Şimdi Ara

Yakışıklı değilseniz hayatın tadı tuzu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçlarım da açılmaya başladı iyice çirkin olacağım tipin her şey olduğu fikri de eskiye oranla foruma iyice yerleşmiş.Para diyenler hâlâ var zenginlik tamamen şans işidir.Çok iyi maaş almak için de MİT den filan mezun bir mühendis olmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur mu öyle şey.Her şey tip değildir. Dışarda eminim seni sadece kişiliğinden dolayı sevecek bir dünya kız var önemli olan kendine guvenmen. Merak etme eminim ilerde iyi bir işin ve ailen olur sadece biraz zaman lazım. Herkesin bir kısmeti vardır seninki de en yakın zamanda ortaya çıkar

• Mr slim shady nin konusu sandım

• Moueson kullanıcısına yanıt
    yüzüme bakılacak gibi değil.Aquaman ı oynayan herif gibi olma derdim yok güzel yüzlü beta erkeği olmaya hazırım ama ben sigma erkeğiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Olur mu öyle şey.Her şey tip değildir. Dışarda eminim seni sadece kişiliğinden dolayı sevecek bir dünya kız var önemli olan kendine guvenmen. Merak etme eminim ilerde iyi bir işin ve ailen olur sadece biraz zaman lazım. Herkesin bir kısmeti vardır seninki de en yakın zamanda ortaya çıkar
    Şu kadar iyimser olmak isterdim ama hayat böyle işlemiyor. Tarih boyunca dişiler hep güçlüyü seçtiler. Doğalarında var bu öyle olmaya devam edecek.
  • Bende senin gibiyim hatta daha kötüyüm haline şükret

• quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

yüzüme bakılacak gibi değil.Aquaman ı oynayan herif gibi olma derdim yok güzel yüzlü beta erkeği olmaya hazırım ama ben sigma erkeğiyim
    Hayat senden bunu istiyor .Asla pes edemezsin kendine güvenmelisin. Önemli olan senin kişiliğin . Ben inanıyorum ki aslında sandığın kadar çirkin değilsin sadece umudunu asla kaybetme .Güçlü ol sigma erkeği olman beta olamayacagin anlamına gelmez. Spora başla , giyimine yediğine dikkat et ve kişisel bakımına her zaman dikkat et. Sen bu dünyaya bir neden den dolayı geldin eminim ilerde bu dünya için çok önemli katkıların olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadınlara fazla takılma, en olmadı eskorta gidersin.

Öyle pembe hayaller falan sadece algı zaten, reel dünya öyle değil.Kendini özgüven doldur ve hedeflerine yoğunlaş, hobilerinin dibini yaşa.Bu dünyaya bir kadının bir taraflarını kaldırmak için gelmedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Şu kadar iyimser olmak isterdim ama hayat böyle işlemiyor. Tarih boyunca dişiler hep güçlüyü seçtiler. Doğalarında var bu öyle olmaya devam edecek.

Alıntıları Göster
    Hocam hiç yardımcı olmuyorsunuz ben arkadaşa umut vermeye , moralini düzeltmeye çalışıyorum siz şuan hepsini yerle bir ettiniz :/

• Herkesin hayattan beklentileri farklıdır...

Benim için zeka>tip,fizik vs

Einstein,Picasso vs gibi dahi olmayı Brad Pitt gibi yakışıklı olmaya tercih ederim.

Tipin tek işlevi kadınlar...Herhangi bir kadını da parayla satın alabilirsin fakat zekayı satın alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 20 Mayıs 2018; 0:15:15 >
  • Ben boşuna mı konu açıyorum her gün

• quote:

Hocam hiç yardımcı olmuyorsunuz ben arkadaşa umut vermeye , moralini düzeltmeye çalışıyorum siz şuan hepsini yerle bir ettiniz :/

Alıntıları Göster
    Hocam hayallerle ayakta tutmaya çalışmak yerine şok eden gerçeklerle uyandırmaya çalışıyorum.

Herkes hayatın farkına varmalıdır.

