Şimdi Ara

Yalın İnternet Alıcam Yol Göstericek Varmı Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalın İnternet almayı dusunuyorum sevgili arkadaşlar bana bu konuda yol gösterebilecek sorunsuz bir firma önericek arkadaşlarımızın deneyimlerine göre kararımı vermek istiyorum. Lütfen bana bu konuda deneyimlerinizi aktarırmısın .....
    Kullanmak istediğim alan aslında şu şekilde olucak ....

Kullanım Alanlarıma Göre Ne Kadar Kullanım Kotası Almam Doğru Olur Acaba
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    1-E-ticaret siteleri için ürün girişi(resim başka siteden alınacak diğer siteye eklenecek)
    2-Skype kullanılacak (konuşma yapmıyorum diyebilirim sadece yazışma)
    3-Youtube video izleyecem arada..
    4-upload falan olmayacak (Uzak masa ustu kullanıyorum bunun için )
    5- Film / dizi izlemem

Bu konuda yardımcı oluacak tecrube sahibi kullanıcıların tavsiyelerini bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum

• Halen Bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalitereklams

Yalın İnternet almayı dusunuyorum sevgili arkadaşlar bana bu konuda yol gösterebilecek sorunsuz bir firma önericek arkadaşlarımızın deneyimlerine göre kararımı vermek istiyorum. Lütfen bana bu konuda deneyimlerinizi aktarırmısın .....
    Kullanmak istediğim alan aslında şu şekilde olucak ....

Kullanım Alanlarıma Göre Ne Kadar Kullanım Kotası Almam Doğru Olur Acaba
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    1-E-ticaret siteleri için ürün girişi(resim başka siteden alınacak diğer siteye eklenecek)
    2-Skype kullanılacak (konuşma yapmıyorum diyebilirim sadece yazışma)
    3-Youtube video izleyecem arada..
    4-upload falan olmayacak (Uzak masa ustu kullanıyorum bunun için )
    5- Film / dizi izlemem

Bu konuda yardımcı oluacak tecrube sahibi kullanıcıların tavsiyelerini bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum

Tecrübeli arkadaşlardan ben de tavsiye bekliyorum. Ama benim bölgem fibere falan uygun değil; adsl2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azoss -- 30 Ağustos 2013; 3:49:34 >

• bu durumda olan arkadaşlara farklı bir alternatif;
    bazı bölgelerde ttnetin alt yapısını kullanarak kendi sistemlerini kuran bireysel işletmeler var.
    örnek . bu kocaeli gölcük çevresine yayın yapıyor. bulunduğunuz bölgede araştırma yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.