Şimdi Ara

Yakinda aylik 3bin lira alicam yardim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar konu benim icin onemli lutfen saptirmayin. Suan ogrenciyim 6 ay sonra mezun oluyorum ve aylik 3bin lira maas alicam. Askerlik derdim yok. Meslegi sormayin lutfen. Suan 19 yasindayim simdi asil konu istanbul gibi bir yerde calisip hayati yasamak mi? Yoksa kucuk bir sehire gidip birikim yapmak mi?

Hayati yasamayi seven biriyim ailemin maddi durumu cok iyi bana ihtiyaclari yok ve meslegi yapacagim yeri ben secebiliyorum.
    Bu kriterleri goz onune alarak yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah başka dert vermesin.

• Büyük ihtimal anestezi,radyoloji gibi sağlık bölümü okudun.Sorduğun soruya gelirsek bana saçma geldi.Çünkü bu kişiden kişiye değişir.Bana göre birikim yapmaktır , başkasına göre hayatı yaşamaktır.İnsanın kişiliğine göre değişir.Bir yandan da evlenmek gibi bir niyetin varsa birikim yapmak zorundasın.
  • Hocam cevapladiginiz icin tesekkur ederim. Evlilik dusunmuyorum 27'e kadar . Kafam cok karisik daha 6 ay var fakat bu karar hayatimi etkileyecek.

• aynı parayı alcaksan istanbulu seçmenin hiçbir mantığı yok
  • polis mi oldun ?
  • sanırım polis oldun , eger ki polis olduysan sakin bir yeri tercih etmelisin rahatın için çünkü kalabalık şehrin derdi hiç bitmez

eger ki polis olmadıysan kalabalık bir şehri tercih et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam haklisiniz kalabalik sehrin derdi bitmez fakat genc olunca insan hayatini yasamak istiyor

• Arkadasim gecen sene akademiden mezun olurken memleketle(sakarya) istanbul ankara arasinda kalmisti.
    supriz oldu secme hakki acilmadi bu sehirlere simdi muglada gorevde
    aylardir 2000 tl biriktirebilmis haberin olsun

• Kamuda çalışacaksan zorunlu görevin varsa doğuda onu aradan çıkarmaya bak önünde büyük engel olarak kalıe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AdreaLisT _ kullanıcısına yanıt
    Sıralaman nasıl kalıcak mı istanbukdan başka şehir

• takıl kafana göre
  • Kesin sağlık sektöründe çalışıyosun yoksa başka sektörde özellikle türkiyede çok istisna olmazsa başlanğıçta o maaşı vermezler kimseye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 7 Kasım 2014; 13:48:49 >
  • mnalbantbasi kullanıcısına yanıt
    Siralamam cok iyi ilk 20deyim o konuda sikinti yok fakat istanbul cok cazip geliyor :)

• Herkesin hayatı yaşama durumu farklı. Birisi ailesi ile hayatı yaşadığını düşünür , bir başkası ise gününü gün ederek , karı kiz peşinde koşarak, eğlence kulübü vs tarzında hayatını yaşar. Bunu bilen de sensin. Burdaki kişiler senin kim olduğunu, ne yaptığını bilmiyor sonuçta. Mantıklı cikarimlar da olmuş ama her şey sana bağlı. Ne istiyorsan onu yap. Hayat senin hayatın. Hem ailenin de durumu iyiymiş sıkıntı yok yani ;)

• :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabiniz icin cok tesekkur ederim sanirim hayati yasamayi secicem

• Birikim yap basin skisirsa kimseden para dilenmessin kimse hesap sormaz ne yapacan demez alirsin gorursun ihtiyacini

• Polis olacaksan rizede rahat yaparsın polise iş düşmüyor hiç, aklında olsun:F

• Ebedi hayatını üç beş yıllık şehvet ve çalkantıya kurban etme. 19 yaşındasın - 27 yaşında evleneceğim ve askerlik derdim yok diyorsun; arada kalıyor aşağı yukarı 8 yıl.

birçok ihtiyacın olacak, bunu bi biçimde gidermen gerekecek ki hayatımı yaşamak derken bunun ipucunu veriyorsun zaten.

ben sana İslam'ın hükümlerine uygun bi biçimde yaşamanı öneriyorum. niçin 27 yi bekliyorsun? evlen. eşinle yaşa hayatını. yurtdışına gidin, birsürü egzantrik şeyler yapın. niçin kendini yakasın ki? hayatımı yaşayacağım diyerek geleceğinin ipini çekmek, gençlik yillarini ömrünün bir kisminda karsina çıkması muhtemel pismanliklarla doldurmak...

karar senin.. üç beş paragrafta özetlenen bu ifadeler senin ömrünün bogazina kördüğüm olabilir.. dikkat et. yaşanacak ebedi bir hayat var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Sizin tavsiyeniz en mantikli olani fakat ailem erken evlilige izin vermiyor. Dogru insani bulana kadar hataya dusecegimi biliyorum. Kafam gercekten karisik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.