Şimdi Ara

yakıt gerektirmeyen kuvvet makinesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
8.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: redstorm

quote:

Orjinalden alıntı: mr.respekt

Bırakın bunları fos foss foooos bunlar fooos...

Bir nükleer santralin ürettiği enerjiyi Erke denen ne olduğu belirsiz alettenmi bekliyorsunuz... Yuh artık ne diim gari.

Çok safdirik insanlarız ya. Hiçmi dikkatinizi çekmedi?! Adamların açıklamaları ve medyaya yansıma usülü. Eminim batı kasıla kasıla gülüyordur bu halimize...

Gazino şarkıcısına bile ödül verirken yapılan edebiyat ve dekor titizliği erkenin tanıtımında yoktu... Adamlar sanki bir kuşun anne, yada aslanın allah demesi haberi gibi aktardılar haberi

Bir kere ''Yüce Türk ulusuna...'' diye başlayınca hemen anladım duygu sömürüsü olduğunu... Bilimsel dil bu değildir arkadaşlar. Kimseyi kandırmasınlar ve ciddi olsunlar ciddi...

Sayın bay respekt,
    Önceki sayfaları okumadan son yazılanlara yorum yapmak gibi bir gaflet içindesiniz haberiniz ola. Gerek benim, gerekse @vezir'in ERKE hakkındaki düşüncelerimize bir göz atmış olsaydınız bu son yazdıklarımızın (örn. nükleer hakkında) bir ironi içerdiğini farkedebilir ve sizin tabirinizle "safdirik" pozisyonuna düşmemiş olurdunuz. Geçmiş olsun!

Saygıdeğer redstorm,

277 küsür bakış açısını bir hamlede okuyacak vaktim olmadığından bir başını ortasını ve sonunu hızlıca geçtim.

Olabilir. Şimdi bi göz attım haklısın. Benim saftirik tabirimde zaten olaya ciddi ciddi inananlara.

Bu memleketimizde araba üreteceğiz diye saf türk halkının 100 milyonlarca dolarını yuttular (imza). Bu halka vatan millet ve imani duyguları okşayıcı söylemlerle kapılarını tek tek dolaştılar bu paraları topladılar. Laiklik elden gidiyor diye 28 Şubat sürecinde Bankaları hortumladılar...

Anadolu insanının bu pak ve saf niyeti nice dağları delmeye yarayacakken malesef kanları iliklerine kadar emilmiştir. Suçu ne insanımızın soruyorum. Samimiyetmi!? Vaaay vay...

• Bencede tamamen palavra gündeme gelmek için böyle saçma şeyleri ortaya atıyolar.kendileride biliyolar böyle birşeyin olmayacağını
  • türk mühendisler %90 enerji tasarruflu aydınlatma teknolojisini buldu ama şu an hiç bahsedilmiyo neden? sizce?
  • böyle bir şeyin açıklanmasıyla dünyanın kaderi değişecektir ;
    bu yüzden en az 3 -5 yıl planlanlama yapılması gerekir, şirket bunu bilmediği için gerekli uyarılar
    yapılmış olmalı ve şimdi devreye alma çalışmaları yapılıyordur,( tabi doğruysa)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miralge

.................

Gerçekten imzanız çok hoşuma gitti.
  • bu dönergeç değil sanırım. gyroscopic aparatus diye isim vermişler. Sadece mekanik bir tasarım o kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: playdead

Dönergeç bitmiş patenti bile var:
    http://v3.espacenet.com/pdfdoc?DB=EPODOC&IDX=WO2008044097&F=0&QPN=WO2008044097&PGN=1
  • Vezir selam

1-2 hafta önce haberlerde duydum dönergeç bitti diye. Araştırınca bu çıktı. Meşhur dönergeç bu işte. Verimi 1 den büyükmüş...
  • verimi birden büyük diye bir şey söylemek çok ciddi bir açıklamdır. Adamı tefe koyarlar.Senin linkini gösterdiğin cihaz bir mekanikaletten başka bir şey değil. Hokus pokus ile bu işler olmaz. oturdum yazıları opkudum hepsi hikaye bir şey, her patent alınan şey çaşılacak diye bir şey yok. Artı çalışsa bile verim konusunda bir şey ancak izoleli bir labaratuarda yapılır ki , biraz uçuk uzay romanlarına benziyor.

