Arkadaşlar; benim 6600 iyice sapıtmaya başladı bundan yaklaşık 2 ay önce joyistik çalışmamaya başladı, bir iki gün sonra tekrar çalışmaya başladı, ve servise gönderdim servis hiç bir arıza tespit edemedik diyerek telefonu geri gönderdi ve joyistik takır takır çalışıyordu, şimdi yine joyistik çalışmamaya başladı lütfen biri bana bir öneride bulunsun......
Yaktın beni nokiaaaaaaaaaaa
Şu an çalışmıyorsa,hiç ellemeden dogru servise ... Hemen elemanın eline ver bak çalışmıyor joystick de, o alacak, bu sefer sorun yok diyemezler ..
aynısı bendede oldu makineyi düşürdüm.joystik aşagı basmıyordu kapagı açıp joystık tuş takımını bulundugu konuma göre ortaladım ve çalıştı.ama makinen garantili ise servisin kafasına at hatta bi iki yere düşür farklı sorunlar çıksın bi kutunun içine koy tekmele yoksa servis başka türlü bakmıyor
bir elektronikci olarak bunlari yapan adamlari bilirim, icine su kacmis garanti kapsami disi diye gonderirim... kimsede bir sey diyemez.. eger musteri musteri ise serviste servistir.. sakin yere falan atma adam akilli gotur sorununu anlat..sana en iyi sekilde yardimci olacaktir oradaki kisi...
servise götür derdiini anlat onlar sana yardımcı olacaklar. telefonu hırpalamaya da gerek yok..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme