Şimdi Ara

Yakıtsız Jeneratör olabilirmi. ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
17.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=v-qIjLZQbRU&list=TLKYdjzI5uqT9NK6-8mNu_sa3qy6yy0vgV

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle bir makina yapicaksan kinetik miklatis kullanman gerek youtube de bulabilirsin kinetik miklasis yaz onunla ilgili hersey cikar

• En büyük sorun sürtünmede bunun için kayıplar olacak ve motorun duracak Havası boşaltılmış ve süper iletkenlerden sarılma bir motara sahip jeneratör düşünmüştük sürtünmeyi en aza indirip hatta yok sayıp en yüksek verimi elde etmek fakat hayal gibi... Tek olanak şu olabilir bir odada 1 ampul yanar odanın tamamı solar panellerle çevrilir hiç bir ışık dışarı çıkmaz harcanılan enerji tekrar yerine dönerek devir daim gerçekleşir.
  • herhangi bir enerji kaynağı olmadan hiçbirşeyden enerji üretemezsin.Bir yerden kazanç varsa biryerden de kayıp olması gerekir şuanda piyasada en çok ilgi çeken yakıtsız jeneratör tipi manyetik jenaretörler.Elektriğin üretilmesi için atomları bir şekilde hareket ettirmek lazım buda sürtünme ve frekansların değişmesiyle olur mesela rüzgar güllerindeki prensipte rüzgar pervaneleri döndürür içerdeki motor üstüne sarılmış teller titreyerek hareket etmeye başlar ve atomları yavaş yavaş hareket ettirir ve iletken tel içinde gidip gelmeye başlar protonlar ve nötronlar yeteri kadar sürtünme elde ederse bir enerji çeşidi ortaya çıkar ve buda elektrik enerjisi olarak adlandırılır işte bu mantıkla herhangi bir sürtünme veya frekans değiştirmeyle atomları yeteri kadar hareket ettirirsen her yoldan elektrik enerjisi elde edersin öyle bir yol bulacaksın ki hem kaynağı sonsuz olacak hemde elektrik üretecek kadar sürtünme veya frekans değiştirme yapabileceksin oda nası bişe olur Allah bilir :)

• ya ben jeneratorun midamoormudur dinamomudur onu actim ve bana gereken sey bu jeneratoru dondurdugum zaman elektirigi nasil alacagim. o elektrik ureten aletten yani midamodan cikan bir suru kablo var, simdi oradaki kablolardan bana sadece ikisimi gerekiyor yoksa basklaridami. ve tabi bu midamonun urettigi elektrigi direkt kullaniliyormu yoksa regulator felanmi gerekli. jeneratorden cikan kibrit kutusu buyukluyunde kara kutuda var omu yoksa regulator,,,,, yardim lutfen
  • ya ben jeneratorun midamoormudur dinamomudur onu actim ve bana gereken sey bu jeneratoru dondurdugum zaman elektirigi nasil alacagim. o elektrik ureten aletten yani midamodan cikan bir suru kablo var, simdi oradaki kablolardan bana sadece ikisimi gerekiyor yoksa basklaridami. ve tabi bu midamonun urettigi elektrigi direkt kullaniliyormu yoksa regulator felanmi gerekli. jeneratorden cikan kibrit kutusu buyukluyunde kara kutuda var omu yoksa regulator,,,,, yardim lutfen
  • Hiç bir zaman verdiğinden fazlasını alamassın bunu kafanın bi köşesine yaz .. :D
  • e bana bi yanit

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.