Ancak ne yazarsak yazalım, eğer gerçekten de 1 joule enerji verip de 1,1 joule enerji elde ediyorsak tüm bildiklerimizi termodinamik kanunlarını ve ısı trasferini çöpe atıp yeniden yazmak lazım.kalbim her zaman bu tür imkansız kabul edilen şeylerden yana ama aklım bilgim tecrübem çok farklı şeyler söylüyor.

quote:

Vezir selam

1-2 hafta önce haberlerde duydum dönergeç bitti diye. Araştırınca bu çıktı. Meşhur dönergeç bu işte. Verimi 1 den büyükmüş...

• valla ben arabaya takıcağım bundan. Hatta dur... 4 tekere birer tane takarım araç uçar gider.
  • keşke çalışsa da herkez kendi eletriğini bedvaya üretse , dünya kurtulur dünya , ama nerdeee
    quote:

valla ben arabaya takıcağım bundan. Hatta dur... 4 tekere birer tane takarım araç uçar gider.
  • bence şu anki teknoloji ile imkansız bişey ama hayatta hiç bi şey imkansızdır degildir.çünkü ÇÜNKÜ FİZİKTE ENERJİYİ EMEN YANİ YOK EDEN SÜRTÜNME VE EŞ POTANSİYEL KUVVETTİR.EGER SİZ SÜRTÜNMEYİ SIFIRA ,İNDİRGERSENİZ ZAMAN İLK BAŞTA UYGULAYACAGINIZ BİR KUVVETLE SÜREKLİ SONSUZA KADAR ENERJİ ÜRETEBLİRSİNİZ.........................
  • maalesef yanlış bir arguman.Yanlış algılanmasın

Sürtünme sıfır dahi olsa ki uzayda hemen sıfırdır, bir devri daim makinası yapmak olanaksızdır.Temel fizik kanunları tüm evren için geçerlidir. Bir enerji üretmek için bir şeyleri tüketmek zorundasınızdır. yani ilk başta bir kuvvettiniz var ise bundan enerji elde ederseniz elinizde kalan birim kuvvet olay anının başındakınden az olacaktır.

ilk kuvvet 10 nevton olsun.Sürütünme sıfır ise elinizde 10 nevtonluk enerji olabilir bunu kullanmazsanız maksimum enerjiniz 10 birimdir.Ama 3 birimini enerji olarak depolarsanız veya kullnırsanız elinizde 7 birimlik enerji kalır.Hiçbir zaman kendiliğinden 10 olamaz.

quote:

Orjinalden alıntı: ranger_66

bence şu anki teknoloji ile imkansız bişey ama hayatta hiç bi şey imkansızdır degildir.çünkü ÇÜNKÜ FİZİKTE ENERJİYİ EMEN YANİ YOK EDEN SÜRTÜNME VE EŞ POTANSİYEL KUVVETTİR.EGER SİZ SÜRTÜNMEYİ SIFIRA ,İNDİRGERSENİZ ZAMAN İLK BAŞTA UYGULAYACAGINIZ BİR KUVVETLE SÜREKLİ SONSUZA KADAR ENERJİ ÜRETEBLİRSİNİZ.........................

• ohooo arkadaşlar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. erke biteli aylar yıllar oldu. ben alıp evde kullanıyorum bile.

http://video.google.com/videoplay?docid=2870807485811822830&hl=en
  • yani komedi durumumuzu ilk defa UFO varı laser gösterisi ile izledik. Müziğinden etkilenmedim desem yalan olur.Tüylerim ürperdi

ilk basit soru şu voltajda olan zıplama gibi amperi de ölçtüler mi acaba...

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

ohooo arkadaşlar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. erke biteli aylar yıllar oldu. ben alıp evde kullanıyorum bile.

http://video.google.com/videoplay?docid=2870807485811822830&hl=en

• Bu video ne yahu, bilim kurgu filmi gibi? Bana Star Trek'i hatırlattı.
    Bir de, o dönme sesleri, Half-Life'ın başlangıcında, Anomolous Materials deneyi sırasında çıkan sesten alınmış.
  • Vezir naaptın yaw? enerji newton filan sana yakıştıramadım.
  • fake fake arkadaşlar , olurmu hiç böyle birşey

http://gasteci.com/erke-donergeci---haber14488.htm

http://www.uludagsozluk.com/k/togan-kafesoglu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 28 Temmuz 2008; 18:23:37 >

• Nerdeyse 4 yıl oldu.
    Noldu bu dönergeçe?
    Yakıtsız enerji üretgeçimizi bekliyoruz hala.
  • Ergenekoncu paşaların nasyonal sosyalist vari çıkışmalarına dayanak noktası oluşturacak bir toplum mühendisliği projesi idi. Poyrazköydeki lavlar ortaya çıkınca bunlar da toprağın altına gömüldü :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.