Şimdi Ara

Yakıt Sarfiyatını Azaltan Buluş..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
7.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Bu sıvı anlık etki olarak bahsettiğiniz tasarrufu sağlıyor olabilir ama uzun vadedeki aşındırıcılığı konusunda elinizde bilgi varmı acaba?
    Mesela 1 yıl sonra benim aracımın tesisatına zarar vermeyeceğinin garantisi varmı?

her nasıl olduysa bu mesajınızı atlamışım.. yoğunluktan olsa gerek, kusuruma bakmayın lütfen.

bu radyatör suyu katkı sıvısının bu konudaki en ciddi özelliği içerisinde herhangi bir toksik, zararlı madde bulundurmaması. Yani, antifiriz suyu radyatör tesisatına ne kadar zarar verebilirse,bu sıvı da ancak o kadar verebilir. Tabi bunu teorik olarak söylüyorum, zira bu sıvıyı Türkiye sınırları içerisinde en uzun süredir kullanan benim eşimin arabası, o da 2 hafta falan oldu sanırım.

Bu sıvı Türkiye'de satılmaya başlandığı gün, satışı yapacak olan firma kanuni olarak 2 yıllık garanti vermek zorunda olacaktır zaten.

Eğer ürünün sahipleri açısından bakarsak, onlar bu ürünü Avrupa ve Amerika'daki kabul edilmiş laboratuvarlarda ürün analizini ve ayrıca fiziki testlerini yaptırıyorlar zaten. Bunların birkısmının sonuçları bende de mevcut.

Sonuç olarak, bu ürünün aracınızın radyatör tesisatına zarar vermeyeceği belli, ancak bunu garanti edecek Türkiye'den bir firma yok karşınızda henüz..

NOT: Bu arada, kazanızı gördüm, verilmiş sadakanız varmış. Allah daha fenalarından saklasın, geçmiş olsun.

• her ne kadar radyatörden yakıt tasarrufu olmayacağına/olamayacağına inansam da, sonucu merak ediyorum...

şu an ürünü deneyen arkadaşın aracında yol bilgisayarı olsa daha iyi olurmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

her ne kadar radyatörden yakıt tasarrufu olmayacağına/olamayacağına inansam da, sonucu merak ediyorum...

şu an ürünü deneyen arkadaşın aracında yol bilgisayarı olsa daha iyi olurmuş...

Valla koskoca DH'de urunu denemek isteyen sadece 1 kisi cikti yaw (LPG'si olanlari saymiyorum:)..

Diyecek birsey yok artik, ben de merak ediyorum narec nikli Ebubekir Hocam nasil bir sonucla donecek bize..
  • Mesajim bulunsun. Radyator suyuyla yakit tasarrufu arasinda bir bag kuramadim. Sonucu merak ediyorum.
  • valla ben denemek isterdim ama hep kırmızı ışıkta yanık şekilde gezdiğim için benim denememin bir anlamı olmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

valla ben denemek isterdim ama hep kırmızı ışıkta yanık şekilde gezdiğim için benim denememin bir anlamı olmaz sanırım

• arkadaşlar okulum değişti, 1. sınıfları aldım bu hafta.bu sebeple hayli yoğun geçiyor günler, araca binemiyorum bile. sonuçlar biraz gecikecek, sabrınıza sığınıyorum.
  • cok inandırıcı gelmedı tasarruf olayı .
    ne oldugu bilinmeyen bir sıvıyı arabanızın en önemli ünütesine koymayın derim .
    denek sizmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 17 Şubat 2012; 0:10:32 >
  • Soğutma sistemlerinin çalışma prensibini biraz daha detaylı görmek, ve elimdeki ürünün (radyatör suyuna katkı maddesi) olası yakıt tasarrufunu ne şekilde yapabileceğine dair bir beyin fırtınası başlatmak amacıyla, alttaki linki bilgi ve görüşlerinize sunuyorum arkadaşlar..

http://cygm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/kursprogramlari/motorlu_araclar/moduller/otomotiv_motor_mekanigi3.pdf

NOT: Hepimiz yakıt sarfiyatının azalmasına takılmış durumdayız, ürünün araçlarımıza diğer katkılarına kimsenin baktığı yok sanırım

• Start stop sistemi

Yakıt tasarrufu sağlayan lastik

Aktarma organları

Yakıt tasarrufu sağlayan yakıt ( 100 litrede bilmem kaç litre gibi örnekleri var)

GingerMan'in bahsettiği ürün

Gingerman'in distribütörü oldugu Tyre Protector Lastik içi dolgu jeli % 5 tasarruf ettiği iddaa ediliyor

Sakin kullanım

yük varsa araçtaki ağırlığın azaltılması klima kullanmamak vs vs

Kredi kartı kapmanyalarının takibi

Yukardaki uygulama ve sistemleri tam manası ile uygular kullanırsak sonuç ne olur sizce ?

