Şimdi Ara

Yaklaşım kariyeri nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
15.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 Kpss B (Lisans) için dersane araştırmalarına başladım. Bugün bir çok dersaneye görüştüm, aklıma en çok yatan yaklaşım kariyer oldu.

Sanırım buraya kayıt yaptıracağım, kayıt yaptırmadan sizlerede danışayım dedim.

Evet arkadaşlar bu dersane hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ?

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Şartları nelermiş hocam?Bende düşünüyorum?

Benim bir arkadaşım gitmişti memnun kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Şartları nelermiş hocam?Bende düşünüyorum?

Benim bir arkadaşım gitmişti memnun kalmış

Yaklaşım kariyer dersanesine gitmeye karar verdim .
    Ankarada baya övülen ama ismi pek duyulmayan bir dersane. Daha kurs başlamadı ama sizede yaklaşım kariyer dersanesini araştırmanızı tavsiye ederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şartlar neler hocam? Konuştunuzmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Şartlar neler hocam? Konuştunuzmu?

Evet konuştum.
    900 lira peşin , 1000 lira taksitli ücreti var.
    Dersler eylülün 3. Haftası başlayacak. Haftada 2 gün sözel dersler ve 1 günde matematik dersi olacak. İsterseniz bu matematik dersini sözel derslerin olduğu günde alabilirsiniz. Haftada 2 gün yada 3 gün ders olmak üzere toplam 240 saat ders işlenecek, genel tekrar dersleri bu saatlere dahil değil. Dersler bir çok dersanedeki gibi 40 dk değil 50 dk.
    Nisan ayının ortasında konular bitirilip genel tekrarlar başlayacak.Görüştüğüm diğer dersaneler konuları mayısta bazıları haziranda bitireceklerini söylediler . Bu açıdan bence avantaj
    Toplamda 10 tane Türkiye geneli deneme yapılacak ve bunlardan 2 si üniversiteler de yapılarak kpss sınavına en yakin tecrübeyi yaşatmaya çalışacaklarmış :)

Hoca ve gurup secimi yapılabiliyor , eğer istersen hoca tavsiyesinde bulunabilirim .

• trktrktrk T kullanıcısına yanıt
    Hocam zorlu bir süreç malum.Siz memnun kaldınızmı?Hangi hocalardan ders almıştınız?

Sabah gurubumu öğle gurubumu kararsız kaldım?Tavsiyelerinizi açıklarsanız sevinirim.

Saygılar.
    hoca kadrosu olarak süper bir dersane yayıncılık olarak eksikleri olabilir.ancak dışardan başka yayınlarla sorun giderilebilir.tarih dersini özgür hocadan almanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -the- kullanıcısına yanıt
    gk gy 1100 tl diyorlar .
    abartılı kitap olayına ben de katılıyorum göz boyamak için yapılıyor.ihtiyacın yayın kadrosu bu sene değişti.artı hocaları x akademi diye bir yer kurmuştu.bazı dersanelere dağıldılar.ihtiyacın fiyatına bakarsak 1350 diyorlar öğrenciye ihtiyacımız yok havasındalar.ben 6 -7 tane dersane gezdim yargı ile yaklaşım arasında kaldım..
  • Hocam kurs başladı herhalde? Nasıl durumlar? Ben geçen konuştum burayla ama hiç hoca seçmeden filan bahsedilmedi... Burası ve murat arasında kaldım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrehe84

Hocam kurs başladı herhalde? Nasıl durumlar? Ben geçen konuştum burayla ama hiç hoca seçmeden filan bahsedilmedi... Burası ve murat arasında kaldım bakalım

Evet kurs başladı.
    Hocalar gayet iyi , dersimize giren hocaların hepsi en az 15 yıllık tecrübeye sahipler, öyle yeni mezun olan adamları hoca olarak getirmemişler.
    Ben bir tek coğrafya hocasını sevmedim, adam biraz cıvık gibi saçma sapan espiriler yapmaya çalışıyor boş boş konuşuyor notda tutturmuyor ama daha 1 kere dersine girdim belkide görüşlerim değişir.

