Şimdi Ara

Yakıt fiyatlarından neden şikayet ediyoruz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih3417

Nasıl böyle birşeyle beni itham edebiliyorsun ki ?
    sizin zihniyet yüzünden benzin litresi 10 tl olacak

ama 10 lira olunca reis bir sıfır atacak 1 liraya düşecek
  • Mazot/benzin litresi 3.5₺ iken 50₺ lik aldığında 14lt yakıt alırdın. Şimdiyse 5,5₺ ile 9lt alabilirsin. Aradaki farkla yaklaşık normal kullanımda 100km fark eder. Umarım anlamışsındır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa hak veriyorum.bir çok insan google a araç almadan önce araştırma yaparken XXX marka model yakıt tüketimi yazınca bu forumun ilgili sayfaları çıkıyor. Örneğin adam x model TSI motor şehir içi yakıt verisine bakıyor forumda 4.5 lt ler 5.0 lt ler havada uçuyor, şehir dışı veriye bakiyor 3.8 lt - 4.00 lt.

Okuyor konuyu aklına yatıyor bu araç az yakıyor, gidiyor alıyor aracı. Sonra bi bakıyor şehir içi 50 kurustan şehir dışı 40 kuruştan aşağı düşmüyor yandım anam diyor ama iş işten geçmiş.

Lütfen objektif verileri paylaşalım. Çevre yolunda 60 la gidip 15 km yokuş aşağı suruste yaptığın 3.8 lt dip tüketimi koyma buraya. Aynı 15 km yokuşu 2500-3000 devir ile çıkarken klima açık kamyonları Sol şeritten tokatlarken elde ettiğin karma veriyi paylaş ki insanlara bi nebze faydan olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kirwana K kullanıcısına yanıt
    Sonra bi bakıyor, kendi yanmış, millet de yansın diye o da yazıyor 4 litre.
  • Okumadan cevap yazanlarda bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bat-Man

Okumadan cevap yazanlarda bugün
    anlamadan atlayan da sensin sanırım.
  • bence de haklı zaten zamlara alıştık değil mi ne olacak yani amman siz de çok ağlıyorsunuz satın arabaları olsun bitsin en azından kendi cebinizi koruyun
  • dibimdeki gürcistan bulgaristan benzini senin yarı fiyatına alıyorken - araba ucuzken - vergileri ucuzken ve senin kadar büyük bir ülke değilken
    senin benzini iki katına almak senin cebine dokunmuyorsa bana dokunuyor. enflasyon göre benim param cebimde eriyorken alım gücüm düşüyorken şikayet ederim.
  • Konuya girerken az yakma konusunu hiç düşünmemiştim. Şöyle beklerdim; yakıt fiyatları avrupaya oranla euro bazında uygun, bizim alım gücümüz yok. Gerçek şikayet konusu bu olmalıydı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.