınız belgelere şu adresten ulaşabilirsiniz diye mesaj geldi. Yaklaşık 1 gün sonra da onay mesajı geldi.
    bana gelmedi demekki bir problem var yada bayi ocak kotasını doldurdu bizi şubata attı.
  • Numara hatali girilmis. Ayin 23.unde gececegim artik tarife yeniledim mecburen

• Peki yeni hat açılana kadar eskisi çalışıyor mu yoksa iptal mi arkadaşlar

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocam Vodafone dan taşıma yapsak 543 lu numarayı , Turkcell de bunu 53.. bir numara ile hemen değiştirme şansımız var mı taşır taşımaz , bir bilginiz var mı ?

• Bandogge kullanıcısına yanıt

Yapilmaz gibi ibare yok. Yapilir bence.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    2 gün önce 0534 ile başlayan numaramı Vodafone'a taşıma başvurusu yaptım. Orada eleman "numara değişimi yapılmıyor" dedi. Vodafone sitesinde sanki öyle bir şey okudum. Geçiş işlemi tamamlanınca numara değişikliği yapacağım olursa..

Bu arada Türk Telekom Turkcell numarasını değiştiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.