• bende yaklasıma kayıt oldum ama ıyı mı oldu kotu mu oldu bılmıyorum..Coğrafya hocasından memnun kaldım ama vatandaşlık hocasını cok begenmedım.. Siz hangi hocalara kayıt oldunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: begumay

bende yaklasıma kayıt oldum ama ıyı mı oldu kotu mu oldu bılmıyorum..Coğrafya hocasından memnun kaldım ama vatandaşlık hocasını cok begenmedım.. Siz hangi hocalara kayıt oldunuz acaba ?

Vatandaşlık hocanız kim acaba ?

• serhat hoca ... benım vatandaslık bılgım cok yok . belkı ılk ders oldugu ıcındır bılmıorm cok detaya gırmedı . Sizin diger hocalarınız kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: begumay

serhat hoca ... benım vatandaslık bılgım cok yok . belkı ılk ders oldugu ıcındır bılmıorm cok detaya gırmedı . Sizin diger hocalarınız kim ?

Tarihe Derya hoca giriyor , çok da güzel ders anlatıyor. Tarihle aram çok kötüdür ama Derya hoca dersi sıkmadan güzel anlatıyor.
    Diğer hocaların isimlerini şuan tam hatırlayamıyorum.

• bende tarıhte derya hocayı sectım . cografya halıl hoca -turkcecıyı hatırlamıorm .. umarım hayırlısı olur
  • Matematikten memnun musunuz peki? Memnunsanız hocanın adı ne?
    Yav bu kpss olayı da öss gibi değil. Öss zamanı iyi dersaneler belliydi herkes bilirdi yada üst sınıflardan az çok duyardık, şimdiye kadar görüşüpte aklıma yatan bir "ihtiyaç" oldu ama o da çok kalabalık be kardeşim ! Hocaya soru sormaya kalksan sıra gelmez. Şimdi bir tek Yediiklim kaldı görüşmediğim ona da bakıp sonra karar vereceğim ama açıkçası mevzu hakkında hiç bilgim olmadığı hiç kimseden de birşey duymadığım için kendimce mantıklı olan "iyi yayınları olan büyük dersane" ye gitmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrehe84 -- 28 Eylül 2013; 13:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrehe84

Matematikten memnun musunuz peki? Memnunsanız hocanın adı ne?
    Yav bu kpss olayı da öss gibi değil. Öss zamanı iyi dersaneler belliydi herkes bilirdi yada üst sınıflardan az çok duyardık, şimdiye kadar görüşüpte aklıma yatan bir "ihtiyaç" oldu ama o da çok kalabalık be kardeşim ! Hocaya soru sormaya kalksan sıra gelmez. Şimdi bir tek Yediiklim kaldı görüşmediğim ona da bakıp sonra karar vereceğim ama açıkçası mevzu hakkında hiç bilgim olmadığı hiç kimseden de birşey duymadığım için kendimce mantıklı olan "iyi yayınları olan büyük dersane" ye gitmeyi düşünüyorum

Matematik derslerimiz haftaya başlayacak iyimi kötümü matematik hocaları bilemiyorum ama şu bir gerçek , Türkiye çapında isim yapmış dershaneler tecrübeli bir kaç hoca dışında adam akıllı öğretmen çalıştırmıyorlar o dersaneler zaten kontenjanlarını her şekilde dolduruyorlar.
    Bknz. İhtiyaç dersanesi

• bende önlisans için kayıt yatırdım hoca seçimi yapacakmışız cograyfa hocanız ve matematik hocanızdan memenunsanız isimlerini yazarmsnz?
  • kasımda atanamazsam aralık gruplarından birine yazılcam. hoca tavsiyesi isteyenlere: matematik abdullah köybaşı, coğrafya halil hoca, tarih umut veya derya hoca. tarihte umut hocayı seçenlere uyarı: çok iyi anlatır fakat konuşmaktan dersleri yetiştirmek konusunda sıkıntı yaşar. son konulara ezberleri bıraktığı içinde onu sizin yapmanızı ister. bu nedenle dersinde fazla konuşturmazsanız sorun yaşamazsınız. 2012 de gittim, çok memnun kaldım. şuan sadece ankarayı beklediğim için atanamadım. aralıkta kayıt düşünen varsa mesaj atsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.