Şimdi Ara

Yakıt Sarfiyatını Azaltan Buluş..! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
7.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yargısız infaz yapılmıs.
    sonucuda merak etmiyor degil.
    urunu alan arkadaslar hic olmazsa 100 km ileri geri gidemedimi ya.
    adam size guvenerek bi test yapmak istemis en azından deneyecez deyip adama umit vermeseydeniz.ayıp ya.

neyse valla sonucları cok merak ediyorum...
    az yakmıs cok yakmıs umrumda degil ama sonuc iste o kadar okudum.
    2 cd li film gibi olsu cd nin birinş izledim 2 .cd bozuk cıktı :((
  • boş işler işte. boşu boşuna okuduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

urunu sabah ise gelirken koydum malesef, birazda ben geciktigim icin, sonuclari daha da geciktirmemek adina sabah koymus bulundum, ins. elimizdeki veriler bizi sonuca goturur, bunun disinda en az bi %10 tasarruf olsa hissedilir bir fark olur, her kullanici fark eder bunu ...

benim son bir ayki ortalama yakit tuketimi olcumum su sekildedir, bunlar yol bilgisayari degil, birebir alinan yakit verilen para yapilan km den cikan rakamlar

ortalama tuketim 0.35 TL/km dir, 0.08lt/km de yakmaktadir, yani 100 km de 8 lt yakit tuketmektedir ...

simdi 15 gune sonuclar ortaya cikar ama dogru olmasi acisindan ben 1 ay sonraki sonuclari yazmayi yeglerim, ama siz nasil isterseniz onu yazacagim ...

bugüne kadar farkedilir bir şey oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Start stop sistemi

Yakıt tasarrufu sağlayan lastik

Aktarma organları

Yakıt tasarrufu sağlayan yakıt ( 100 litrede bilmem kaç litre gibi örnekleri var)

GingerMan'in bahsettiği ürün

Gingerman'in distribütörü oldugu Tyre Protector Lastik içi dolgu jeli % 5 tasarruf ettiği iddaa ediliyor

Sakin kullanım

yük varsa araçtaki ağırlığın azaltılması klima kullanmamak vs vs

Kredi kartı kapmanyalarının takibi

Yukardaki uygulama ve sistemleri tam manası ile uygular kullanırsak sonuç ne olur sizce ?

Var mı başka ekleyen ???

bi de şu yakıt borularına bağlanan mıknatıslı tasarruf cihazları var... bunların tümünü birden bağlasak araca demekki bir litre yakıtla 800 km yol yapacaz

• takip
  • quote:

Özel içeriği, soğutma devresindeki sıcaklık oluşumu ile birlikte çok etkili bir düşük sıcaklık plazma alanını oluşturmaktadır. Bunun iyonize edici etkisiyle yakıtın molekül zincirleri, daha küçük bileşenler halinde parçalanıyor. Dolayısıyla da yakıtın motordaki yanma süreci de optimize edilir, zararlı madde emisyonu önemli oranda düşer ve motor performansı artar.

Bilimsel açıklaması: tamamen saçmalıyorum, plazmayla soğutma sıvısının ne alakası var.. "plazma alanı" nedir? Fiziğe yeni bir katkı mı? "yakıtın molekül zincirleri"

daha önce söylendiği gibi %9 luk farkın Placebo etkisi olduğuna eminim, en fazla motorun daha çabuk ısınmasını sağladığı için yakıt tasarrufunu kısa mesafelerde bir miktar düşürebilir, bu durum da olumsuz etkiler doğurabilir.

Kullanan yakıt sarfiyatından önce motor hararetindeki değişimi ölçse iyi eder.

• takip
  • yaa saçmalamayın nolur yok aparat takıyom %25 yakıt tasarrufu sağlıyor yok sıvı koyuon arabam yakmıyor.. Bırakın bu işleri bunca otomobıl sektorunde koklu buluslar yapan marka muhendıslerı 0.1 litre için ne biçim çabalar harcıyor bu adamların okudugu okullar yaptıkları işler ortada okadar salakmı bu adamlar 0.1 L tasarruf ıcın bıtaraflarını yırtıp gece gunduz çalısıyolar ? Bu işler okadar basıt olsa her fırma aracına koyar satar nıye gece gunduz ugrassın adam orta yırtınıcak bilmem kaç mili litre için sen yok fıs fıs sıkıcan ne bılım mıknatıs takcan %20 -30 tasarruf alcan .. güldürmeyın yaa bu tur şirketlerın dolandırıcıdan farkı yok gozumde..
  • firma ismini neden vermiyorsunuz anlamadım zaten çıkarınızda yok
  • geldim beyler, yakıt sarfiyatını azaltan yıkama şampuanı gelmiştir, aracınızı bu şampuanla yıkarsanız yakıt sarfiyatı %25 oranında düşer. yakında yayınlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.