Şimdi Ara

YAKIT BASINCI DÜŞÜK (ÇÖZÜLEMEYEN ARIZA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Pompacılar başından savar sizi. Pompacılar dizel pompa enjektörlere bakar genelde.

Sizin ölçüm işini yaparsa ya lpgciler ya da karbüratörcüler yapar.

Hatta karbüratörcü bile 2018 model bir Volvo'yu kurcalamaya çekinebilir. Arka koltuğa kadar sökülmesi gerek pompaya ulaşmak için. Basınç geri dönüş hattı için enjektör rampasından bakılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 10 Mayıs 2023; 22:30:5 >
  • Günaydın,

Hafta sonu tamricideydim maalesef depoya koltuk altından müdahale edemiyorlar koltuk altı komple kapalı,

Deponun komple inmesi gerekiyor buna da kimse yanaşmıyor çünkü arabanın alt tarafının hemen hemen komple sökülmesi gerek gibi bir şey.

Motor bölümünden yakıt basıncını ölçemiyorlar çünkü basınç saatini bağlayacakları boru DEMİR den. buda olumsuz.

Hata kodunun fotoğrafını çektim aşağıdaki gibidir.

YAKIT BASINCI DÜŞÜK (ÇÖZÜLEMEYEN ARIZA)

• HkanK03 kullanıcısına yanıt

yeni konuyu görünce aklıma geldi. volvonun orjinal yazılımıyla bağlandınız mı, gençler de olması lazım. çünkü volvo vida çok daha detaylı bilgi verebiliyor, hatta belki konuyla ilgili servis bülteni bile olabilir.

• ersin310 E kullanıcısına yanıt

Genler Volvo da vida ile bağlantı yapıldı buna bağlı olarak bir parça değişti fakat sorun devam ediyor hocam.

anladım hocam, demekki nokta atışı olmamış vidayla da. kolay gelsin, umarım çözülür.

• ersin310 E kullanıcısına yanıt

Umarım hocam araştırmalar devam ediyor.

• Merhaba. Sorununuzu çözebildiniz mi?

• igneli kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Sorunum çözülmedi aracı bu şekilde kullanmaya devam ediyorum,

Yetkili serviste çözüm sunamadı,

Sizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz?

Benzer problemler yaşıyorum. Bende cozum bulamiyorum.
  • Bosch car servisler ile görüşün isterseniz. Yakıt sistemleri genelde Bosch olduğu icin belki çozüme kavudabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 8 Şubat 2024; 16:35:26 >
  • Onca şeye bakılmış yazılmış geriye benim aklıma tek yakıt hattindaki borular geliyor.
    Ya tıkanmış ya da biyere kıstirilmis yeterince yakıt geçirmiyor.
  • motograter M kullanıcısına yanıt

Arkadaş hangi ilde bilmiyorum ama

Bosch pendik kaynarca servisinden uzak durun. Müdüründen çalışanına çok bilgisiz insanlar var.

Sadece rutin bakım yapabiliyorlar

Arıza çözmekten çook uzaklar, arabanın çalışma mantığından bile anlamıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.