Şimdi Ara

Yaklaşan İstanbul depremi ve Üniversite tercihleri (8 ağustos 2023 Yalova 4.0 depremi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anadoluda güvenle okumak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 6 Ağustos 2023; 19:25:8 >

• Bu adamın bunla beraber sadece 4 postu var sitede. 3'ü karalama, bir tanesinde de Düzce'de okunmaz yazmış. Büyükşehir karalıyor paso finansal sebeplerden, depremden falan. Amacı ne bilmiyorum ama dikkatli olun bence forumda gezerken. Tamam arada bir postlar arasında dersin de, tek amacı rastgele sebeplerden üni karalamak olunca şüpheli.
  • Tercihlerin yükselen yıldızı Ankara olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kimsin ulan deprem tahmini yapıyorsun hadsiz herif, hiç utanmıyor musun

• iyi ev olsa bile depremden sonra öleceğiz ya açlıktan ya susuzluktan ya hastalıktan ya silahtan ya darbeden vs vs…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşan İstanbul depremi ve Üniversite tercihleri (8 ağustos 2023 Yalova 4.0 depremi) Yaklaşan İstanbul depremi ve Üniversite tercihleri (8 ağustos 2023 Yalova 4.0 depremi)

Bu adamın bunla beraber sadece 4 postu var sitede. 3'ü karalama, bir tanesinde de Düzce'de okunmaz yazmış. Büyükşehir karalıyor paso finansal sebeplerden, depremden falan. Amacı ne bilmiyorum ama dikkatli olun bence forumda gezerken. Tamam arada bir postlar arasında dersin de, tek amacı rastgele sebeplerden üni karalamak olunca şüpheli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 6 Ağustos 2023; 19:51:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• adam hayat kurtarıyor sen eleştiriyorsun

• Hayır adamın dediklerinde yanlış yok ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda kasıtlı bilgi kirliliğinin daniskası dönerken şöyle şeyleri görüp de haberdar etmemek asıl sorun

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten deprem konusunda İstanbul'a güvenmiyorum. Ancak herifin tek işi dhye girip bir yerlere laf atmak. Ondan dikkatli olun dedim

• Sen tam taşrada tıp okuyacak adammışsın niye İstanbul’da mühendislik yazdın

Sokak köpeği ile kahve içerek mi network kazanıyorsunYaklaşan İstanbul depremi ve Üniversite tercihleri (8 ağustos 2023 Yalova 4.0 depremi) 

• Niyet okuması yapamam ama dedikleri doğru. 6 şubat depremi bize şunu gösterdi. Yaşadığımız evler her an mezarımız olabilir

• sapığım varmış forumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.