Şimdi Ara

Yalın (İlluminati Deşifre)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemdeki diğer kişiler gibi Yalın da ‘Şeytani Düzen’in Okült öğretilerine ve beraberinde akıl kontrolüne maruz kalan bir sanatçı.

Yalın, siyah takım elbiseyle, iki yanında kurumuş ağaçlar olan boş bir yolun sonunda duruyor. Klipte, kendi bulunduğu yolu gösteriyor bir nevi, yaşadığı hayatı. Şarkı sözlerinde de durumun ne olduğunu ve ne şekilde hareket ettiğini söylüyor.

Şarkı sözleri;
    ‘İçim sızlıyor doğru
    Ama sana git demekten başka yol mu var
    Onların doğrularıyla büyürken
    İçine hayat çekmek değil kolay’
    Tüm bu olanlardan ötürü içim sızlıyor. Onların dayattıklarıyla büyürken, hayatı doyasıya, sindirerek yaşamak kolay değil.
    ‘Sesim çıkmıyor doğru
    Ama bağırsam kime ne faydası var
    Bedelli mutluluklar düzeninde
    Yüreğe güvenmek değil kolay’
    Direkt olarak Şeytani düzene karşı çıkmıyorum, doğrudur. Ama karşı çıkmamın hiç kimseye faydası yok. Bu şeytani düzende her güzelliğin bir bedeli var.
    ‘Gerçeğin kenarından hayatın düzenine
    Bir yol bulup ben akamadım
    Bugün budur pencere yarın kışla yüzleşince
    Çok üzgünüm kalamadım ‘
    ‘Gerçekler’ ile ‘Şeytani Düzen’in arasında kaldım ve yolumu seçemedim, ortada kaldım. Bugün durum yansıtılan gibi görünüyor ama kötü olaylar gerçekleşirse, bunu kabullenemedim.

Tekrar klibe dönelim;
    Klip’in teması siyah-beyaz; zıtlıklar, kişilik bölünmesi.

Mavi peruk takan bir kız gösteriliyor ve ardından Yalın’ın bölünen karakterleri gösteriliyor. Monarşi kölelerinin taktığı peruklar, bölünmüş kişilikleri temsil eder. Yalın’ın tarzına uygun olmadığından peruğu kız takıyor. Kız aslında, Yalın’ın bölünen karakterini temsil ediyor. Mavi renk ise gücü ve Siyonizm’i simgeliyor. Yani uygulanan akıl kontrolü onlar tarafından gerçekleştiriliyor.

Daha sonraki sahnelerde kızın söylediği ritimleri Yalın da dudak hareketleriyle tekrar ediyor çünkü kız Yalın’ın bölünen karakteri.

Yalın  (İlluminati Deşifre)

Zıt kutupları işaret ediyor, iyi halden kötüye gidiyor. Şeytanın/Cinin himayesinde ve karakterini şeytan yönetiyor. Telkinleriyle yönlendirmesine giriyor. Oluşturulmuş karakterleri var ve sürekli daha kötüye giden karaktere doğru ilerliyor.

Bafomet’in ‘Bir eli yukarıda, diğeri aşağıda’ tasviridir.

Her şeyi gören göz, tek göz sembolizmi.

Ardından görüntüye bir kelebek giriyor. Kelebek, Monarşi Akıl programları uygulanmış kölenin sonucunda oluşturulan karakterini temsil eder. Ayrıca kelebek, kurbanların gördüğü içsel resimlerdendir ve izleyici kitlesi için tetik olarak kullanılır. Tetiğin etkisi ise elektroşok sonucu travma geçiren kişinin hafif-kafalı hissini aktarır, tıpkı dalgalanan ve çırpınan bir kelebek gibi hissettirir.

Bu kez Yalın’ın bölünen karakterini temsil eden mavi peruklu kızın da bölündüğü gösteriliyor ve her yerde kelebekler uçuyor.

Direkt kelebek ve uçuşu gösteriliyor.

Bu sahnede güneş daha belirgin hale geliyor. Güneş, Paganizm’de tanrıyı simgeler yani Şeytanı ve bu güneş ışığı Yalın’a vuruyor.
    Güneş, Mu’dan itibaren gelen Mısır, Hinduizm, Maya gibi tüm şeytani geleneklerde, kutsallık atfedilen, Tanrı’nın fizik ortamda tecellisi, kozmosun kalbi, adaletin gözü ve ruhsal yönetimin temsili olarak gösterilen şeytanın sembolüne dönüştürülmüştür. Bu sembol, Mu’dan Atlantis’e buradan Hermes ile Mısır’a, Mısır’dan Pisagor ile Eski Yunan’a ve nihayet Masonluğa kadar ulaşmıştır.
    Allah c.c., Kur’an’da: ‘Güneş ışıktır, Ay nurdur’ der. Dolayısıyla Güneş ışığın kaynağını, yani Allah’ı simgelerken; Ay, Allah’ın nurunu, yani Peygamberimizi simgeler. Ancak Şeytan, bu simgeyi de çalarak arkasına saklanmış; cin-insan toplumlarını saptırarak; şirke, oradan da paganizme-putperestliğe kaydırmıştır.

Yalın’ın üzerine güneş ışınları vuruyor. Yalın tamamlanıca ışık kesiliyor. Güneş ruhsal gelişimin zirvesini ve insanın başarısını temsil eder.

