Şimdi Ara

YAKIT TANKI VE MAKSİMUM LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2 DİR LPG ALIYORUM ÜSTELİK AYRI İSTASYONLARDAN.. 45 LİTRELİK TANKIM VAR AMA 45 LİTRESİ DE İSTASYONDA DOLUYOR.. BEN % 85 E KADAR ALABİLİYO DİYE BİLİYORUM... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. MARKA ZAVOLİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzvvti2001 -- 22 Eylül 2007; 0:29:13 >

• 40 lık simit var en fazla 34 aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

40 lık simit var en fazla 34 aldı
    NE MARKA LPG KİTİN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzvvti2001

NE MARKA LPG KİTİN?

Alıntıları Göster
    Depo şamandırasında bir arıza olabilir, ve bu tehlikeli bir durumdur, sistemi taktırdığın yere gidip bir kontrol ettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsultan

Depo şamandırasında bir arıza olabilir, ve bu tehlikeli bir durumdur, sistemi taktırdığın yere gidip bir kontrol ettir.

Alıntıları Göster
    ŞAMANDIRAYA Bİ BAKTIRTAYIM O ZAMAN.. TEHLİKE NERDEN KAYNAKLANIYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsultan

Alıntıları Göster
    Sn yönetici aracınız motoru (2005 Focus Ghia 1.6 Ti-VCT HB ) C-MAX motorumu?Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhannn

Sn yönetici aracınız motoru (2005 Focus Ghia 1.6 Ti-VCT HB ) C-MAX motorumu?Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

Alıntıları Göster
    soruyu yöneticiye sormuşsunuz ama benim ki toyota corolla vvti 2001 ancak motorla ne alakası var.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oğuzvvti2001

Depo da bir miktar boşluk kalması güvenlik içindir, genleşme boşluğu da derler, herhangi bir olası basınç durumunda (darbe yada sıcaklıktan dolayı) gazın genleşmesi için pay bırakmaktır amaç.

quote:

Evet aynı motor.

• quote:

soruyu yöneticiye sormuşsunuz ama benim ki toyota corolla vvti 2001 ancak motorla ne alakası var.

Alıntıları Göster
    Yöneticiye sordum imzasındaki aracı satılıkmış o yüzden konu ile bir alakası yok haklısınız sorayım dedim yöneticinin dedigi gibi şamandırada bir sıkıntı olabilir özellikle sıcak havlar da tehlike arz edebilir.Saygılar
    quote:

• quote:

Yöneticiye sordum imzasındaki aracı satılıkmış o yüzden konu ile bir alakası yok haklısınız sorayım dedim yöneticinin dedigi gibi şamandırada bir sıkıntı olabilir özellikle sıcak havlar da tehlike arz edebilir.Saygılar
    quote:

Alıntıları Göster
    bi baktırtacağım yarın.. teşekkürler

• quote:

Alıntıları Göster
    Lpg tankının üzerindeki gösterge dolu olarak gösteriyor mu?
    quote:

• quote:

Lpg tankının üzerindeki gösterge dolu olarak gösteriyor mu?
    quote:

Alıntıları Göster
    hiç bakmadım 1 ay oldu taktıralı
  • quote:

hiç bakmadım 1 ay oldu taktıralı

Alıntıları Göster
    bizdede 43lük depo var 41+ litre aldı acaba istasyonlar hileli olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

bizdede 43lük depo var 41+ litre aldı acaba istasyonlar hileli olabilirmi?

Alıntıları Göster
    herzaman yüzde 20 emniyet kilidinin devrede olması lazım eğer 43 lük depoya 33 - 35 lt fazla alıyorsa şamandırada bozukluk var demektir ve güvenlik açısından sakıncalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

herzaman yüzde 20 emniyet kilidinin devrede olması lazım eğer 43 lük depoya 33 - 35 lt fazla alıyorsa şamandırada bozukluk var demektir ve güvenlik açısından sakıncalıdır

Alıntıları Göster
    bazı istasyonlarda tam kesmeyip az az dolmaya devam ettiğinden ben 42 lt depom için 42*0,8*1,57YTL=52,75 olarak hesaplayıp 50 YTL lik alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkabaoglu -- 22 Eylül 2007; 18:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkabaoglu

bazı istasyonlarda tam kesmeyip az az dolmaya devam ettiğinden ben 42 lt depom için 42*0,8*1,57YTL=52,75 olarak hesaplayıp 50 YTL lik alıyorum.

Alıntıları Göster
    valla ciddi bi sorun olmaya başlamadan be en iyisi bi baktırtayım şamandıraya
  • quote:

valla ciddi bi sorun olmaya başlamadan be en iyisi bi baktırtayım şamandıraya

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 13 Ocak 2008; 21:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

...

Alıntıları Göster
    Fazla almasının nedeni LPG istasyonundaki pompanın gazı çok basınçlı vermesidir. Doğru olan %85 inin doldurulmasıdır. Zaten belli bir yerden sonra pompa gaz basmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Fazla almasının nedeni LPG istasyonundaki pompanın gazı çok basınçlı vermesidir. Doğru olan %85 inin doldurulmasıdır. Zaten belli bir yerden sonra pompa gaz basmıyor.

Alıntıları Göster
    ben de artık 30 litreden fazla almıcam
  • quote:

ben de artık 30 litreden fazla almıcam

Alıntıları Göster
    Valla ben de cumartesi günü gaz almaya gittim Fulle diyince 32 lik tanka 31,5 lt gaz bastılar. Acaba benim de şamandıra mı bozuktur. Lpg yi de yeni taktırdım ama. Saygılar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.