Şimdi Ara

Yakında savaşa girecek olsaydık, ambargoya karşı hangi tür işlemcileri depolamamız iyi olurdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önemli işler için Risc, oyuncular için de Ryzen 3000/5000 sınıfı işlemciler depolansa iyi olurdu. Hem ddr4 destekliyorlar hem de o kadar pahalı değiller artık. Kendi işlemcimizi üretmek için kaç yıl gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Mayıs 2024; 20:7:0 >

• Savaş ciktiginda aklimiza islemci gelir mi bilemedim. Ben ailemi düşünürdüm mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir savaş durumunda aklınıza işlemci depolamak hangi sebepten geldi? Yiyecek gıda, araçlar için akaryakıt, ısınmak için doğalgaz vs. bir sürü sıkıntı varken :)

• askerliği bedelli ya da çürük mü yaptınız?  ne oyunu yahu verecekler keleşi g3'ü elimize canlısını yapacağız 12k çözünürlükte.  şaka bir yana savaş kavramı bizim için çok farklı. zaten 70'lerden beri terörle savaşıyoruz yoksa kimse gelip de ben bombaladım seni hadi bakalım diye rusya ukrayna gibi savaşa girmez bizimle ama konuya katkı yap dersen bence askeri çipler depolanmalı ki bunlar elektronik harp yüzünden emp yani 90nm falan benim bildiğim yani 7nm 5nm oyun işlemcileri bir işimize yaramaz. bakın rusya 350nm işlemci yaptı oradan 130nm diye düşüreceklermiş bizim de vardır bunun gibi yaptığımız şeyler kısaca Risc diyorum.

• Bireylerin yeni pc yeni telefon kıtlığı çekmesi kritik bir konu değil. Herkes elindekini uzun yıllar kullanabilir. Savaşta son öncelik bile olmayan bir konu.

• Güzel dert. Bol kafa yormalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Savaş çıksa aklıma ilk işlemci gelirdi valla ne absürt bir konu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.