Şimdi Ara

Yalan Yanlış İnternet Haber... İçeri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa ve öz yazıyorum zamanında çok sevdiğim haber sitesi olan "internethaber" facebook sayfası manşetlerde aldatıcı yazılar yazıp haberi çarpıtarak ilgi çekiyor ve sitesine hit kazandırıyor. Siteye girdiğinizde haberin manşetle alakası bile yok çoğu zamanda linkler boş çıkıyor ve haber diye tıkladığımızda direk ana sayfaya yönlendiriyor. Ben 9 yıllık web tasarımcıyım uzmanlık alanım web arayüz tasarımı, seo ve sosyal medya. Sinirlendiğim nokta bu tip olayların önemsenmemesi. Ama yapım gereği en ufak haksızlığa gelemediğim için "internethaber" sitesini ifşa ediyorum. Bu site dediğim gibi geçtiğimiz yıllarda benim popüler haber kaynağımdı ancak facebook üzerinden yaptığı flood yüzünden artık güvenilmez.

Benim amacım sadece bilgilendirmektir. Sizi yönlendirmiyorum zaten gerek yok. Şunu bilmenizde fayda var yaptıkları şey ahlak dışıdır ve haksızlıktır. Bu şekilde bir çok sitenin hakkı yenmekte bu bir seo numarasıdır ve seo işlemi oldukça uzmanlık gerektiren uzun zaman süren maliyetli bir iştir " namuslu yapılırsa " ancak bu şekilde flood yaparak seo yapanlar bu işin ahlakına aykırı hareket etmekte Türkiye de artık bilişim teknolojileri kavramının yaygınlaştığı bir dönemde bu dünyanın kurallarını, ahlak değerlerini kısaca raconunu da öğrenmek buna göre hareket etmek gerek.

Düzeltme : bahsi geçen sitenin facebook sayfasında ki "Egemen Bağış Zorunlu Askerlik Kalkacak" haberi örnektir. İncelerseniz 10 haberden 3'ü bunun gibi yalandır.

Saygılarımla, macro32 since 2001 :) imzada atarmışım ehehueheue :D

• Tespit güzel ama geç kalmışsın.Yıllardır bunu yapıyolar.

Özellikle haber siteleri.

Örneğin facebook da resmi Arda Turan sayfası var.Her saat yalan yanlış haberlerle çeşit sitelerin linklerini paylaşıyor.
  • hocam doğrudur da internethaber'i severdim deli oldum bide engellemişler beni :D tabi haberin altına yorum yaptım bir baktım ki tek ben değilim millet isyan madem öyle bizde eski yöntemlerle yayarız haberi herkes ona göre tutum alır bir şey değişmez eşşek aynı eşşek kalır ama biz altın semere binelim kendimizi düşünelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.