Şimdi Ara

Yakışıklılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benzetmelerde sürekli kullanacak (brad pitt mi sanki, brad pitt değiliz) kadar yakışıklı olmanin derecesiyle bir okulda ya da lisede en yakışıklı seçilecek kadar yakışıklı olmanin derecesi aynı mi? Yani lisede yakışıklı seçiliyorsunuz yakışıklıliginizin ünü yayılıyor konuşuluyor okulda bununla yani.Ve ya öyle yakışıklı olmak ki lisede ki diğer yakışıklılara benzememek böylece seçilmek ile yuh oğlum brad pitt gibi brad Pitt kadar yakışıklı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vorlon

Brad pitt gibi brad pitt kadar yakışıklı olmak ile

Bir lisede en yakışıklı seçilecek kadar yakışıklı olmak aynı şey mi diyorum? Nitelik-şekil olarak değil nicelik-derece olarak soruyorum?
    Olay şu kardeşim sen ufak 1500 nüfuslu lisede yakışıklı seçilirken o adam koca evrende yakışıklı seçiliyor yani o daha yakışıklı
  • anlayan ??

• Halkın kendi kendini yönetmesidir

• Yani dediğim bir lisede en yakışıklı seçilecek kadar yakışıklısin yani öyle yakışıklı olmak ki diğerlerine benzememek ve böylece seçilmek ile

Benzetmelerde kullanacak kadar yakışıklı olmak (Brad pitt miyiz sanki) aynı kapıya çıkar mi? Yani ikisinin de yakışıklılik derecesi aynı mi? Lisede en yakışıklı seçilmek VS Benzetmelerde kullanacak kadar yakışıklı olmak

• İlk yazdığını zaten anlamadımda daha sonra yazdığın tercümeyi hiç anlamadım

• Brad pitt gibi brad pitt kadar yakışıklı olmak ile

Bir lisede en yakışıklı seçilecek kadar yakışıklı olmak aynı şey mi diyorum? Nitelik-şekil olarak değil nicelik-derece olarak soruyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vorlon

Brad pitt gibi brad pitt kadar yakışıklı olmak ile

Olay şu kardeşim sen ufak 1500 nüfuslu lisede yakışıklı seçilirken o adam koca evrende yakışıklı seçiliyor yani o daha yakışıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim şey lisede en yakışıklı seçiliyorsun ki her lisede çok yakışıklılar vardır ama bir lisedeki diğer yakışıklılara benzemedigin için diğerlerinden çok daha iyi farklı olduğun için seçiliyorsun yani bu yakışıklılikla

Brad pitt gibi brad Pitt kadar yakışıklı gibi benzetmelerde kullanacak kadar yakışıklı olmanin derecesini soruyorum

Birde 1500 kişilik lise mi olur ya?

• Yakisikli yoktur bakimli erkek vardir

• Aynı seviyede olup olmadığını soruyorsun o olay lisedekilerle ölçülmez genel anlamda herkesin demesi gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Aynı seviyede olup olmadığını soruyorsun o olay lisedekilerle ölçülmez genel anlamda herkesin demesi gerek
    Brad pitt Hollywood yıldızı olduğundan tüm dünyada biliniyor

Yoksa burak ozcivit Brad pittden çok daha iyi ama tüm dünyada tanınmıyor

Sadece Rusya-Slovenya ve arap ülkelerinde biliniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Aynı seviyede olup olmadığını soruyorsun o olay lisedekilerle ölçülmez genel anlamda herkesin demesi gerek
    Up

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Burakı genel anlamda bütün dünya demese bile burakin bradden daha yakışıklı olduğu belli değil mi? Hatta ekşiden bir yazar ediz hunun brad pittden daha yakışıklı olduğunu söylemiş

• Vorlon V kullanıcısına yanıt
    Göreceli bir kavram.Şu daha iyidir diyemeyiz

• Beynim yandı kardeşim eyw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.