Şimdi Ara

Yakıt fiyatlarından neden şikayet ediyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amacım troll yorum yapmak vs değil zaten çok fazlada yazan birisi değilim ama forumda büyük bir oranda yakıt tüketimi konuları pek eskik olmuyor.
    Şimdi baktığımızda 2.5 lt , 3 lt , 3.5 lt ler havada uçuşuyor. Yani şunu anladım ben 5-6 lt den fazla yakıt tüketimi olan pek yok herkesin aracı çok az yakıyor
    Peki bu halde benzin ve dizel zamlarında neden aşırı tepkiler veriliyor? Nasıl olsa tüketimler belli yani cebe dokunacak tüketimler değil ?
    Herkese saygılar yanlış bir üslup kullandımsa affola

• Linçe hazır ol.
  • Cebinden fazla para cikmasi sana dokunmuyor veya kendini enayi gibi hissetmiyorsan. İban gondereyim sana her ay duzenli olarak yakit zamlarini gonderirsin bana
  • Ama demek istediğim şey biraz ironi ile karışık herkesin arabası bu kadar düşük tüketim sergilerken ne kadar yakabilir ki ?

Yani aslında bu gerçek dışı tüketim işlerini bırakmalıyız iş şuralara varıcak koskoca suv ist şehir içi yüklü klima açık 3 lt yakıcak ?
  • Çevre yolunda 70e sabitleyenleri kaale alan hala mı var?
  • 12 litre yakıyorum 0
  • 150 tl ya depo doldurup 5 lt yakmak var, 350 tl ya depo doldurup 5 lt yakmak var. Hangisi hoşunuza gider ? Biraz mantık...
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Arada ne gibi fark var
  • fatih3417 F kullanıcısına yanıt
    Hiç fark yok. Bence 550 liraya dolmalı bir depo. O ne öyle 350 felan.
  • Gelir artmıyor ama sabit tüketimlerimizin bedeli her zaman artıyor. Ve buna da bilinçli bir birey olarak tepki gösteriyoruz. Şu söylediğiniz "ben hep 50 lira alıyorum." demeye benziyor. Araba hep x yakıyor, artsa ne olur ne demek ya. Yıllardır hep makara sanardım bunları demek ki ciddiymiş. İnşallah 10 lira olur anasını satiyim.
  • kardeş 80'le gidiyorum da babamın hayrına gitmiyorum herhalde. benzin 2 lira olsa ben de 140-150 gitmeyi bilirim. ne yapayım o benzine o fahiş parayı vermek istemiyorum bu nedenle yavaş gidip az yakıyorum. hem az yakıyor hem de güvenlik açısından iyi. param eksilmiyor boşuna. benzin 1-2 lira olsun o zaman kızabilirsin ama cimri diyebilirsin bize neden basmıyon diye ben de haklısın diyebilirim
  • Benim arabam 21 lt yakıyor ,ayrıca mantiginada hayran kaldim
  • Güzel ironi yapmaya çalışmışsın da millet anlayamamış tam olarak. Kitap okumayı sevmiyoruz pek.
  • Durmak yok soyulmaya devam
  • şikayet edilmeyecek gibi değil ki, ha şikayet etmeniz bir şeyi değiştirmeyecek deseydin çok daha gerçekçi olurdu.
  • Abiler, kardeşler, romalılar ;

Demek istediğim nokta akaryakıta zam geldiğinde ses çıkarmayalım, fiyatlar gayet makul olayı elbette değil

Burada açılan başlıkları hepiniz biliyorsunuz. Forum olarak fabrika verilerinden daha az tüketen araçlara biniyoruz. Yokuş aşağı 5 km iniş bulan adam yakıt tüketim ortalaması paylaşıyor.

İnsanlar foruma girip okuyor yanlış bilinçleniyor. Bu forum bence bir referans noktası insanlar için.

Yoksa bende isterim 1 galon benzini 1 dolara ( 3.8 lt ) almayı yoksa bende isterim 20-30 asgari ücretle land roverlara binmek

He binebiliyor muyum ? Hayır. Yemeden içmeden 15-20 sene biriktirsem anca
  • Nasıl böyle birşeyle beni itham edebiliyorsun ki ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.