Şimdi Ara

Yalnışlıkla D yi biçimlendirdim :( ve dosyaları kurtardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acil yardım istiyorum en basit yolu ne verilerim çok önemli şimdiden teşekkürler:s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkeops -- 30 Ağustos 2009; 12:26:27 >

• öncelikle d sürücüsüne hiç bişey yazmayacaksın
    ve bu tarz bi programla taratacaksın sürücüyü ama deneme oldukları için bulup yüklemeyebilirler ilaç gereklidir
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=recover-my-files&lid=1835
  • arkadaşın dediği gibi sakın yazma birşey cd ye yoksa pek işe yaramaz programlar...
  • benimde başıma formattan ötesi gelmişti c nin ghostunu d ye alıcam diye direk c nin image i d ye yapıştırmıştım. sonra yarıda bir şekilde kestim aklıma başıma gelince =) araştırmalarım sonucu (GetDataBack.For.NTFS.v3.63 ) adlı programı buldum full eksiksiz kurtardım.programın lisansız hali dosyaları bulduğunu gösteriyor eğer key girerseniz dosyaları kurtarmanıza olanak sağlıyor.
  • filescavenger ile defalarca bilgilerimi kurtardım üzerine yazmış olsan dahi %90 kurtarıyor dosyaları, çok başarılı bir program, 3-4 format öncesindeki dosyaları bile aldığım oldu!..

yavaş tarama seçeneğiyle tarattıktan sonra (hızlı taratırsan hiçbirşey bulamazsın) bulunan dosyaları ağaç görünümü (tree view) şeklinde listeletirsen, sol tarafta 4-5 adet volume çıkacak, o volume lerin bazılarında gereksiz dosyalar var (sistem dosyaları falan filan), eğer volumlerin hepsini incelersen dosyalarını bilgisayarındaki şekliyle bulacaksın emin ol...

birde bulduğun dosyaları aynı hdd ye yedekleyemezsin, bir usb disk veya harici başka bir diske yedekleyebilirsin ancak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o&o format recovery, Active File Recovery programlarını öenerebilirim. Özellikle Active Fila Recovery çok derin tarama yapabiliyor NTFS lerde.İşine Yarar Umarım...
  • Eğer hızlı biçimlendir dediysen ancak bilgilerini kurtarabilirsin diğer türlü kurtarabileceğini zannetmiyorum. virtual-lab data recovery diye bir program var o da fena değildir. dosyaları kurtarmak için serial lazım ama en azından taratıp kurtarılacak dosya olup olmadığını görürsün.
  • GULDALİ ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBYSE ÇOK İYİ OLUR .d YEDE HİÇ BİR MUDAHALEDE BULUNMADIM.ARTIK YAPAMASSAM YAPAN BİR YERLER VARSA ORAYA GÖTÜRECEM :/ O YUZDEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM .
  • artık programlar çok gelişti, D sürücüsüne birşey yazmazsan çok çok rahat şekilde dosyaların geri gelir

ama bir harf yazarsan, o üstüne yazdığı dosyayı kaybedersin
  • HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZDAN DOLAYI.DOSYALARIMI KURTARDIM.PROGRAMIN ADI EASY RECOVERY HERKESE TAVSİYE EDERİM OLDUĞU GİBİ HERŞEYİ ALDIM.HERKEZE HAYIRLI RAMAZANLAR :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.