ilk öncelikle esenlikler. bu hesabı, yakuza 3-4-5, 6, 7, ishin ve diğer oyunlar için yama kurulmasında öncülük etmek için kurdum. saydığım oyunlar için hiçbir yamaya rastlamadım bu yüzden bizzat hayranlar olarak ücretsiz bir şekilde paylaşılmasına tarafım. konuya girecek olursak öncelikle anadolustudios'a çok teşekkür ederim çünkü yakuza çevirileri için önayak olan en başarılı yama sitesiydi ve %25'ini çevirebildikleri yakuza 3 yamasını geliştirilmesi için topluma sunmaktan çekinmediler. sağ olun var olun. (bağış imkanı olanlar bağış yapabilirsek bizzat müteşekkirim) ve diğer ücretsiz çeviriler için de müteşekkirim 0-1-2 çevirileri mükemmel olmasa da halledilmiş ancak serinin devamı çevrilememiş. burada önemli sorun dil çevirisi değil (gerçi sinnerclown'a da teşekkür etmek istesem bile çeviri yapacak arkadaşların "saving" "funny" gibi kelimelerin yerinde "kaydetmek" ve "garip" anlamlarında olduklarını bilmeli derim) asıl sorun, çeviri dosyalarını düzenleyecek tool olmaması özellikle remastered programları için yazılımcı gerekiyor çünkü anadolustudios paragraf sorununa işaret etti ki kullandığım 3 çeviride yakaladığım ana hatalardan biri buydu. gerçi okuduklarıma göre birkaç arkadaş program bulmuş ancak çeviri yapacak arkadaşla encrypt yapacak arkadaşlar buluşamamış. yakuza 6-7-8 ve ishin için durum aynı mı şuan bir fikrim yok ancak eğer yakuza 2 gibi çalışıyorsa iş bir nebze daha kolay. eğer dilinize güveniyorsanız (umarım direkt japonca çevirebilen arkadaşlar bulabiliriz ki en sağlıklı çeviri yapılabilsin), tasarım yapabiliyorsanız ve yazılım yeteneğiniz varsa (en azından tool bilginiz varsa veya paragrafı düzenleyebiliyorsanız) çevirisinde öncü olalım. bu konuda sadece öncü oluyorum ancak tasarım için yardımcı olabilirim. katılım sağlamaktan çekinmeyin. okuduğunuz için teşekkürler! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Aralık 2024; 11:0:12 > |
Bildirim