Arkadaşlar geçen gün arkadaş bizim eve geldi işlemcinin termal macununu falan değiştirdik herşey güzel gidiyo... Sıra işlemci fanını takmaya geldi. Hepsini ilk önce aynı anda deliklere sokmaya çalıştık olmadı. Ardından çapraz soktuk oldu gibi oldu ama çapraz 2 vidanın (plastik, sözde kolay montaj) bacakları yalama oldu ardından kırıldı. Diğer ikisi en azından oturuyoda ara sıra tingildiyor. Sonra bilgisayarı açtık falan hoş ama bence bi gün çaat diye ekran kartının üstüne düşcek ve işlemci yancak. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Benim işlemciye göre fanlar da piyasadan kalktı kalkacak bitek internette bulunuyor (kapıda ödeme).
Not: Kasa şuan yan durunca fan kazık gibi oluyor.
Bende ilk kasayı açtığımda sizin gibi işlemci fanı ayağını kırmıştım sonra kırılan parçanın arasına bi parça sıkıştırıp sağlam durmasını sağladım işe yaradı herhalde bilgisayar 2 senedir sorunsuz çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: The Prodigy
Bende ilk kasayı açtığımda sizin gibi işlemci fanı ayağını kırmıştım sonra kırılan parçanın arasına bi parça sıkıştırıp sağlam durmasını sağladım işe yaradı herhalde bilgisayar 2 senedir sorunsuz çalışıyor.
He iyi ozaman yakmam işlemciyi
Artık işlemci yanma sorunu felan ortadan kalktı. En kötü bilgisayarınız soğuması için kendisini kapatır.