Klibin son sahnesinde Yalın’ın tüm vücudu ayrılarak keleklere dönüşüyor. Yalın kelebeğinki gibi geçirdiği metamorfozla birden çok kişiliğe sahip oluyor, dissosiyatif kişilik bozukluğuna.
    Okült sembolizm, yeni bir reenkarnasyon araken insan ruhunun kelebeğe dönüşmesi inancından gelen ‘ruh(psişe, psiko)’ sözcüğünün hem ‘ruh’ hem de ‘kelebek’ anlamına geldiğine dair ek bir bilgi verilebilir.

Not:Analiz bana ait değildir, youtube'da aramaya ''minorityreport0'' yazarsanız kanalını göreceksiniz.

• YETER .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8EF5824CF

YETER .
    YETMEZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cooler Pua

YETMEZ.

Alıntıları Göster
    yalın-kasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turn Me On -- 26 Eylül 2012; 2:47:55 >
  • quote:

YETMEZ.

Up ı sabah atacaktin bu saatte fayda ETMEZ .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 26 Eylül 2012; 2:49:36 >
  • Artık çoğu sanatçı özellikle dikkat çekmek için böyle yapmaya başladı. Bazıları o kadar açık açık yapıyor ki insanın kafasına 3. göz koymuşlar gibi. Boşuna reklamlarını yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Artık çoğu sanatçı özellikle dikkat çekmek için böyle yapmaya başladı. Bazıları o kadar açık açık yapıyor ki insanın kafasına 3. göz koymuşlar gibi. Boşuna reklamlarını yapmayın

Kimsenin reklamını yapmıyoruz, burada bu konu hakkında o kadar çok bilgi sahibi olmayan insan vardır ki; aklın hayalin durur !

Bilenler ise genelde tiye alıyorlar böyle konuları.

Bende inadına inadına gözlerine sokuyorum.
  • quote:

quote:

Artık çoğu sanatçı özellikle dikkat çekmek için böyle yapmaya başladı. Bazıları o kadar açık açık yapıyor ki insanın kafasına 3. göz koymuşlar gibi. Boşuna reklamlarını yapmayın

Kimsenin reklamını yapmıyoruz, burada bu konu hakkında o kadar çok bilgi sahibi olmayan insan vardır ki; aklın hayalin durur !

Açıkçası ben de aylarca takip ettim illuminati konusunu böyle ergenlerin her şeyde üçgen bulmasından önceki zamanlarda çekilen klipleri daha gerçekçi buluyorum. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz yapımcılar, menajerler de bunları biliyor ona göre oynuyor oyunu.

• quote:

quote:

quote:

Açıkçası ben de aylarca takip ettim illuminati konusunu böyle ergenlerin her şeyde üçgen bulmasından önceki zamanlarda çekilen klipleri daha gerçekçi buluyorum. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz yapımcılar, menajerler de bunları biliyor ona göre oynuyor oyunu.

Alıntıları Göster
    tüyü eksik

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Zamanını bunla öldüren insanlar var ya. Yemin ederim hiçbir şey yapmadan otur daha faydalı bir şey yapmış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Zamanını bunla öldüren insanlar var ya. Yemin ederim hiçbir şey yapmadan otur daha faydalı bir şey yapmış olursun.

klipte tek dikkat çekici şey kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalhaYlmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

klipte tek dikkat çekici şey kız

Alıntıları Göster
    sallama lan almadık onu guruba

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

Alıntıları Göster
    Dalga geçicekler yol alsın ''arkadaşlar''.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cooler Pua -- 26 Eylül 2012; 3:36:20 >
  • quote:

Dalga geçicekler yol alsın ''arkadaşlar''.

Alıntıları Göster
    Siz bu açıklamalarınızla milleti Illuminati'ye itiyorsunuz zaten. Kimsenin bu klibi izleyince aklına 'Lan kişilik bölünmesi bu, aha mavi saç siyonizm la bu' demek gelmiyordur. Hadi onu geçtim, dünya da o kadar popüler sanatçı varken, Illuminati dediğimiz örgüt Yalın'ı ne yapsın? salyası akan 2-3 ergen kızı etkisi altına alarak ne yapacak bunlar?
  • Şimdi ben sunu anlamıyorum. Tamam hadi adam illuminatinin icinde peki neden klibinde bunu göstersin?
    Hadi gösterdi bunun kime ne faydası var?
    Yazıda resmen adamın kişiliğinden hareketine eleştirip kötülemişsin adam buna neden izin versin?
    Demek istediğiniz seylerden biride klibin senaryosunun ısmarlama olduğu mu? Yani yalın mecburen mı böyle bir klip çekmiş?
    Dalga gecmiyorum ama çok saçma. Anlamsız ve mantıksızlık. Bu sarkıyıda ayrıca severim 2009 yılından güzel bir anısı var benim için tek hatırlanır yani bu sizede tavsiyem böyle seyleri abartmayın sadece aklınızda bulunsun o kadarı yeter. İyi geceler.
  • quote:

Başkanım İbrahim Tatlıses'i sizin tarattığınız söyleniyor?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

yok kardeş ben üye departmanındanım üye seçiyorum sadece gerisine karısamam.
  • quote:

quote:

quote:

İbrahim Tatlıses üye mi bare onu söyle başkanım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu konuda bilgi veremiyoruz malesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu konuda bilgi veremiyoruz malesef.

Alıntıları Göster
    tam bi şizofrensin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.