Herkes zengin yakışıklı doğmaz. Doğanın kanunu budur. Ama bu savaşarak bir yere gelemeyeceğimiz anlamına gelmemeli.

Savaştan kaçan korkakları kendi dostları ezer geçer. Kısaca savaşmayı öğrenecek savaşacak hayatla belki kazanamayacak ama zavallı olarak değil ayakta ölecek.

Kısaca her şey bir gün güzel olacak demekle ben yıllarımı heba ettim kimse bana ulan mal ne yaptın da bir şeyler güzel olacak demedi.
    Ben şimdi bunu söylüyorum hayata ne verirseniz onu alırsınız.
    Hayat nankör değildir toprağa tohum ekersiniz her gün sadakatle su verirseniz size domates verir biber verir salatalık verir.

Lakin siz bahçeye gidip hergün toprağın size birşey fışkırtmasını bekleyip bişey çıkmayınca küfrederseniz bu hayat size yalnızca üzüntü verir.

• quote:

Olur mu öyle şey.Her şey tip değildir. Dışarda eminim seni sadece kişiliğinden dolayı sevecek bir dünya kız var önemli olan kendine guvenmen. Merak etme eminim ilerde iyi bir işin ve ailen olur sadece biraz zaman lazım. Herkesin bir kısmeti vardır seninki de en yakın zamanda ortaya çıkar
    Bir erkek kişilik için kız tercih ederde lâkin kızlar tercih etmez. İyiysen kaybedersin.

• quote:

Hocam hayallerle ayakta tutmaya çalışmak yerine şok eden gerçeklerle uyandırmaya çalışıyorum.

Herkes hayatın farkına varmalıdır.

Herkes zengin yakışıklı doğmaz. Doğanın kanunu budur. Ama bu savaşarak bir yere gelemeyeceğimiz anlamına gelmemeli.

Savaştan kaçan korkakları kendi dostları ezer geçer. Kısaca savaşmayı öğrenecek savaşacak hayatla belki kazanamayacak ama zavallı olarak değil ayakta ölecek.

Kısaca her şey bir gün güzel olacak demekle ben yıllarımı heba ettim kimse bana ulan mal ne yaptın da bir şeyler güzel olacak demedi.
    Ben şimdi bunu söylüyorum hayata ne verirseniz onu alırsınız.
    Hayat nankör değildir toprağa tohum ekersiniz her gün sadakatle su verirseniz size domates verir biber verir salatalık verir.

Lakin siz bahçeye gidip hergün toprağın size birşey fışkırtmasını bekleyip bişey çıkmayınca küfrederseniz bu hayat size yalnızca üzüntü verir.

Alıntıları Göster
    Hocam bu forumdakilerin yaşı daha küçük eğer hayatın gerçeklerini bu kadar sert şekilde yüzlerine çarparsak umutlari ve motivasyonları kırılabilir . Ben olaylara her zaman pozitif yaklaşmayı severim.Lutfen sizde bu şekilde yaklaşın bu kadar sert yorumlar yapmayın hayatta ne olacağı asla belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Bir erkek kişilik için kız tercih ederde lâkin kızlar tercih etmez. İyiysen kaybedersin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu kadar sert olmayın çocuğun kalbini kıracaksiniz sizi biraz pozitif olmaya davet ediyorum.

• quote:

Hocam bu forumdakilerin yaşı daha küçük eğer hayatın gerçeklerini bu kadar sert şekilde yüzlerine çarparsak umutlari ve motivasyonları kırılabilir . Ben olaylara her zaman pozitif yaklaşmayı severim.Lutfen sizde bu şekilde yaklaşın bu kadar sert yorumlar yapmayın hayatta ne olacağı asla belli olmaz.

Alıntıları Göster
    Hocam herkes yakışıklı yada zengin doğmaz kimse doğacağı ten rengini bedeni aileyi şehri yada ülkeyi seçemez.

Forumda sürekli yakınan arkadaşlar görüyoruz bazılarının tipi öyle anlattıkları gibi öldüm bittim gibi de değil. Çocuklar bir iki rütuş yapsalar herşey rayına oturacak ama ne yapacaklarını bilmiyorlar birazda özgüven sorunları var.

