Şimdi Ara

Yaktın Bizi İtalya Diye Manşet Atan Haberci Zihniyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bu konuyu açacaktım ama fırsat olmadı.

Lig tv, fanatik, samanyolu, milliyet. Şimdilik aklıma bunlar geldi.

Şimdi bizi İtalya mı yaktı ? Sen takımı yöneteme. Futbolcular adam gibi futbol oynamasın. Para muhabbeti geçsin. Falan filan..

Ama bizi İtalya yakıyor. Bu nasıl bir ezikliktir. İtalya bizim keyfimize göre mi hareket edecekti. Bu medya çok gereksiz insanlardan oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 23 Haziran 2016; 20:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu milli takımı adam gibi eleştiren biri oldu mu ? Tv'de şöyle çıkıp gümbür gümbür konuşan bir babayiğit oldu mu ? Bilen varsa söylesin lütfen. Hep yancılar hep...

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Şu milli takımı adam gibi eleştiren biri oldu mu ? Tv'de şöyle çıkıp gümbür gümbür konuşan bir babayiğit oldu mu ? Bilen varsa söylesin lütfen. Hep yancılar hep...

En güzeli Ahmet Çakar twitterdan iyi giydirdi.. Çakar ile karşı karşıya gelse yüzüne bakamaz o derece rezil etti Terim'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

http://www.peypi.com/detay/trt-ekranlarinda-ilker-yagcioglu-ndan-italya-ya-beddua/720963

Böyle düşünen bunun gibi anadolu çomarıdır.

Vay arkadaş bu nedir. Yazıklar olsun.

• Adamlar ne yapsın ? Terim'e laf söyleyince ya boykot ediyor aklı sıra ya da kameraların önünde "bunu çek" diye mikili konuşuyor.
    Millet uğraşamıyor besbelli.

• Şansımızla bu turnuvaya gelmiştik zaten ben grupları geçemediğimize hiç üzülmedim olması gereken oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet normal tepki. Mesela Arnavut'larda yaktın bizi Türkiye diyor. İtalya saçma sapan oyun oynadı bizde onlara kızdık bu kafa basit.

Elbette bizim kendi işimİzi kendimiz yapmamız lazım ama işler buraya geldi ne yapalım. Zaten kötü oynadık diyoruz. Ekstra zor grubumuz vardı bunuda unutmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VincenzoMontella

Şansımızla bu turnuvaya gelmiştik zaten ben grupları geçemediğimize hiç üzülmedim olması gereken oldu.

Beden şansa geldik diye düşünüyorsunuz anlamıyorum buraya gayet hak ederek geldik. Size kalsa Hollanda daha çok hakediyordu. İsimlere çok takıyorsunuz.

Fazla en iyi üçüncü olması sadece bizede denk gelen bir olay. Olmasa Playoff oynardık. Ordan çıksak yine şanşına derdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokakta ciddi ciddi İtalya yüzünden elendiğimizi düşünen insan var. Ben bugün şahit oldum. Biz elimizden geleni yapmışız ama gavurlar birbirini desteklemiş. Türkün Türkten başka dostu yokmuş. Bu sözü haklı çıkardılar diye birde savunma yapıyor. Şimdi bu adamla geçirdiğin 1 dakikaya yazık. Bende ses etmeden görüşürüz dedim yanından uzaklaştım.

Elendiğimize ve bazı futbolcuların balonlarının patlamasına o kadar çok sevindim ki anlatamam.
  • ortadogu zihniyeti hic bir zaman suclunun kendisi oldugunu kabul edemez. her zaman sucu atacak birseyler arar. basina bir is gelirse bu kendi hatasi degil, kendiisini cekemeyenlerin ona karsi kurduklari tuzaktir.

ortadogu zihniyetine hos geldiniz.
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    playoff'dan çıksak öyle bir şey demezdim bir sürü ihtimal olması gerekiyordu olup kalmıştık isimlere takılı kalmıyorum kesinlikle.

• VincenzoMontella kullanıcısına yanıt
    ihtimaller gerçekleşti ve biz gittik. Gittiğimiz için ulan bizim değil bu dememize hiç gerek yok. Başka takımlar içinde ihtimaller vardı ve onlarınki gerçekleşmedi. Yanlış hatırlamıyorsam bir iki takım kazansa çıkacaktı ama kazanamadılar. Onların sorunu.
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    Yani doğru diyorsun gittiysek hakketmişizdir ama tabi şansımızda yardım etti bunu da kabul etmek gerekiyor.

• VincenzoMontella kullanıcısına yanıt
    tabiki öyle ama ben her zaman gittiysek haketmişizdir olarak bakayorum. Biz kendimizi ezmeye çok alışmışız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.