Var mı başka ekleyen ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert107 -- 17 Şubat 2012; 17:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Start stop sistemi
    Yakıt tasarrufu sağlayan lastik
    Aktarma organları
    Yakıt tasarrufu sağlayan yakıt ( 100 litrede bilmem kaç litre gibi örnekleri var)
    GingerMan'in bahsettiği ürün
    Sakin kullanım
    yük varsa araçtaki ağırlığın azaltılması klima kullanmamak vs vs
    Kredi kartı kapmanyalarının takibi

Yukardaki uygulama ve sistemleri tam manası ile uygular kullanırsak sonuç ne olur sizce ?

bir de benim türkiye distribütörü olduğum Tyre Protector Lastik içi dolgu jelini de listeye eklemeniz lazım ama... Lütfen..
    Onun da nereden bakarsanız bakın ortalama %5 civarında katkısı oluyor yakıt tasarrufuna

konumuza dönersek, bir önceki mesajda gönderdiğim linki inceleyenler yorumlarını paylaşabilirlerse çok memnun olacağız. selamlar

• Başlıktaki ''İnovasyon'' kelimesinin ''Buluş'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum.Ayrıca ''İnovasyon'' değil,''İnnovasyon''dur doğrusu..Kullanılmasını tasvip ettiğim bir kelime değil.Başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Başlıktaki ''İnovasyon'' kelimesinin ''Buluş'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum.Ayrıca ''İnovasyon'' değil,''İnnovasyon''dur doğrusu..Kullanılmasını tasvip ettiğim bir kelime değil.Başarılar..

Uyari icin tesekkurler. Simdilik "bulus" olarak duzelttim. Bilgisayarima gecince "s" yi de duzeltirim:)

Inovasyon kelimesine hic deginmemekte fayda olabilir, zira konumuzun tamamiyle degisme ihtimali var:) selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GingerMan

quote:

Başlıktaki ''İnovasyon'' kelimesinin ''Buluş'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum.Ayrıca ''İnovasyon'' değil,''İnnovasyon''dur doğrusu..Kullanılmasını tasvip ettiğim bir kelime değil.Başarılar..

Uyari icin tesekkurler. Simdilik "bulus" olarak duzelttim. Bilgisayarima gecince "s" yi de duzeltirim:)

Inovasyon kelimesine hic deginmemekte fayda olabilir, zira konumuzun tamamiyle degisme ihtimali var:) selamlar

bu ürünü bu forumda taner göde kullanmalı bence taner göde ile görüşün eğer kabul edip aracına koyar ve iddia ettiğiniz sonuçları buraya yazarsa evi barkı satıp o ürünün distribütörü olun

taner gödenin söylediği noter tastiğinden daha geçerlidir bu forumda ha unutmadan bu durum benim içinde geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 18 Şubat 2012; 11:06:31 >

• quote:

quote:

Çok teşekkür ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

quote:

quote:

bu ürünü bu forumda taner göde kullanmalı bence taner göde ile görüşün eğer kabul edip aracına koyar ve iddia ettiğiniz sonuçları buraya yazarsa evi barkı satıp o ürünün distribütörü olun

taner gödenin söylediği noter tastiğinden daha geçerlidir bu forumda ha unutmadan bu durum benim içinde geçerli

Taner abi beyaz güvercinine toz kondurmaz harici...

• henüz hiç kimseden bir cevap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıva

henüz hiç kimseden bir cevap yok

zaten koskoca DH Forum@dan sadece 1 kişi gönüllü olmuştu

O da narec nikli Ebubekir Hocamız. Ama maalesef yoğunluğu arttı onun da bu sıralar.

Yani diyecek birşey yok,

Sadece şunu diyebilirim; ben DH Forum'dan bağımsız bu ürünü arkadaşlarımın araçlarında (otomobil ve kamyon) zaten denemeye başladım. Bugün gelen yeni ürünlerle de deneme çalışmalarına devam edeceğim.

Bu forumu takip edenlerde, Ebubekir Hocam'ın iş yoğunluğunun azalıp ürünü tam anlamıyla deneyip sonuçlarını buradan paylaşmasını bekleyecekler artık..

selamlar

• hiç güleceğim yoktu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.