Bana göre forumda ki arkadaşlarımzın genel sorunu kendilerine olan özgüven ve saygıyı yitirmiş olmaları. Bunda onların suçu kısmen olmayabilir bazen baskıcı aileler bazen mahalle baskısı bazen baskın karakter olmayış olabilir. Ama bu savaşmayacakları anlamına gelmemeli.

Hayat ölmedikçe bitmez 60 yaşında ki adam internetle tanışıyor ve ceviz satarak bütün yaşamını değiştiriyor.
    Fırsatları kovalamak şansımızı son ana kadar zorlamak ve ümidimizi kaybetmemek lazım.

Motivasyon ve umut demişsin ama arkadaşın umudu yada motivasyonu zaten yok. Onun ihtiyacı olan kendine gelmesini sağlayacak soğuk bir duş.

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Beyler siz hiç sokağa çıkıp gezmiyormusunuz. Ne tipsiz hatta ayılafjn yanında ne insanlar var. Yakışıklılık şart değil. Parada şart değil. Gönül bu otoda b.. konar. Ayrıca yanında kadın olan erkeklerin hepsi zengin ve yakışıklımı? Muhakkak sizede birileri kalacak sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Beyler siz hiç sokağa çıkıp gezmiyormusunuz. Ne tipsiz hatta ayılafjn yanında ne insanlar var. Yakışıklılık şart değil. Parada şart değil. Gönül bu otoda b.. konar. Ayrıca yanında kadın olan erkeklerin hepsi zengin ve yakışıklımı? Muhakkak sizede birileri kalacak sıkıntı yok.
    Hocam anlatmak istediğim ağlanarak sızlanarak bir şeyin olmayacağı. Çıkıp savaşacaksın. diger yorumlara bakarsan aynı şeyi söylediğimizi göreceksin.

Param yok tipim kötü diyerek bir yere varılmaz herkesin dengi vardır herkesin savaşabileceği savaşmak isteyebileceği bir kadın muhakkak vardır.

Mesele özgüven ve saygını yitirmemek. Sen kızın yanına özgüvensiz gidip ilk cümlende sana aşık oldum dersen alacağın reaksiyon ne diyosun be olur. Yani biraz özgüven birazda mantıklı hareket etmeyi bilmek lazım.

• quote:

Hocam anlatmak istediğim ağlanarak sızlanarak bir şeyin olmayacağı. Çıkıp savaşacaksın. diger yorumlara bakarsan aynı şeyi söylediğimizi göreceksin.

Param yok tipim kötü diyerek bir yere varılmaz herkesin dengi vardır herkesin savaşabileceği savaşmak isteyebileceği bir kadın muhakkak vardır.

Mesele özgüven ve saygını yitirmemek. Sen kızın yanına özgüvensiz gidip ilk cümlende sana aşık oldum dersen alacağın reaksiyon ne diyosun be olur. Yani biraz özgüven birazda mantıklı hareket etmeyi bilmek lazım.

Alıntıları Göster
    İlk yorumun şu anlattığından çok daha farklı bir kapıya çıkıyor. Şimdi anlaştık.

• Tipim çok orantısız ve aşırı derece asimetri var,hiçbir estetik duran görüntü yok,esmere yakın sarı tenliyim,yüzüm yağlı,uzun ve gözlerim yuvarlak çok çirkin,burnum ve dudaklarım olabilecek en köyü şekilde,saçlarım ince seyrek şekilsiz ve saç hatlarım geriye gidiyor gittikçe,tipim çok tiksindirici zaten herkes okulumdaki her kız belirtiyoe sözlü bir şekilde bana “tipsiz,iğrenç,maymun,şizofren,ıyy,köylü” filan diyorlar tipim o kadar leş çirkin kere çirkin vücudum da skinny fat b*k gibi,telefon merceği sağolsun iyice olağanüstü bir şekilde çirkin gösteriyor,ben bana benzeyen birine rastlamadım çok kötüyüm aşırı çok,ve her şeyin farkındayım darwinist materyalist deterministim yani bazı safsatalara istesem de inanamıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.